merhaba son durumda transfer işleminiz yapıldı mı? sperm bulunabildi mi?Merhaba bizimde 7 yıl olacak çocuğumuz olmadı azosprem teşhisi kondu eşime.Ameliyat olmayı denedi 2 seneyi geçti ameliyat olalı.ameliyatta çözüm olmadı Bu esnada koruyucu aile olduk kızım 2.5 yaşındaydı onla kavustugumuzda şuan ise 4.ü yaşı doldurdu. O bize çok mutluluk getirdi.umarim Bu ilk tüp bebek tedavi sonucumuzda bize mutluluk getirir .Dün Bismillahla başladık ilk tüp bebek serüvenimize testler yapıldı kan tahlilleri ve vitamin hapına başladım .Çok değişik bir duyguymuş hem heyecan var hem telaş bir yandan pozitif düşünmemiz lazım ama insan endişe etmekten kendini alıkoyamıyo. İnşallah tüm evlat isteyenlere rabbim en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ilgileniyorum ama mesaj atilmiyor sizeHerkese merhaba, tüp bebek tedavimiz sonucu elimizde iki adet merional 150 iğne. 21 adet maxigo vitamin kaldı. İlgilenen özelden mesaj atabilir.
Doktorunuz bişey demedi miMerhaba sonuçta sperm sayısı 0 mi görünüyor bakar mısınız
Pardon kizlar yanlis yere yazdım. Azospermi sayfasını da takip ediyordum esimden dolayi. Yanlışlıkla buraya yazmışım.Kizlae ara ara rahime sanki bebeklerden biri tekme atıyor gibi hissediyorum. Boyle bir sey mumkun mu? Yoksa kasilma denilen şey bu mu?
Merhaba benım esımde azosperm hastası bızde 1 yıla yakın ıgne kullandık fakat doktor tese amelıyatı dedı esım olmadı bugun CELALETTIN PERUYLa randevusu var esımın ınstagramda takıp edıyorum eger gercekse mucızler yarattırıyoMerhaba bizimde azosperm teşhisi konuldu ankarada önerebilecegiz tüp bebek merkezi varmı devlet olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba celalwttın peru hocam bu ıgneyı yazarsa sızden alabılırım benArkadaşalar merhaba elimde 12 tane ovitrelle var son kullanma tarihi 08.2023 tür. Uygun fiyattan vereceğim
Merhaba ben almak istıyorum bu takvıyeyı esım azosperm hastası ve celattın hoca bır suru henrının ılaclarını yazdı maddı olarak cok pahalı elınde kalan varsa bu sekılde yoplamaya calıscagımElimde bu takviyelerden var hiç açılmamış. Biz de eşimle tedavi olmuştuk ancak daha sonra farklı bir tedavi boyutuna gectik . Dilerseniz yardımcı olabilirim ürünler lazım ise .
Merhaba esım 9 ay kullandı ama sonuc olöası sadece hormonlarında duzelme oldu sperm cıkısı yasanmadıMerhaba, azospermi de eşi owitrelle iğne kullanan var mı? Faydasını gördünüz mü?
Merhaba bızde bugun peruya başlayacaz sız basladınız mı tedavıyeBiz c. Peruya tedaviye başlayacağız da iki çeşit dedi ordakiler biri normal ultrasonmuş ama diğeri de biraz ağrılı bir işlemmiş ondan çekiniyorum acıkcası beni geriyor eşimin acı cekme ihtimalisanırım sizin ultrason dediğiniz ağrısız normal usg olan. Bu arada ilk kez adetim 3 gün gecikti ne leke ne başka bişey tam tedaviye başlayacakken. Bi tarafım imkansız değil diyor ama diğer yandan durumumuzu da biliyorum kafam karma karışık
Merhaba bızde peruya baslayacagız herhangı bır sonuc aldınızmı lıste verdı hoca cok fazla ılaclar var henrının yanı kafam cok karısto artıkYeni gördüm msjinizi bitkisel ve eczane ilaçlar 10 bin tuttu muayene 600 tl kan testleri develettte yaptrdk hepsini sadece 2 testi hocanin istediği yerde yaptrdk 1000 tl de oraya verdik Allah yardimcımız olsun
