Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasıl ilaçlar kullandınız acaba bahseder misiniz?
Benim Rahmim T şeklindeymiş ekstra olarak. Pazartesi histeroskopi olcam rahim düzeltilecek. Sonrasında düşürmek için ilaç vericekmiş. En son da transfer yapıcakmış. Transfere kadar düşürürüz dedi hoca prolaktini. Embriyo Transferi öncesi önemliymiş prolaktin hormonu özellikle. Zaten prolaktin stres ile orantılı yükselen bir şey. farklı zaman aralıklarında verdiğin zaman bile farklı sonuç çıkarmış. süt hormonu olarak da geçiyor. e2 zaten yumurta büyütülürken gonalf falan kullandığın zaman baya yükseliyor zaten. Sorun yok yani korkulcak bir durum değil. Amh 1in altındaysa da strese gerek yok tüp bebek bunun için var zaten. Bi de Prolaktin önemliymiş ama transfer öncesi. ufak bi ilaç ile düzelirmiş o da. Ben öncesinde ersağ hayıt ekstratı hapı kullandım kısa bir süre. Hayıt tohumu etkiliymiş ama sonradan öğrendim o yüzden 1 hafta sadece kullanabildim ersağı. Araştırın isterseniz bi. Şimdilik Bilgilerim bu kadar :)

Benim Rahmim T şeklindeymiş ekstra olarak. Pazartesi histeroskopi olcam rahim düzeltilecek. Sonrasında düşürmek için ilaç vericekmiş. En son da transfer yapıcakmış. Transfere kadar düşürürüz dedi hoca prolaktini. Embriyo Transferi öncesi önemliymiş prolaktin hormonu özellikle. Zaten prolaktin stres ile orantılı yükselen bir şey. farklı zaman aralıklarında verdiğin zaman bile farklı sonuç çıkarmış. süt hormonu olarak da geçiyor. e2 zaten yumurta büyütülürken gonalf falan kullandığın zaman baya yükseliyor zaten. Sorun yok yani korkulcak bir durum değil. Amh 1in altındaysa da strese gerek yok tüp bebek bunun için var zaten. Bi de Prolaktin önemliymiş ama transfer öncesi. ufak bi ilaç ile düzelirmiş o da. Ben öncesinde ersağ hayıt ekstratı hapı kullandım kısa bir süre. Hayıt tohumu etkiliymiş ama sonradan öğrendim o yüzden 1 hafta sadece kullanabildim ersağı. Araştırın isterseniz bi. Şimdilik Bilgilerim bu kadar :)
ben pcos um canım eşiniz için sormak istemiştim sanırım net yazamadım :) ama çok detaylı yazmışsınız e2 ve prolaktin ile ilgili bu kadar bilgiyi hiçbir yerde bulamadım önümüzdeki haftalarda opu öncesi ben de bu süreçlerden geçeceğim :) teşekkür ederim :))

ben pcos um canım eşiniz için sormak istemiştim sanırım net yazamadım :) ama çok detaylı yazmışsınız e2 ve prolaktin ile ilgili bu kadar bilgiyi hiçbir yerde bulamadım önümüzdeki haftalarda opu öncesi ben de bu süreçlerden geçeceğim :) teşekkür ederim :))
Sizde çok yumurta çıkar o zaman pcoslularda çok yumurta oluyor :) Eşim de şase vitamin kullandı çörek otu yağı(hap formu) kullandı bi de klomen kullandı ama klomeni gün aşırı sadece diğer ikisini günlük. Ben çoban çökerten de verdim 2 ay ersağın hap formu günde 1 tane ama hoca bırakın onu dedi kızdı bize testesteron hormonunu çok yükseltmiş eşimin. Bi de mfk 'nın azosperm hapını verdim 2 ay falan günde 1 tane kullandı eşim işe yaradı mı bilmiyorum. Bunun harici bitter çikolata ve muz tükettik iyi geliyor dediler. Çok düzenli olmasa da kuruyemiş yedik aklımıza geldikce ağzımıza attık öyle. iyi gelir belki diye. Bi de çok düzenli kullanmadık ama 2 günde falan 1-2 tatlı kaşığı arı ürünleri kullandık bal polen falan. çoğunlukla kullanmayı unuttuk 3 güne falan da çıktığı oldu. Bu kadar yaptıklarımız. Belki işinize yarar. Allah yardımcımız olsun

Kızlar merhaba 🌺 6 yıllık evliyim benim eşimde kriptozoospermi yani azospermiye yakın ama tek tük sperm çıkışı oluyor Şişli Memorial da mehmed murad başar hoca ile 3 aylık ilaç kullanımı sonrası Pgt den gelen bir 5AA kalite de embriyo transferi oldum ancak negatif oldu akabinde Ankara iline taşındık ve burada Ahmet Hakan Haliloğlu ile bir sürecimiz başladı bir süre sonra spermiogram da herhangi bir artış görülmedi C. P. ile devam ettik onun yönlendirmesi ile Ankara Memorial da aygül hoca ile tüp bebek tedavisine başladık pgt den gelen iki iyi kalite embriyomuz Temmuz ve kasım aylarında transfer edildi ancak negatif oldu şimdi geride iki tane mozaik embriyo var biri %40 diğeri %50 oranında şimdi sizlere birşey sormak istiyorum daha önce mozaik embriyo transferi yaptıran var mı ve nasıl sonuç aldınız diğer sorumda Ankara da özellikle erkek infertelitesi için önerebileceginiz tüp bebek merkezi / doktor varmı? Bazı doktorların kendi kliniği var ama onda da şu kafamı karıstıyor, bizim durumumuzda laboratuvar embriyolog da çok önemli bu yüzden hangi hastaneler ile anlaşmalı olduğu da önemli. şimdiden teşekkür ederim
Merhaba üroloji doktoru olarak Kaan Aydos u tavsiye ederim. Bizde azospermi tanısı var. İlk seferde 4 tüp tese dondurduk. Kaan hoca hem insan hemde doktor olarak çok iyi. Tüp bebek için bizi Batuhan Özmen e yönlendirdi.işlemlerini hrs hastanesinde yapıyor İlk denememiz negatif geldi şimdi bir ay sonra tekrar başlayacağız. Bende merak ediyorum Ankara’da azospermi ile tüp bebekte en iyiler kim

