Bizim azf de normal ama çıkacağına dair umudum da yok ne diyeyim Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasınBizim de Fsh normal değer aralığının biraz üstündeydi. Testosteron da alt sınırdaydı. Diğer hormonlar normaldi. yine de 4-5 ay ilaç kullandı eşim öyle ameliyat oldu. Ama sperm çıkmadı bizde. genetik ve kromozom testleri herşey normal. Belki bir fikir olur size.
İnfertilite alanında uzman ürologlarla görüştünüz mü?Bir bana mı denk geldi acaba böyleleri hiçbiri ilaç vermedi direk teseye bakılsın dedi
Evet Adana Erzurum Mersin de ayrı ayrı ürologlarla konuştukİnfertilite alanında uzman ürologlarla görüştünüz mü?
Anladım canımEvet Adana Erzurum Mersin de ayrı ayrı ürologlarla konuştuk
bize de direk tese dedi prof 3 ürolog ama tese başarısız oldu. 6 ay ilaç tedavisi olduk ama yine hormonlar düzelmedi. Şimdi Celalettin Peru ya başlayacağız bakalım hayırlısıBizim azf de normal ama çıkacağına dair umudum da yok ne diyeyim Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın
Peki tese den sonra ne kadar sürede toparlandı eşinizbize de direk tese dedi prof 3 ürolog ama tese başarısız oldu. 6 ay ilaç tedavisi olduk ama yine hormonlar düzelmedi. Şimdi Celalettin Peru ya başlayacağız bakalım hayırlısı
15-20 günde ağrıları azaldı diyebilirim. üzerinden 3 sene geçti ama hala denize girince ağrısı oluyor. Birde renkli doppler çektirdik 2-3 hafta önce, hala etkisi var dedi ufakta olsaPeki tese den sonra ne kadar sürede toparlandı eşiniz
Peki ameliyatın bıraktığı kalıcı hasar vs oluyor mu15-20 günde ağrıları azaldı diyebilirim. üzerinden 3 sene geçti ama hala denize girince ağrısı oluyor. Birde renkli doppler çektirdik 2-3 hafta önce, hala etkisi var dedi ufakta olsa
Doku kaybı oluyor, testislerin büyüklüğü etken bu konuda. Tavsiyem hormonlara dürtü olmadan asla tese olmamanız.Peki ameliyatın bıraktığı kalıcı hasar vs oluyor mu
Keşke şöyle Bi tedavi yoluna giden doktora denk gelsek ama maalesef kimse yanaşmadı direk tese deniyorDoku kaybı oluyor, testislerin büyüklüğü etken bu konuda. Tavsiyem hormonlara dürtü olmadan asla tese olmamanız.
Keşke şöyle Bi tedavi yoluna giden doktora denk gelsek ama maalesef kimse yanaşmadı direk tese deniyor
Her üroloğa tese yaptırmayın. Tese ameliyatı deneyim demek. Alanında uzman doktor bulduğunuz takdirde ameliyattan güzel haberlerle çıkma ihtimaliniz de artarKeşke şöyle Bi tedavi yoluna giden doktora denk gelsek ama maalesef kimse yanaşmadı direk tese deniyor
Acaba tüp bebek fiyatı nedir bı bilginiz var mı ben tüp bebek merkezi araştırıyorum daMemorailtüpbebek merkezinde tedavi gördük, ameliyatı da oranın ürolojidoktoru.fatih.bey.yaptı
Güncel fiyatı 17bindi en sonAcaba tüp bebek fiyatı nedir bı bilginiz var mı ben tüp bebek merkezi araştırıyorum da
Kızlar eşlerinizin amh değerlerine bakıldı mı? Eşimin amh değeri 6 küsür. Tese’yi olumlu veya olumsuz etkiler mi?
Biz de istendiğinde öğrendik canımyok bakılmadı cnm, erkekte bakıldığını ilk defa duydum senden
Ne demek miş . Bizdede varikosel dendi nenyapaacgoz hç bilmiyorumBiz de istendiğinde öğrendik canım
Kaçıncı derece varikosel ? Varikoselin tedavisi kolay hiç korkmayın. Normal gebelik oluyor genelde zaten varikoseldeNe demek miş . Bizdede varikosel dendi nenyapaacgoz hç bilmiyorum