Sonucunuz ne oldu baya olmuş ama beni bilgilendirirseniz çok sevinirimBilmiyorum ki canım benim araştırma hastanesinde bir profesöre gidiyoruz daha ilk gittik hormonlarda bi tek testosteron düşüklüğü çıktı onun dışında sorun yok gibi genetik test sonucu bekliyoruz. Hiç ilaç içmez eşim kullanmamış da önceki yıllarda da neden düşük bilmiyoruz spor vücut geliştirme tarzı bişeyleri de yok. Hani dua ediyorum iğne ilaç tedavisi gibi şeylerle normal yolla çıkış olsun diye ama mümkün mü bilemiyorum da sizlerden destek istedim bu yüzden
Şuan o kadar mutsuzum ki saat 4:57 hala uyuyamadımEvet kötü düşünmemeye çalışıyorum kendi adıma kocamıda çok sevşyorum ama çocuk sahibi olamamızın sebebinin kendinden kaynaklı oldugunu hatta çocucugumuzun olamama ihtimali oldugunu kimsenin bilmesini istemiyor kimse bilmeyincede herkes erkege gidipte sizin niye çocugunuz olmuyor demiyor bayana gelip soruyorlar sürekli düşünmemeye çalışsamda bir kişi sorsa o gün bana zehir oluyor düşünmekten
Anladım canım evet bızım tedavı uzun oldu ama eksık olmus celalettın hocayla dun goruşme yaptık yamı umut verıcı sekılde konustu ama esımın de hıc cıkmıyor sperm genetık sonucu 3 ıla 4 ayda cıkıyor bızım onlarda sorun yok cok sukurSonucunuz ne oldu baya olmuş ama beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Bende sımdı cok uzuldum bızde 1.5 yıllık evlıyız ve 1 yıla yakın tedavı gordu esım sızı cok ıyı anlıyorum ve aynı durumdayım genetık sonucumuz herseyınız temzı esımın hormon degerlerı cok kotuydu ovıtrel ve merıonel ıgnelerı kulaknıd 9 ay hala sperm cıkısı yasanmadı ve koca bır husranla karsılastık. Doktor artık Tese amleıyatı tup bebek surecınde olacaksınız dedı bız Ankarada yasıyoruz Recai Papuccuya gıttık onlar da bu surecı soyledı spermı amleıyatta arayacaklar ustune cıkıp cıkmayacagında ıhtıöal deneyecekşer bende hormon ıgne kullanıp yumurta işlemı olacakmiş dıyelımkı Tesedede cıkmadı sperm ozaman ROSİ YONTEMI deneyecez dedı yanı sansımız %2 dusunun artık o durumu 30 bın felan malıyet cıktı esım amelıyat olmak ıstemdı sonra Azosperm hastalrının gıtıgı doktorları makele ızledık okuduk Celalettın Peru ıstanbukda bu doktor ınstagramdan baktık ınanamadık yuzlerce hasta var ve care buluyo bana ınandırrıcı gelemdı ama baska sansımızda yoktu dun onlıne konustuk hocayla ılac gıda takvıyesı ıgmeler tonlarca sey yazdı ve 3 ay kullanın sonra buraya gelıp test verın dedı dun gorustuk ınsallah yararı olur 15 bın tuttu hersey oylede deneyecez boylede en azından tese amelıyatı olamdan denemeyı tercıh ettıkŞuan o kadar mutsuzum ki saat 4:57 hala uyuyamadımbizimde 1 yıldır olmuyor bizle başlayan herkes hamile kaldı doğurdu bile.herseyi yaptırdık rahim filmleri testler eşim kalmıştı onuda erken daha önce ben bi yaptırayım die beklettim.Gecen gün eşimde kan testi verdi testesteron düşüklüğü çıktı o kadar üzüldüm ki sanki içimdeki organlarım kopuyor ve ben bunu hissediyorum gbi eşimde doktor araştırıyor ne yesem yükselir derdinde.benim üzüntüm eşimden dolayı olmaması degil rabbim büyük versede Allahtan vermesede Allahtan.ama eşim o kadar düşünceli beni seven bi insan ki içten içe kendine dert edinip stresten hasta olacak die canım çok sıkılıyor ikimizde çok istiyoruz internette bebek videoları görsek arkadaşlarına gidince bebeklerini çocuklarını Sevişlerini görsek birbirimizin gözüne bakamıyoruz bakarsak orda ikimizde ağlarız.olmuyor üzülüyoruz die birbirimize kıyamamaktan düşünmekten deli olacağım artk.burdaki yazıları okudum okudukça ağladım çaresizlik o kadar zormuş ki