Merhaba cellalettin beyin asistanı fulya hanımı arayın o size gerekenleri soylicektir bide adresi değişti onunla ilgili bilgi alabilirsinizBizde 21 Aralıkta Celalettin hocaya gideceğiz ama henüz aramadık öncesinde tahlil vs ne istiyor diye, sizden neler istedi acaba ?
Size özelden yazıcam bakın özel mesajlarınıza.Merhaba, benim eşim de azosperm tedavisi görüyor bülent hocada. Tese oldu maalesef olumsuz çıktısizin tedavi dışında öneribileceğiniz bir şey var mı? Napsak ne etsek şaşırdık kaldık M Mavisevenkadin
Merhaba cellalettin beyin asistanı fulya hanımı arayın o size gerekenleri soylicektir bide adresi değişti onunla ilgili bilgi alabilirsiniz
Randevu için bir bir buçuk ay öncesinden aramanız lazım cok dolu oluyo
Genetik testler çıkmamış olsada olabilir onları daha sonra göndersenizde olur
Online görüşmede yapıyo ama spermiogram testini dediği yerlerde yaptirmanizi istiyo onlarda istanbulda zaten biz 3 ayda bir adanadan gidip geliyoruz valla gitgel uçak 1 buçuk 2 bin lira bu devirde maddi olarak çöktük zatenCelalettin Hocaya gidip de tedaviyle tese olmadan sperm çıkan var mı? Eşime hormon tedavisinin yapılmasına gerek olmadığı söylendi tüm testlerimiz tamam zaten. bi de şehir dışındayız her zaman gidip gelme şansımız yok uzaktan hizmet veriyor mu Ce
lattın hoca?
Merhaba isterseniz test sonuçlarınizi cellalettin peru nun instagramina msj olarak attin ordan size cevap verebilir ben ilk ordan yazmıştım cevap vermişti belki sizede cevap veririr bi yol gösterirŞimdi benim de sizden alacağım fikirlere ihtiyacım var. Eşimin morali çok bozuldu ben daha güçlü durmaya çalışıyorum ve diyorum ki ne olursa olsun mikrotesede başı kuyrugu olan kendini tamamlamış sperm hücresine rastlanıyor. Evet kalitesi kötü olduğu için belki sonuç alamıyoruz ama biz iki teseyi de hiçbir şekilde tedavi olmadan yaptırdık. Takviyelerle desteklesek mikrotese öncesi spermler kaliteli olamaz mi? Bu kadar mı vahim durumdayız. Bir çok kader arkadaşım sperm öncesi hücrelerin peşine düşerken mücadele ederken biz çok çabuk pes etmiyor muyuz?eşimi buna inandiramiyorum. Sizce ne yapalım celalettin hocaya da gitsek mi Kaan hocayla devam mi edelim çok karışığım ve üzgünüm
Evet olabilir aslında ordan da yazayım teşekkür ederimMerhaba isterseniz test sonuçlarınizi cellalettin peru nun instagramina msj olarak attin ordan size cevap verebilir ben ilk ordan yazmıştım cevap vermişti belki sizede cevap veririr bi yol gösterir
Umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim ol der ve olur. Kaan hoca alanında çok iyi bir doktor. Hastalarına karşı ilgili ve alakalı. Labaratuvar da çok önemli. Celalettin hoca hangi hastanede doktoru ilk defa duydumŞimdi benim de sizden alacağım fikirlere ihtiyacım var. Eşimin morali çok bozuldu ben daha güçlü durmaya çalışıyorum ve diyorum ki ne olursa olsun mikrotesede başı kuyrugu olan kendini tamamlamış sperm hücresine rastlanıyor. Evet kalitesi kötü olduğu için belki sonuç alamıyoruz ama biz iki teseyi de hiçbir şekilde tedavi olmadan yaptırdık. Takviyelerle desteklesek mikrotese öncesi spermler kaliteli olamaz mi? Bu kadar mı vahim durumdayız. Bir çok kader arkadaşım sperm öncesi hücrelerin peşine düşerken mücadele ederken biz çok çabuk pes etmiyor muyuz?eşimi buna inandiramiyorum. Sizce ne yapalım celalettin hocaya da gitsek mi Kaan hocayla devam mi edelim çok karışığım ve üzgünüm
