Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba benim eşimde azosperm 8 yıldır evliyiz hiç tese olmadık sperm çıkışımızda yok, c.p de tedavi oluyoruz 2 yılı geçti en son a life da yaptırdığımız sperm analizinde sb1 seviyesini gördük doktor bey tese için henüz erken olduğunu düşünüyor ama ben yaşımızdan dolayı daha fazla gecikmeden tese olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bana ankarada tese üzerine uzman bi doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Merhaba bızde aynı durumdayız1.5 yıllık evlıyız c.p gorustuk bızede bırsuru ılac takvıye macun ıgne verdı ıkı yılda gercekten uzun bır sure ve verdıgı seyler gercekten pahalı ınsallah yararı olur AHMET HAKAN HALILOĞLU bu doktor ıyı oldugunu cok duyduk hatta muayaene gıttı teseyı olacaktı son dakka vazgectık c.p gıdecegımız için ıstersen bır arastır

Anladım canım evet bızım tedavı uzun oldu ama eksık olmus celalettın hocayla dun goruşme yaptık yamı umut verıcı sekılde konustu ama esımın de hıc cıkmıyor sperm genetık sonucu 3 ıla 4 ayda cıkıyor bızım onlarda sorun yok cok sukur🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Celalettın hoca okadar ilaç gıda takvıyesı yazdıkı ınanılır gıbı degıl resmen ılacla beslenecek 3 ay yaklasık 15 bını buluyo 3 aylık ılaclar kargoyla gelıyor pzt geldıgınde ıgne ılac baslayacaz tese amelıyatı olmadan bu sansımızı deneyecez bende merak edıyorum bu hocaya gıden varmı memnunlarmı sıteyede dun uye oldum bılgıler almak ıcın 😭😭😭Allah hepımıze yardım etsın canım🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭
Bızde bu hocaya daha yenı basladık dun konustuk ılaclar cumaya kadar kargoyla gelecek recetelerde var artık pzt baslayacaz sonucumuz temmuzda bellı olur canım sanırım 😭😭🙏🏻🙏🏻

Biz c. Peruya tedaviye başlayacağız da iki çeşit dedi ordakiler biri normal ultrasonmuş ama diğeri de biraz ağrılı bir işlemmiş ondan çekiniyorum acıkcası beni geriyor eşimin acı cekme ihtimali :KK43: sanırım sizin ultrason dediğiniz ağrısız normal usg olan. Bu arada ilk kez adetim 3 gün gecikti ne leke ne başka bişey tam tedaviye başlayacakken. Bi tarafım imkansız değil diyor ama diğer yandan durumumuzu da biliyorum kafam karma karışık 🙄
Merhabe c.p memnunmusunuz bızde dun gorustuk tedavıye baslayacaz allahın ıznıyle son durumunuz nedır

Bende sımdı cok uzuldum bızde 1.5 yıllık evlıyız ve 1 yıla yakın tedavı gordu esım sızı cok ıyı anlıyorum ve aynı durumdayım genetık sonucumuz herseyınız temzı esımın hormon degerlerı cok kotuydu ovıtrel ve merıonel ıgnelerı kulaknıd 9 ay hala sperm cıkısı yasanmadı ve koca bır husranla karsılastık. Doktor artık Tese amleıyatı tup bebek surecınde olacaksınız dedı bız Ankarada yasıyoruz Recai Papuccuya gıttık onlar da bu surecı soyledı spermı amleıyatta arayacaklar ustune cıkıp cıkmayacagında ıhtıöal deneyecekşer bende hormon ıgne kullanıp yumurta işlemı olacakmiş dıyelımkı Tesedede cıkmadı sperm ozaman ROSİ YONTEMI deneyecez dedı yanı sansımız %2 dusunun artık o durumu 30 bın felan malıyet cıktı esım amelıyat olmak ıstemdı sonra Azosperm hastalrının gıtıgı doktorları makele ızledık okuduk Celalettın Peru ıstanbukda bu doktor ınstagramdan baktık ınanamadık yuzlerce hasta var ve care buluyo bana ınandırrıcı gelemdı ama baska sansımızda yoktu dun onlıne konustuk hocayla ılac gıda takvıyesı ıgmeler tonlarca sey yazdı ve 3 ay kullanın sonra buraya gelıp test verın dedı dun gorustuk ınsallah yararı olur 15 bın tuttu hersey oylede deneyecez boylede en azından tese amelıyatı olamdan denemeyı tercıh ettık😭😭😭😭😭
Çok geçmiş olsun 😢 yazmışsınız ama çoğunun isimlerini bile bilmiyorum tese flan ne demek hiç anlamıyorum henüz o kadar başlayamadık 😣 bizde İstanbuldayız 3 ay sonra tayinimiz çıkacak gitmeden bi ilerleme yapsaydık.peki sizde total testesteron kaç çıkmıştı

