- 14 Aralık 2020
- 22
- 14
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinizde olan tüm tahlilleri goturun. Randevu cok yogunluk yoksa alınabilir bnce. İlaç tedavisini ise kendi istedigi testler olacaktır sonuclar cıkınca ona gore tedavi baslatır. Spermiyogram iki gune cıkar en fazla ama genetik testler 10 gunden fazla suruyor..Peki 4 5 günde hem ilk randevu, tahliller vede ilaclar alinabilirmi?
Merhaba çok geçmiş olsun Ankara’da a life da test verdiniz mi aşamanızı biliyor musunuzArkadaslar merhaba. Benim esim de azosperm. Daha önce burda buraz yazismistik bi kac arkadasla. Ondan sonra biraz toparladik ve konuyu dondurduk birsüre. Biz avrupada yasiyoruz. Burda google da iyi yorum alan bir klinikde 2. Spermiogram olmustuk, genetik ve diger hormonlarada bakilmisti. Doktor sadece önerdigi 2 ay esimin anastrozol ilac kullanmasi ve ardindan tese.
Bizde acele karar vermeyelim dedik ve gecen yaz izine gittigimizde ünlu bi aktarcidan sunlari aldik
Shiffa home coban cökerten, immu life 8 meyve vitamin, zencefil sivi extresi ve 2 büyük kavanoz el yapimi macun (zencefil filan birsürü sey var icinde sanirim). Bunlar 2500tl tuttu.
Esim maalesef aksatarak kullaniyo. Ama faydasi olursa illaki olur diyede düsünüyoruz.
Neyse artik biraz dinlendikten sonra yeniden aksiyona gecmemeiz gerek.
Simdi bize kim hangi doktoru önerebilir. Subat veya martta 4 5 günlugüne istanbula gidicez. Bu kisa günlerde sizce orada tahlilllerimizi filan halledebilirmiyiz? Hangi doktoru önerirsiniz?
Dopleer çektirdi mi eşinizMerhaba çok geçmiş olsun Ankara’da a life da test verdiniz mi aşamanızı biliyor musunuz
Doppler bizde çekileceğiz nasıl bir işlem acaba ağrılı mı uzun sürüyor mu ne ile yapılıyor bilginiz var mı çok tedirgin oluyorum eşim adınaDopleer çektirdi mi eşiniz
15 dakikalık bi işlem ultrason çekiliyor sadeceDoppler bizde çekileceğiz nasıl bir işlem acaba ağrılı mı uzun sürüyor mu ne ile yapılıyor bilginiz var mı çok tedirgin oluyorum eşim adına
Biz c. Peruya tedaviye başlayacağız da iki çeşit dedi ordakiler biri normal ultrasonmuş ama diğeri de biraz ağrılı bir işlemmiş ondan çekiniyorum acıkcası beni geriyor eşimin acı cekme ihtimali sanırım sizin ultrason dediğiniz ağrısız normal usg olan. Bu arada ilk kez adetim 3 gün gecikti ne leke ne başka bişey tam tedaviye başlayacakken. Bi tarafım imkansız değil diyor ama diğer yandan durumumuzu da biliyorum kafam karma karışık15 dakikalık bi işlem ultrason çekiliyor sadece
Anladım ben diğer usg yi bilmiyorum acaba onun ne farkı var merak ettim şu anBiz c. Peruya tedaviye başlayacağız da iki çeşit dedi ordakiler biri normal ultrasonmuş ama diğeri de biraz ağrılı bir işlemmiş ondan çekiniyorum acıkcası beni geriyor eşimin acı cekme ihtimali sanırım sizin ultrason dediğiniz ağrısız normal usg olan. Bu arada ilk kez adetim 3 gün gecikti ne leke ne başka bişey tam tedaviye başlayacakken. Bi tarafım imkansız değil diyor ama diğer yandan durumumuzu da biliyorum kafam karma karışık
O Usg de yine içerilerde varikosel durumunu tıkanıklığı felan görmek içinmiş sanırım. İnşallah hepimize Allah şifa versin en kısa zamanda isteyen herkese evlat duygusunu tattırsın. Ama ben verecek olan Allah ne biliyim hala umutluyum kimse de umutsuz olmasın. Benim hiç olmazdı ilk kez geciktim ama tabi gebelik ihtimali zor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.Anladım ben diğer usg yi bilmiyorum acaba onun ne farkı var merak ettim şu an
Benimde bazen gecikmelerim oluyor ama hiç hamilelik ihtimali bile gelmiyor aklıma o derece umudu kestim inşallah tedaviler ise yarar
