egerler daha kötüydü 6ayda bu kadar düzeldi ilk başladığımızda testesteron 1.58 di fsh 21 di zaten eşimde tek yumurtalık var inşallah sonu güzel olur rabbim emeklerimizi boşa cikartmaze2 yuksek gelmıs onun ıcın doktor ılac verıyor onun dısındakıler normal gbı duruyor canım
yenı basladıgınız merkez neresı acabamerhaba kızlar,
biz de gecen sene azospermi teshisi ile hakan haliloğlu hoca ile calıstık ve eşim cok kısa bir tedaviden sonra tese oldu. cıkıslar genelde sc idi. rosi yapacagız dediler ama zaten biliyorsunhz basarı oranı cok cok düşük. sonuc olumsuz oldu. simdi merkez değiştirdik. ben buradaki arkadaslara katılıyorum hemen tese olmak cok manasız, cok sık ornek vermek daha mantıklı.
teseden sonra 3 ay ara verdik.. sadece bitkisel ürünleri beklentisiz kullandık.
ve simdi basladıgımız bir merkezde yaklaşık 10-15 adet hareketli sperm bulundu. bilmiyorum ama bize de bu sekilde olanlar kripto o yüzden ameliyat olmamalı denildi yani2. kez tese olmayacagız
Bizde kimsede yok eşimde var Allahım yardım etsin tüm evlat sahibi olmak için emek verenlere dua edenlere. Bazen elden bişey de gelmiyor ki Allah çaresiz bırakmasın. Bizde hala düşünüyoruz işte iğnelere baslasak mı diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsunTMeransel Kaplancan
Bizde kimsede yok eşimde var Allahım yardım etsin tüm evlat sahibi olmak için emek verenlere dua edenlere. Bazen elden bişey de gelmiyor ki Allah çaresiz bırakmasın. Bizde hala düşünüyoruz işte iğnelere baslasak mı diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba Doktor Tansel Kaplancan ı bir takip edin lütfen instagram'da . İlk tese de sperm bulunamayıp 2. Bulma başarıları çok fazla o doktorun hatta gidin ameliyat olsun eşinizBizde kimsede yok eşimde var Allahım yardım etsin tüm evlat sahibi olmak için emek verenlere dua edenlere. Bazen elden bişey de gelmiyor ki Allah çaresiz bırakmasın. Bizde hala düşünüyoruz işte iğnelere baslasak mı diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba Doktor Tansel Kaplancan ı bir takip edin lütfen instagram'da . İlk tese de sperm bulunamayıp 2. Bulma başarıları çok fazla o doktorun hatta gidin ameliyat olsun eşinizBizde kimsede yok eşimde var Allahım yardım etsin tüm evlat sahibi olmak için emek verenlere dua edenlere. Bazen elden bişey de gelmiyor ki Allah çaresiz bırakmasın. Bizde hala düşünüyoruz işte iğnelere baslasak mı diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
hangi şehirde oturuyorsunuz acaba ?Merhaba eşime azospermi dediler farklı hastanelerde çok kere test verdik hepsinde sıfır çıktı yumurta toplama günü eşim tekrar test verdi bulunmasaydı tese olacaktı ben yumurta toplama işleminden çıktıktan sonra eşimi sordum ameliyata girdi mi diye sperm bulunduğu söylendi çok şaşırdım nasıl olduğunu sorunca embriyolog daha detaylı baktıklarını yıkadıklarını söyledi tese olmadan bulundu Allah ol derse olur. 13 tane yumurta toplanmıştı sadece 1 tanesi gelişebildi doktor sperm kalitesinden olduğunu söyledi ohss geçirdiğim için transfer Ağustos ayına ertelendi . Hep dua ettik hayırlısı diye azospermi olanlara umut olsun bence hersey olabiliyor Allah’ın istediği hersey oluyor Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Neden sordunuzhangi şehirde oturuyorsunuz acaba ?
