Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynı igneleri bizde vuruluyoruz menopur u bulamadigimiz için fostimonu yazdi doktor 4 5 aydirda bunu kullaniyor eşim Allah doğal yolla çıkış olmasini nasip etsin hepimize

Merhaba, eşi iğne tadevisi olanlar yazmış. Merak ettiğim için soruyorum genelde hormonal bir sorun olduğunda mi doktorlar bunu öneriyor? Doktorumuz bize böyle bir tedaviyi hiç önermedi bundan dolayı merak ettim.

Merhaba, eşi iğne tadevisi olanlar yazmış. Merak ettiğim için soruyorum genelde hormonal bir sorun olduğunda mi doktorlar bunu öneriyor? Doktorumuz bize böyle bir tedaviyi hiç önermedi bundan dolayı merak ettim.
Eşinizin hastaligina bağlı azosperm olma nedeni ne ise ona göre tedavi uygulaniyor hormon degerlerine bakılıyor bizim çok düşüktü bundan dolayı sperm olmadığını soylediler, otrivella fostimon iğne leri

Bizim de hormon değerleri oldukça düşük ama iğne tedavisi önermedi hiç. Bir sürü farklı faktör de var tabi. Hasta geçmişi de önemli illa ki.

Ac

Acaba siz iğne bulma konusunda sıkıntı yasadiniz mı şuan biz bulamiyoruz depolardada yokmuş
Biz geçen ay stok gibi bi şey yaptık bu ay ama yeni reçeteyi eczaneye gösteridğimizde depolarda kalmadi dedi ama şuan bizim elimizd esterinde olduğu için sıkıntı yaşamıyoruz

Merhaba bızde aynı durumdayız1.5 yıllık evlıyız c.p gorustuk bızede bırsuru ılac takvıye macun ıgne verdı ıkı yılda gercekten uzun bır sure ve verdıgı seyler gercekten pahalı ınsallah yararı olur AHMET HAKAN HALILOĞLU bu doktor ıyı oldugunu cok duyduk hatta muayaene gıttı teseyı olacaktı son dakka vazgectık c.p gıdecegımız için ıstersen bır arastır
Size hangi ilaclari verdi acaba

Oncelikle merhaba.cocugum olursa buraya yazip umut olmayi cok istemistim rabbim kismet etti. Esim azospermi klinefelter ve bende amh.0.61. önce esimdeki sorun tespit edildi ve microtese yapariz dusuk ihtimal ama sperm cikarsa tup bebek yapariz dedi birkac hastane ve merkez. tek umut veren abdullah arman Özdemir oldu. Bir hormon ilaci verdi 3ay onu kullandi esim.sonra microtese ile 3tup hareketli sperm bulundu. Aynı gün o sevincle hemen senin testlerini yapalim diyip beni yonlendirdi ama sevincimiz kursagimizda kaldi ve yumurtalarinda azalma var amh baktirman lazim dedi. Amh 0.61cikti ve kaliteli mi degilmi bilemeyiz toplayip bakacagiz dendi. Toplama oldu ve 4yumurta toplanms 2si bos cikmis 2si ile deneyecegiz dediler ve dollenme oldu ancak 2.gune cikmadi ikisi de. Orada devam etmek istemeyip embriyolog arastirmaya basladim cunku bence en önemlisi embriyolog. Cunku doktorlar zaten ayni prosedür uyguluyor.ayni igne ve ilaclar dozlar. Allah bin kere razi olsun embriyolog ferhat cengizi buldum ve gorusmeye gittim direk onunla muhattap oldum ve oldukca umut vericiydi. Sonra goztepe medicalparkta tedaviye basladim.once 2 yumurta toplandi havuz yapalim dediler 4adet daha toplandi. 3tanesi 5.gune ulasti ve ilk transferimde oglumu kucagima almak nasip oldu. Cok uzun oldu ancak belki aranizdan bir kac kisiye umut olabilirim. Kime gittysem olmaz dedi ama Allah büyük bol bol dua edin ve asla umudunuzu kaybetmeyin🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin.sorusu olan varsa yardimci olabilirim seve seve.