Kızlar bizimde sperm çıkışımız yoktu doktor hemen tese yapmadı bir yıldan fazla süre eşim iğne kullandı ve teseye gerek kalmadan sperm çıkışı oldu hemen tese yaptırmayın en son çare tese olsun
Doktor, hastane , şehir adı veririm misiniz? Peki çocuğunuz oldu mu normal şekide

Arkadaşlar bizim doktorumuz da hemen tese dedi ve çok şükür dediği gibi çıktı da yani bu işler kişiye özel tedavidir başkasında iğne ile tedavi olur çıkar bazılarında ise direkt tese derler hormonen bir sorun yok ise lütfen iyi araştırın her söyleneni yada yöntemi denemeyin doktorunuzu dinleyin rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın zorlu bir süreç ama değer ❤️🙏

Arkadaşlar bizim doktorumuz da hemen tese dedi ve çok şükür dediği gibi çıktı da yani bu işler kişiye özel tedavidir başkasında iğne ile tedavi olur çıkar bazılarında ise direkt tese derler hormonen bir sorun yok ise lütfen iyi araştırın her söyleneni yada yöntemi denemeyin doktorunuzu dinleyin rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın zorlu bir süreç ama değer ❤️🙏
Geçmiş olsn siz hangi süreçtesnz şimdi 🥰

Mfk ürünlerini denediniz mi hanımlar azospermi için ? Olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum

Ben de incir kullanmak zararli diye biliyorum. Hormon degerlerini bozuyor. Keçiboynuzu pekmezi de aynı şekilde. Doktor tavsiyesi olmadan sakin kullanmayın.
Merhaba, benim eşim de azosperm tedavisi görüyor bülent hocada. Tese oldu maalesef olumsuz çıktı :KK43: sizin tedavi dışında öneribileceğiniz bir şey var mı? Napsak ne etsek şaşırdık kaldık :KK43: M Mavisevenkadin

Merhaba. Dr.Mfk ürünlerini almadık. CELALETTİN PERU dan 21 aralıga randevu aldık.
Cp hocanın dedıgı yerlerden eşim tekrar aperm testı vercek, ıstedıgı kan tahlıllerı var onları vereceğiz. Hemen mikrotese ameliyatı olmayalım kararı aldık.çünkü sebebını arastırıcaz. Belkı dogak sperm cıkısı olursa tup bebek yaptırırz dıyoruz. Sizler nasılsınız. Nerelerden tedavı alıyorsunuz
Bizde 21 Aralıkta Celalettin hocaya gideceğiz ama henüz aramadık öncesinde tahlil vs ne istiyor diye, sizden neler istedi acaba ?

Bizde 21 Aralıkta Celalettin hocaya gideceğiz ama henüz aramadık öncesinde tahlil vs ne istiyor diye, sizden neler istedi acaba ?
Randevu aldıgınızda sekreterın sizi yönlendirmesi gerekıyordu aslında. Bize mesaj attılar öncesinde. Sizin celaletttın peru ya gitme sebebınız nedir. Size tahlıllerı ve ıstedıklerını paylaşayım..

RANDEVUYA GELİRKEN YAPILMASI GEREKEN TESTLER;
1. KAN TAHLİLLERİNİZİ MÜMKÜNSE AÇ KARNINA YAPTIRINIZ.
2. YAPILACAK KAN TAHLİLLERİ (Test tarihi son 1 aylık olacak);
A. FSH
B. LH
C. ESTRADİOL (E2)
Ç. PROLAKTİN
D. TOTAL TESTESTERON
E. TSH
F. ST4
3. 3-5 GÜN CİNSEL PERHİZLİ ŞEKİLDE ANDROMED LABORATUVAR'INDA DETAYLI SPERMİYOGRAM TESTİ.
- ADRES : İncirli CD. No:29 D:6 34147 Bakırköy/İstanbul 0212 660 04 10
4. ALFA GÖRÜNTÜLEME MERKEZİNDE RENKLİ DOPPLER ÇEKTİRİLECEK.
- ADRES : Şirinevler Mah., Mareşal Fevzi Çakmak Cad. Göksoy Apt. No:3, 34188 Bahçelievler/İstanbul 0212) 452 76 27

5-İNHİBİN-B KAN TESTİ YAPTIRILACAK.

2 ve 5 numarayı orada yaptırabilirsiniz.
3-4 numarali testler İstanbul'da yapılacak.
Ayrıca karyotip ve y delesyon genetik testleriniz daha önceden yapıldıysa onları da getirirsiniz. İlk defa yapilacaksa kistik fibrozis ve FMF tasiyiciligi var mi diye de baktirmanizda fayda var genetikte.
Sonucu yaklaşık 2 ayda çıkıyor. Sonucu beklemeden gelebilirsiniz.

X