Ahmet Hakan Haliloğlunda olduk biz memnun kaldık ama sb1 gerçekten erken çıkmayabilir tedavi başa donebilir SD ye kadar beklemenizi tavsiye ederim ama seçim sizin Rabbim hayırlara vesile etsin süreciArkadaşlar merhaba benim eşimde azosperm 8 yıldır evliyiz hiç tese olmadık sperm çıkışımızda yok, c.p de tedavi oluyoruz 2 yılı geçti en son a life da yaptırdığımız sperm analizinde sb1 seviyesini gördük doktor bey tese için henüz erken olduğunu düşünüyor ama ben yaşımızdan dolayı daha fazla gecikmeden tese olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bana ankarada tese üzerine uzman bi doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Amin inşallah erken tabi ama dediğim gibi yaşlarımız 35 ve 42 hormonlarımız bir türlü düzene girmiyor testis kanlanmalarımız az. Ne kadar daha devam edeceğimizi kestiremiyorum ve geçenlerde amh baktırdım 1.96 çıktı biraz endişelendim açıkçası biran önce bişeyler denemek istiyorum. Peki sizde sperm çıkışı oldu mu tüp bebek filan denediniz mi ne aşamadasınızAhmet Hakan Haliloğlunda olduk biz memnun kaldık ama sb1 gerçekten erken çıkmayabilir tedavi başa donebilir SD ye kadar beklemenizi tavsiye ederim ama seçim sizin Rabbim hayırlara vesile etsin süreci
Sizin kocanizin Klinefelter sendromu vardı değil mi , doktorlar ne diyor bu sendrom olmasına rağmen çıkış için.Amin inşallah erken tabi ama dediğim gibi yaşlarımız 35 ve 42 hormonlarımız bir türlü düzene girmiyor testis kanlanmalarımız az. Ne kadar daha devam edeceğimizi kestiremiyorum ve geçenlerde amh baktırdım 1.96 çıktı biraz endişelendim açıkçası biran önce bişeyler denemek istiyorum. Peki sizde sperm çıkışı oldu mu tüp bebek filan denediniz mi ne aşamadasınız
Hayır canım bizde öyle bi sorun yok genetik temiz çok şükür eşimin yıllar önce olduğu varikosel ameliyatında bi problem oluşmuş testislerde kanlanma azlığı var ve fsh hep yüksek testesteron düşük çıkıyor genel olarak bu sorunu bi türlü çözemedik malesefSizin kocanizin Klinefelter sendromu vardı değil mi , doktorlar ne diyor bu sendrom olmasına rağmen çıkış için.
Hayır canım bizde öyle bi sorun yok genetik temiz çok şükür eşimin yıllar önce olduğu varikosel ameliyatında bi problem oluşmuş testislerde kanlanma azlığı var ve fsh hep yüksek testesteron düşük çıkıyor genel olarak bu sorunu bi türlü
Peki ardışık derken aynı gün içinde mi birden fazla tahlil veriliyor yoksa yıkamalı sperm testi mi bide test için ne kadar ödediniz benim anladığım kadarıyla Tansel hocanın labaratuvarında yaptırdınız sanırım tahliliMerhabalar, Allah razi olsun, amin inşallah cumlemize. Esim 47xxy Klinefelter. Bu yuzden tahlillerde de olgun sperm gorunme ihtimali yok. Subat ayinda tese oldu cikmadi, kok bekleyin dediler butun umutlarimiz bitmisti. Tansel hocayi buldum, ben de bilmiyordum ardisik test vs. Bu testte uretim varsa round spermatid yani yuvarlak hucreler gorunuyor. Haziranda 2 round spermatid cikti, bu ay gittik 3 cikti. Baska yerlerde de yapiliyordur sanirim arastirmak lazim
Ahmet Hakan HaliloğluArkadaşlar merhaba benim eşimde azosperm 8 yıldır evliyiz hiç tese olmadık sperm çıkışımızda yok, c.p de tedavi oluyoruz 2 yılı geçti en son a life da yaptırdığımız sperm analizinde sb1 seviyesini gördük doktor bey tese için henüz erken olduğunu düşünüyor ama ben yaşımızdan dolayı daha fazla gecikmeden tese olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bana ankarada tese üzerine uzman bi doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Canım teseyi kimde ve nerde oldunuz acaba bende doktor araştırıyorum bilgilendirebilir misin?Biz Celalettin Peruda 2.5 yıl tedavi olduk. %100 lökositle başladık. Sc1 aşamasında artık eşimle karar alıp tedaviyi sonlandırdık. Çünkü böyle olmayacaktı. 3 ayda bir tedavi yenile kimyasal+bitkisel ilaçlar, belirsizlik dolu, her 3 ayda bir koşa koşa anlaraya git , (kaldı ki ilgi alaka sıfır gümbürtüye gidiyor her şey.Muhtaç olduğun çok gissettiriliyor. Test sonucunu yalvararak alıyorsunuz). sonuç hep hüsran. Hop tekrar ilaç sipariş et. Artık okadar bunaldım ki başka doktor araştırmaya başldım . Akrabanın tavsiyesi üzerine bir doktor bulduk tese yapıldı. Çok şükür bulundu. Ameliyattan aonra doktorun dediği testislerde sperm üretiminin olmadığı. Yapısal olarak sperm üretmiyor. Bunu en başından bilseydik boş hayallere kapılıp zaman harcamazdık. Maddi manevi çok yıpratan bir süreçti. Şimdi 2 embriyo oluştu çok şükür. En azından artık belirsizlik yol önümüzdeki yol belli.
Sizlere tavsiyem tek doktora bağımlı kalmayın. 3 yıl olmuş hala çıkış bekleyenler var çünkü. Çıkanda 1-2 sperm. Eminim ki iyi bir doktorla tese ile olan sperm çok rahat bulunur.