Oncelikle merhaba.cocugum olursa buraya yazip umut olmayi cok istemistim rabbim kismet etti. Esim azospermi klinefelter ve bende amh.0.61. önce esimdeki sorun tespit edildi ve microtese yapariz dusuk ihtimal ama sperm cikarsa tup bebek yapariz dedi birkac hastane ve merkez. tek umut veren abdullah arman Özdemir oldu. Bir hormon ilaci verdi 3ay onu kullandi esim.sonra microtese ile 3tup hareketli sperm bulundu. Aynı gün o sevincle hemen senin testlerini yapalim diyip beni yonlendirdi ama sevincimiz kursagimizda kaldi ve yumurtalarinda azalma var amh baktirman lazim dedi. Amh 0.61cikti ve kaliteli mi degilmi bilemeyiz toplayip bakacagiz dendi. Toplama oldu ve 4yumurta toplanms 2si bos cikmis 2si ile deneyecegiz dediler ve dollenme oldu ancak 2.gune cikmadi ikisi de. Orada devam etmek istemeyip embriyolog arastirmaya basladim cunku bence en önemlisi embriyolog. Cunku doktorlar zaten ayni prosedür uyguluyor.ayni igne ve ilaclar dozlar. Allah bin kere razi olsun embriyolog ferhat cengizi buldum ve gorusmeye gittim direk onunla muhattap oldum ve oldukca umut vericiydi. Sonra goztepe medicalparkta tedaviye basladim.once 2 yumurta toplandi havuz yapalim dediler 4adet daha toplandi. 3tanesi 5.gune ulasti ve ilk transferimde oglumu kucagima almak nasip oldu. Cok uzun oldu ancak belki aranizdan bir kac kisiye umut olabilirim. Kime gittysem olmaz dedi ama Allah büyük bol bol dua edin ve asla umudunuzu kaybetmeyin🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin.sorusu olan varsa yardimci olabilirim seve seve.
Merhaba bizde de aynı sorun var acaba spermiyogramda hangi aşamada micro tese oldu? Sb2 bizim durumumuz

hanımlar merhaba. biz celalettin peru da 1,5 sendir tedavideyiz. testlerimizi a life hastanesinde veriyoruz. sd4 seviyesinde 6 aydır bekliyoruz. sd4 seviyesine gelen hastalar ne gibi yöntemler denedi sonuç aldılar???

Çarşamba 16:31
Merhaba , bizde tedavi oluyoruz klinefeltercelalettin peru da, a life semra hanıma yönlendiriyor ama o aşamaya gelmedik henüz 6.ayımız bitti tedavide sb2 elonge spermatid %14tü en son yaklaştı tahlil zamanımız. Merak ediyorum mikro tese mi oldunuz ve hangi aşamada idi spermatidleriniz umudum var inşallah bizim de olacak. Size de ayrıca teşkkürler umut verdiğiniz için:)

Merhabalar, eşim inmemiş testise bağlı azosperm. Tüm genetik ve hormonal değerleri normal. Aynı durumda olan var mı?🥺

Merhaba benim eşimede azospermi tanısı konuldu hormonları yüksek ve varikoselde varmış, çok şükür genetik testi temiz çıktı bizde iyi bir üroloji uzmanı arıyoruz Gaziantep te üroloji uzmanı önerisi olan var mı ? Yardimcı olursanız sevinirim.

MERHABA ARKADAŞLAR , TESE AMELİYATI OLUP DA PATOLOJİYE DOKU GÖNDERİLMEYEN VAR MI? EŞİM TESE OLDU HİÇ HÜCRE ÇIKMADI. GERM HÜCRESİ, SPERMATİT VS HİÇBİRİ YOK. AMA BURADA OKUDUĞUM KADARI İLE HER AMELİYAT OLAN PATOLOJİ SONUCU ALMIŞ. BİZİM NEDEN GİTMEMİŞ OLABİLİR. SPERM YOK DEYİP BİTİRDİLER SÜRECİ.

MERHABA ARKADAŞLAR , TESE AMELİYATI OLUP DA PATOLOJİYE DOKU GÖNDERİLMEYEN VAR MI? EŞİM TESE OLDU HİÇ HÜCRE ÇIKMADI. GERM HÜCRESİ, SPERMATİT VS HİÇBİRİ YOK. AMA BURADA OKUDUĞUM KADARI İLE HER AMELİYAT OLAN PATOLOJİ SONUCU ALMIŞ. BİZİM NEDEN GİTMEMİŞ OLABİLİR. SPERM YOK DEYİP BİTİRDİLER SÜRECİ.
Hangi doktor acaba ?

X