Halâ bilmiyorum canımNe demek miş . Bizdede varikosel dendi nenyapaacgoz hç bilmiyorum
Merhaba, size de 15-20 tane bitkisel ilaç verdi mi hormon iğneleri hariç ?Çarşamba 16:31
Merhaba , bizde tedavi oluyoruz klinefeltercelalettin peru da, a life semra hanıma yönlendiriyor ama o aşamaya gelmedik henüz 6.ayımız bitti tedavide sb2 elonge spermatid %14tü en son yaklaştı tahlil zamanımız. Merak ediyorum mikro tese mi oldunuz ve hangi aşamada idi spermatidleriniz umudum var inşallah bizim de olacak. Size de ayrıca teşkkürler umut verdiğiniz için:)
15-20 ilaç çok değil mi? Hele ki bitkisel olması? Kullanırken dikkatli olun lütfenMerhaba, size de 15-20 tane bitkisel ilaç verdi mi hormon iğneleri hariç ?
İnsallah ona yonlendirir gercekten cok iyi bir embriyolog. Bnce doktordan cok daha onemli embriyolog.tavsiyem tedavide doktordan ziyade embriyolog seciminiz olsun. Ama ferhat bey suan Diyarbakır da calisiyor.Bizde celalettin peru da tedavi görüyoruz ferhat cengizden kendisi de bahsetti çok iyi diye sanırım bizi de oraya yönlendirecek
Biz 3ay ilac kullanip direk microtese olduk dogal yolla cikis cok zor dediler benimde amh dan dolayi cok bekleme sansim yoktu. Varsa zaten tesedende cikacak dendi beklemek istemedik bizdeAcaba hangi aşamada tese oldunuz?
Merhaba. İgne kullanmadi hic hap vardi 1tane 3ay onu kullandi.ismini hatrlayamadm suan ama bulursam yazarim.cikis hic olmadi bizde micro tesede 3tup cikti. Abdullah arman ozdemirdi esimin doktoru istanbulda.Merhaba benim eşimde azosperm i hormonal 2 yıla yakındır iğne vuruluyor hala çıkış olmadi acaba siz hangi iğneleri kullandiniz nerede tedavi gördü eşiniz
Celalettin hoca çok fazla bitkisel veriyor ve ücretleri çok çok fazla malesef. Dikkatli kullanmada fayda var diye düşünüyorum. Bizde celalettin hocaya gideceğiz eğer ilerleme kaydedemezsek deneme için. Ama bitkiseller konusunda hepsini kullandırmayı kesinlikle düşünmüyorum.Merhaba, size de 15-20 tane bitkisel ilaç verdi mi hormon iğneleri hariç ?
Evet verdi çok fazla ama hepsinin içeriğini araştırdım zararlı değil güzel şeyler etkisi olacak eminimMerhaba, size de 15-20 tane bitkisel ilaç verdi mi hormon iğneleri hariç ?
Sonuç alalım da inşallah artık zaman mekan seçemez durumdayızİnsallah ona yonlendirir gercekten cok iyi bir embriyolog. Bnce doktordan cok daha onemli embriyolog.tavsiyem tedavide doktordan ziyade embriyolog seciminiz olsun. Ama ferhat bey suan Diyarbakır da calisiyor.
Hayırlısıyla emeklerinizin karşılığını alirsiniz insSonuç alalım da inşallah artık zaman mekan seçemez durumdayız
Sizin tese hangi seviyede olmuştu elinizde var mı acaba,?Hayırlısıyla emeklerinizin karşılığını alirsiniz ins
Bana da çok geldi ama ne denirse onu yapmak durumunda kalıyoruz15-20 ilaç çok değil mi? Hele ki bitkisel olması? Kullanırken dikkatli olun lütfen
bende inanıyorum, aslında bu kadar ilacı kullanmak korkutmuyor değil ama olsun :)Evet verdi çok fazla ama hepsinin içeriğini araştırdım zararlı değil güzel şeyler etkisi olacak eminim
Evet çok fazla her gün iğne vuruluyor eşim, yıpratıcı bir süreç zaten ama ortalama olarak tedavi ilçları diğer doktorlarda da aynı burda ekstra bitkisel ilaçlar macunlar devreye giriyor. Bu kadar emek zaman para harcanıyor iyi düşünmek istiyorum bu yüzden:)bende inanıyorum, aslında bu kadar ilacı kullanmak korkutmuyor değil ama olsun :)
Şuan beslenmemize de çok dikkat ediyoruz.Evet çok fazla her gün iğne vuruluyor eşim, yıpratıcı bir süreç zaten ama ortalama olarak tedavi ilçları diğer doktorlarda da aynı burda ekstra bitkisel ilaçlar macunlar devreye giriyor. Bu kadar emek zaman para harcanıyor iyi düşünmek istiyorum bu yüzden:)
Biz şuan kaŞuan beslenmemize de çok dikkat ediyoruz.
İlaçların da ekstra kilo aldıracağını düşünerek dengeli ve sağlıklı olması konusunda.
Destekleyici besinlerden oluşan öğünler belirliyorum.
İnşallah faydası olur :)
Siz hangi seviyedesiniz?
Şuan beslenmemize de çok dikkat ediyoruz.
İlaçların da ekstra kilo aldıracağını düşünerek dengeli ve sağlıklı olması konusunda.
Siz hangi seviyedesiniz
Biz şuan sc1 çıkışı oldu en son sonuçlarda. Ne kadar daha sürecek nasıl ilerleme kaydedilcek bilmiyorum . Bizde dikkat etmeye çalışıyoruz karides havyar çok işe yarıyor dediler tüketmeye çalışıyoruzŞuan beslenmemize de çok dikkat ediyoruz.
Siz hangi seviyedesiniz?
Sizin seviye nasıl nr kdr oldu tedavi birde çok msj var ben geriye dönük soruyor olabilirim kusura bakmayın :)Şuan beslenmemize de çok dikkat ediyoruz.
Siz hangi seviyedesiniz?
Bizim Celalettin Hoca da ilk başlangıcımız daha ilaçları bir araya toplayamadık bileSizin seviye nasıl nr kdr oldu tedavi birde çok msj var ben geriye dönük soruyor olabilirim kusura bakmayın :)
Bizde sb2 ile başladık . İlaçlaı bulmanız sorun olduysa eczane önerebilirim?Bizim Celalettin Hoca da ilk başlangıcımız daha ilaçları bir araya toplayamadık bile
3 sene evvelinde hormon ilacı kullanmıştık ama seviyeleri olduğunu bile bilmiyorduk yani ilk başta ne seviyedeydik bilmiyoruz.
Celalettin Hoca da ilk başlangıç seviyemiz SB2 düzeyi olduğunu öğrendik.