Bence pes etmeyin. Kaan hoca ve celalettin hoca da hiç tedavi görmedik ama hocanın verdiği klomeni biz de kullandık. Celalettin hocanın recetesi ağırmış ilaç iğne vs. ama hiç muayne olmadık. Denemekten zarar gelmez bence moralinizi bozmayin pes etmeyin zaten tese ile sperm bulunabiliyormuş sizde.Şimdi benim de sizden alacağım fikirlere ihtiyacım var. Eşimin morali çok bozuldu ben daha güçlü durmaya çalışıyorum ve diyorum ki ne olursa olsun mikrotesede başı kuyrugu olan kendini tamamlamış sperm hücresine rastlanıyor. Evet kalitesi kötü olduğu için belki sonuç alamıyoruz ama biz iki teseyi de hiçbir şekilde tedavi olmadan yaptırdık. Takviyelerle desteklesek mikrotese öncesi spermler kaliteli olamaz mi? Bu kadar mı vahim durumdayız. Bir çok kader arkadaşım sperm öncesi hücrelerin peşine düşerken mücadele ederken biz çok çabuk pes etmiyor muyuz?eşimi buna inandiramiyorum. Sizce ne yapalım celalettin hocaya da gitsek mi Kaan hocayla devam mi edelim çok karışığım ve üzgünüm
Aynen öyle Allah buyuktur eşimle enine boyuna konuştum pes etmemeliyiz dedim. Siz ne durumdasınız sizin azosperm nedeniniz nedir. Sperm çıkışı ne kadar sürede oldu klomenleBence pes etmeyin. Kaan hoca ve celalettin hoca da hiç tedavi görmedik ama hocanın verdiği klomeni biz de kullandık. Celalettin hocanın recetesi ağırmış ilaç iğne vs. ama hiç muayne olmadık. Denemekten zarar gelmez bence moralinizi bozmayin pes etmeyin zaten tese ile sperm bulunabiliyormuş sizde.
Evet canım bugün aradık eşime kalsa gitmeden 3 gün önce arayacakMerhaba cellalettin beyin asistanı fulya hanımı arayın o size gerekenleri soylicektir bide adresi değişti onunla ilgili bilgi alabilirsiniz
Randevu için bir bir buçuk ay öncesinden aramanız lazım cok dolu oluyo
Genetik testler çıkmamış olsada olabilir onları daha sonra göndersenizde olur
Randevu aldıgınızda sekreterın sizi yönlendirmesi gerekıyordu aslında. Bize mesaj attılar öncesinde. Sizin celaletttın peru ya gitme sebebınız nedir. Size tahlıllerı ve ıstedıklerını paylaşayım..
RANDEVUYA GELİRKEN YAPILMASI GEREKEN TESTLER;
1. KAN TAHLİLLERİNİZİ MÜMKÜNSE AÇ KARNINA YAPTIRINIZ.
2. YAPILACAK KAN TAHLİLLERİ (Test tarihi son 1 aylık olacak);
A. FSH
B. LH
C. ESTRADİOL (E2)
Ç. PROLAKTİN
D. TOTAL TESTESTERON
E. TSH
F. ST4
3. 3-5 GÜN CİNSEL PERHİZLİ ŞEKİLDE ANDROMED LABORATUVAR'INDA DETAYLI SPERMİYOGRAM TESTİ.
- ADRES : İncirli CD. No:29 D:6 34147 Bakırköy/İstanbul 0212 660 04 10
4. ALFA GÖRÜNTÜLEME MERKEZİNDE RENKLİ DOPPLER ÇEKTİRİLECEK.
- ADRES : Şirinevler Mah., Mareşal Fevzi Çakmak Cad. Göksoy Apt. No:3, 34188 Bahçelievler/İstanbul 0212) 452 76 27
5-İNHİBİN-B KAN TESTİ YAPTIRILACAK.