Çok geçmiş olsun 😢 yazmışsınız ama çoğunun isimlerini bile bilmiyorum tese flan ne demek hiç anlamıyorum henüz o kadar başlayamadık 😣 bizde İstanbuldayız 3 ay sonra tayinimiz çıkacak gitmeden bi ilerleme yapsaydık.peki sizde total testesteron kaç çıkmıştı
Tese amelıyatı dogal yolla cıkmayan canlı spermı erkegın yumurtalıklarının uzerındekı dokudan bulma yontemıdır zaten googladan okadar cok bılgı ve vıdeolar varkı esım azosperm hastası onu ilk 34.5 di sonra tedaviden sonra 30.20 sanırım bızım onda sıkıntımız yok tayın cıkıcaksa gıdecegınız yerde bulun ıyı doktor derım ama ınsanlar zaten ya ıstanbul yada ankarada doktorlara gelıyorlar bızde ankarada yasıyoruz ama c.p doktor ıstanbulda onlıne gorustuk yenı bı tedavıye baslayacagız amelıyat olmaktan yana degılız

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmamış ne güzel çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla büyütün inşallaH. Bizde celale Peru’ya başlayacağız inşallah umarım sonu güzel olur
Merhaba bızde ..c.peru hocaya baslıyoruz da sızce nedir işe yaradımı gercekten cok fazla ılac ve takvıyeler verdı

Merhaba bızde ..c.peru hocaya baslıyoruz da sızce nedir işe yaradımı gercekten cok fazla ılac ve takvıyeler verdı
evet çok fazla iğne ilaç ve bitkisel takviye var biz istisnasız tümünü aldık ama suan memnunuz ya da değiliz demek için erken. Beklediğimizden daha iyi çıktı sonuçlarımız çok şükür ama henüz 15-20 gün oldu umarım ilerleriz bizde

evet çok fazla iğne ilaç ve bitkisel takviye var biz istisnasız tümünü aldık ama suan memnunuz ya da değiliz demek için erken. Beklediğimizden daha iyi çıktı sonuçlarımız çok şükür ama henüz 15-20 gün oldu umarım ilerleriz bizde
Gercekten mı cok sevındım sızın adınıza pekı esınızın tam olarak ne sıkıntısı var esimin azosperm hormonlarıda cok sıkıntılıydı oncesınde ıgne kullandı hormon ları duzeldı ama sperm cıkısı hala yok

Gercekten mı cok sevındım sızın adınıza pekı esınızın tam olarak ne sıkıntısı var esimin azosperm hormonlarıda cok sıkıntılıydı oncesınde ıgne kullandı hormon ları duzeldı ama sperm cıkısı hala yok
Eşimin genetik hormonlar genel olarak temiz. Testosteron düşük biraz prolaktin yüksek. Doktor bi sebep göremeyince tesede bulurum dedi tese oldu eşim ama sperm bulunamadı sonrasında cp muayene olmaya karar verdik orda verdiğimiz detaylı testte eşimde hareketsiz sperm çıktı. Birçok iğne ilaç bitkisel verdi suan onları kullanıyoruz bakalım sonu güzel olur inşallah. sizinde hormon sorunuysa kolay hallolur inşallah. Sizin sperm testiniz nasıl çıktı cp dediği yerde verdiniz mi. Hoca durumunuz hakkında bişey söyledi mi su kadar sürede çıkış olur vs gibi.