bizde doktor ve test verebileceğimiz güvenilir bir yer bakıyoruz hani belki aynı sehirdeyizdir diye sormustumNeden sordunuz
Çok sevindim inşallah hayırlısıyla nasip olur bize de. Hangi hastanede acaba öğrenebilir miyim?Merhaba eşime azospermi dediler farklı hastanelerde çok kere test verdik hepsinde sıfır çıktı yumurta toplama günü eşim tekrar test verdi bulunmasaydı tese olacaktı ben yumurta toplama işleminden çıktıktan sonra eşimi sordum ameliyata girdi mi diye sperm bulunduğu söylendi çok şaşırdım nasıl olduğunu sorunca embriyolog daha detaylı baktıklarını yıkadıklarını söyledi tese olmadan bulundu Allah ol derse olur. 13 tane yumurta toplanmıştı sadece 1 tanesi gelişebildi doktor sperm kalitesinden olduğunu söyledi ohss geçirdiğim için transfer Ağustos ayına ertelendi . Hep dua ettik hayırlısı diye azospermi olanlara umut olsun bence hersey olabiliyor Allah’ın istediği hersey oluyor Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Az sperm sayısı ne kadar çok sperm o kadar daha kaliteli sperm ve embriyo demek. İlk tüp bebek benimde eşimden 10 küsür civarı sperm çıkmıştı ama embriyo lar çok kalitesizdi sperm den dolayı A kalitesinde değildi embriyor. Tese olunca eşim çok sperm bulundu çok şükür ve embriyo lar çok kaliteli oldu. Çok şükür kızım oldu. Tese ameliyatından korkmayın canım.Merhaba eşime azospermi dediler farklı hastanelerde çok kere test verdik hepsinde sıfır çıktı yumurta toplama günü eşim tekrar test verdi bulunmasaydı tese olacaktı ben yumurta toplama işleminden çıktıktan sonra eşimi sordum ameliyata girdi mi diye sperm bulunduğu söylendi çok şaşırdım nasıl olduğunu sorunca embriyolog daha detaylı baktıklarını yıkadıklarını söyledi tese olmadan bulundu Allah ol derse olur. 13 tane yumurta toplanmıştı sadece 1 tanesi gelişebildi doktor sperm kalitesinden olduğunu söyledi ohss geçirdiğim için transfer Ağustos ayına ertelendi . Hep dua ettik hayırlısı diye azospermi olanlara umut olsun bence hersey olabiliyor Allah’ın istediği hersey oluyor Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Tese olsa çok iyi olur ne kadar sperm o kadar kaliteli embriyo dur. Kaliteli embriyo da tutunma çok yüksekMerhaba eşime azospermi dediler farklı hastanelerde çok kere test verdik hepsinde sıfır çıktı yumurta toplama günü eşim tekrar test verdi bulunmasaydı tese olacaktı ben yumurta toplama işleminden çıktıktan sonra eşimi sordum ameliyata girdi mi diye sperm bulunduğu söylendi çok şaşırdım nasıl olduğunu sorunca embriyolog daha detaylı baktıklarını yıkadıklarını söyledi tese olmadan bulundu Allah ol derse olur. 13 tane yumurta toplanmıştı sadece 1 tanesi gelişebildi doktor sperm kalitesinden olduğunu söyledi ohss geçirdiğim için transfer Ağustos ayına ertelendi . Hep dua ettik hayırlısı diye azospermi olanlara umut olsun bence hersey olabiliyor Allah’ın istediği hersey oluyor Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Merhaba bizim durumumuzda sizin gibi kripto gurubundaniz 1-2 tane çıkısımız oluyor suanlık.Arkadaşlar 6 aydır Bülent hocada bahçecide tedavideydik ilaç hormon tedavisi,eşim ilk kez dün Alife semra hocada test evrdi immotil çıkışları mız oldu çok çok şükür Rabbimdenkısa bir sürede motile döner dedi ama hormonlariniz altüst olmuş dedi fsh çok yüksek bizim ben sizi bı doktora yönlendiricem dedi kime yönlendirecek merak ediyoruz bu arada bahçecide hiç çıkış yakalayamadık testlerde şimdiye kadar ..immotilden motile döner mi kısa sürede neler tavsiye edersiniz Rabbim sabırla bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok uğraştık kriptozospermi olduğunuz için asla tese olmayın olmamalisiniz dedi semra hoca
Konya novafertilde tedavideyiz .hangi doktorda tüp bebek tedavisine başlayacaksınız? yaşınız kac buarada? eşiniz neler kullanıyor suanda mevcut durumda sızın cıkısınız nerede oldu farklı farklı yerlerde verdiğinizde çıkış oldu mu ki?