2 ve 5 numarayı orada yaptırabilirsiniz.
3-4 numarali testler İstanbul'da yapılacak.
Ayrıca karyotip ve y delesyon genetik testleriniz daha önceden yapıldıysa onları da getirirsiniz. İlk defa yapilacaksa kistik fibrozis ve FMF tasiyiciligi var mi diye de baktirmanizda fayda var genetikte.
Sonucu yaklaşık 2 ayda çıkıyor. Sonucu beklemeden gelebilirsiniz.
Biz klomeni gün aşırı kullandik klomen harici vitamin falan da kullandık. 3.-4. Ayda sanırım çıktı ilk. Sayı olarak az olduğu icin donduramıyoruz ama bizde çıkış çok çok az tek tük çıkıyor bazen çıkmıyor bile nasıl iş anlamadik biz deAynen öyle Allah buyuktur eşimle enine boyuna konuştum pes etmemeliyiz dedim. Siz ne durumdasınız sizin azosperm nedeniniz nedir. Sperm çıkışı ne kadar sürede oldu klomenle
Azosperm nedenimiz yok nedensiz azosperm bizim her sey normal ama azosperm. Küçükken kabakulak gecirmis esim 6 yasindayken belki ondandir bilmiyoruz hiçAynen öyle Allah buyuktur eşimle enine boyuna konuştum pes etmemeliyiz dedim. Siz ne durumdasınız sizin azosperm nedeniniz nedir. Sperm çıkışı ne kadar sürede oldu klomenle
Allah hayırlı ve işini yapan doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. İnsan başına gelmeyince bilmiyormuş. Maalesef sağlık sektöründe bizim problemlerimiz kullanılmaya, sömürülmeye çok acık. En cok üzende yol alamamak, temiz bişgiye ulaşamamak. İnşallaah celalettın peru bizler için doğru seçenek olur. Dört gözle 21 aralığı bekliyorum. Sizede geçmiş olsun.. genetik testleri sonrada getirebilirsiniz dediler. Ama diger fsh lh vs devlette verılıyor. Sperm tahlılı ve ultrasonu size yazdığım klınıkte yapılmasını istiyorlar. Siz yine mesaj atın veya arayın bence. En azından elinizde tahlıllerınız olur yorulmuş olmazsınız. Tekrar gelmek zor olabılır il dışından geliyorsanız.Teşekkür ederim canım
Bize bilgi verilmedi siz arayın demişlerdi eşime kalsa bir kaç gün kala arardı dün gece senin mesajını görünce dedim artık ara tahlilleri yetiştiremeyebiliriz diye.
Azospermi eşim. 7-8 aydır saçma sapan bi süreçteyiz tanı - tedavi durumuna bile gelemedik tek bildiğimiz azospermi olduğu saçma sapan yerlerde maddi manevi yıpranıp 1 arpa boyu yol alamayanlardan olduk. Artık tak etti bir şeyler netleşsin diye Celalettin hocaya gitmek istiyorum
bir sonraki yorumunuzu da gördüm ilk instagramdan yazdım ancak fulya diye bir kadına yönlendirdi. sonrası da zaten şunları şunları yaptırın mesajı geldi kopyala yapıştır yani en azından düşüncesini veya bu duruma yorumunu beklerdim. Evet masraflı bir süreç ikimizde çalıştığımızdan Ankara'da olabileceğimiz bir merkez arıyoruz artık. İsmini anımsamamakla birlikte bir arkadaş burada bana tese öncesi özellikle eşine kullandırdığı bazı takviyelerden bahsetti denemekten zarar gelmez diye ona başladık ikimizde hazırlık yapıyoruz. Hayırlısı olsun :)Online görüşmede yapıyo ama spermiogram testini dediği yerlerde yaptirmanizi istiyo onlarda istanbulda zaten biz 3 ayda bir adanadan gidip geliyoruz valla gitgel uçak 1 buçuk 2 bin lira bu devirde maddi olarak çöktük zaten