Eşimin genetik hormonlar genel olarak temiz. Testosteron düşük biraz prolaktin yüksek. Doktor bi sebep göremeyince tesede bulurum dedi tese oldu eşim ama sperm bulunamadı sonrasında cp muayene olmaya karar verdik orda verdiğimiz detaylı testte eşimde hareketsiz sperm çıktı. Birçok iğne ilaç bitkisel verdi suan onları kullanıyoruz bakalım sonu güzel olur inşallah. sizinde hormon sorunuysa kolay hallolur inşallah. Sizin sperm testiniz nasıl çıktı cp dediği yerde verdiniz mi. Hoca durumunuz hakkında bişey söyledi mi su kadar sürede çıkış olur vs
Valla bızde gorustuk canım ama tonlarca ılac takvıye verdı 15 bını buldu ılaclar pzt kulanmaya baslayacak
Anladım canım evet bızım tedavı uzun oldu ama eksık olmus celalettın hocayla dun goruşme yaptık yamı umut verıcı sekılde konustu ama esımın de hıc cıkmıyor sperm genetık sonucu 3 ıla 4 ayda cıkıyor bızım onlarda sorun yok cok sukur🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Celalettın hoca okadar ilaç gıda takvıyesı yazdıkı ınanılır gıbı degıl resmen ılacla beslenecek 3 ay yaklasık 15 bını buluyo 3 aylık ılaclar kargoyla gelıyor pzt geldıgınde ıgne ılac baslayacaz tese amelıyatı olmadan bu sansımızı deneyecez bende merak edıyorum bu hocaya gıden varmı memnunlarmı sıteyede dun uye oldum bılgıler almak ıcın 😭😭😭Allah hepımıze yardım etsın canım🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭

bızde 1.5 yıllık evlıyız ve 1 yıla yakın tedavı gordu esım sızı cok ıyı anlıyorum ve aynı durumdayım genetık sonucumuz herseyınız temzı esımın hormon degerlerı cok kotuydu ovıtrel ve merıonel ıgnelerı kulaknıd 9 ay hala sperm cıkısı yasanmadı ve koca bır husranla karsılastık. Doktor artık Tese amleıyatı tup bebeksurecınde olacaksınız dedı bız Ankarada yasıyoruz Recai Papuccuya gıttık onlar da bu surecı soyledı spermı amleıyatta arayacaklar ustune cıkıp cıkmayacagında ıhtıöal deneyecekşer bende hormon ıgne kullanıp yumurta işlemı olacakmiş dıyelımkı Tesedede cıkmadı sperm ozaman ROSİ YONTEMI deneyecez dedı yanı sansımız %2 dusunun artık o durumu 30 bın felan malıyet cıktı esım amelıyat olmak ıstemdı sonra Azosperm hastalrının gıtıgı doktorları makele ızledık okuduk Celalettın Peru ıstanbukda bu doktor ınstagramdan baktık ınanamadık yuzlerce hasta var ve care buluyo bana ınandırrıcı gelemdı ama baska sansımızda yoktu dun onlıne konustuk hocayla ılac gıda takvıyesı ıgmeler tonlarca sey yazdı ve 3 ay kullanın sonra buraya gelıp test verın dedı dun gorustuk ınsallah yararı olur 15 bın tuttu hersey oylede deneyecez boylede en azından tese amelıyatı olamdan denemeyı tercıh ettık😭😭😭😭😭

bızde 1.5 yıllık evlıyız ve 1 yıla yakın tedavı gordu esım sızı cok ıyı anlıyorum ve aynı durumdayım genetık sonucumuz herseyınız temzı esımın hormon degerlerı cok kotuydu ovıtrel ve merıonel ıgnelerı kulaknıd 9 ay hala sperm cıkısı yasanmadı ve koca bır husranla karsılastık. Doktor artık Tese amleıyatı tup bebeksurecınde olacaksınız dedı bız Ankarada yasıyoruz Recai Papuccuya gıttık onlar da bu surecı soyledı spermı amleıyatta arayacaklar ustune cıkıp cıkmayacagında ıhtıöal deneyecekşer bende hormon ıgne kullanıp yumurta işlemı olacakmiş dıyelımkı Tesedede cıkmadı sperm ozaman ROSİ YONTEMI deneyecez dedı yanı sansımız %2 dusunun artık o durumu 30 bın felan malıyet cıktı esım amelıyat olmak ıstemdı sonra Azosperm hastalrının gıtıgı doktorları makele ızledık okuduk Celalettın Peru ıstanbukda bu doktor ınstagramdan baktık ınanamadık yuzlerce hasta var ve care buluyo bana ınandırrıcı gelemdı ama baska sansımızda yoktu dun onlıne konustuk hocayla ılac gıda takvıyesı ıgmeler tonlarca sey yazdı ve 3 ay kullanın sonra buraya gelıp test verın dedı dun gorustuk ınsallah yararı olur 15 bın tuttu hersey oylede deneyecez boylede en azından tese amelıyatı olamdan denemeyı tercıh ettık😭😭😭😭😭
Evet size kesinlikle tese olmayın deyip etkilemek istemem ama tese olmak son seçenek olmalı. Çünkü teseden önce umut veriyorlar çıkmayınca biraz utanıyorlar ama sonund olan bize oluyor. Cp ben güveniyorum yani dediğiniz gibi en azından giden paramız olur. Diğer türlü defalarca tese olan insanlar var sonrası daha kötü sonuçlar çıkıyor. Umarım kullanmaya başlayacağıhız şeyler
iyi gelir size de. Bizde kullanıyoruz bakalım inşallah biran önce ilerler çıkışlar olurda bizde başarırız

Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Cp instagram hesabında sık sık başarı hikayeleri paylaşılıyor bende onları okudukça kendim başarmış gibi mutlu oluyorum. Ne diyeyim umarım bu yolda emek veren herkes içerisinde bizlerde başarırız evlatlarımıza kavusuruz biran önce

Evet size kesinlikle tese olmayın deyip etkilemek istemem ama tese olmak son seçenek olmalı. Çünkü teseden önce umut veriyorlar çıkmayınca biraz utanıyorlar ama sonund olan bize oluyor. Cp ben güveniyorum yani dediğiniz gibi en azından giden paramız olur. Diğer türlü defalarca tese olan insanlar var sonrası daha kötü sonuçlar çıkıyor. Umarım kullanmaya başlayacağıhız şeyler
iyi gelir size de. Bizde kullanıyoruz bakalım inşallah biran önce ilerler çıkışlar olurda bizde başarırız
Aynen canım zaten o son care oldugunu bıldıgımız ıçin acıkcası olmak ıstemedık tese yede vercegımız parada mechuldu c.p da bızde bu doktoru tercıh ettık acıkcası allah bıze sabır versın gercekten cok zor surec ve erkek olunca dahada uzuluyor ınsan ınsallah Allahın Iznıyle olumlu sonuclar alacagız hazıran temmuz gıbı gıdecek esım bakalım ne sonuclar gorcez ama yemesıne cok dıkkat etsın esn hazır dondurulmus yemesın beslenme duzenı olustur c. P besınler lıstesı artı onlardan sık sık yesın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Aynen canım zaten o son care oldugunu bıldıgımız ıçin acıkcası olmak ıstemedık tese yede vercegımız parada mechuldu c.p da bızde bu doktoru tercıh ettık acıkcası allah bıze sabır versın gercekten cok zor surec ve erkek olunca dahada uzuluyor ınsan ınsallah Allahın Iznıyle olumlu sonuclar alacagız hazıran temmuz gıbı gıdecek esım bakalım ne sonuclar gorcez ama yemesıne cok dıkkat etsın esn hazır dondurulmus yemesın beslenme duzenı olustur c. P besınler lıstesı artı onlardan sık sık yesın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Evet bize de gönderdi ama bu zamanda o şekilde beslenmek çok zor yaa bilmiyorum en başta bizde paketli gıda tüketmeyelim dışardan yemeyelim felan dedik ama olmuyor maalesef hayırlısı artık elimizden geleni yapalım Allah şifamızı versin hepimizin inşallah.

X