Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
e2 yuksek gelmıs onun ıcın doktor ılac verıyor onun dısındakıler normal gbı duruyor canım
egerler daha kötüydü 6ayda bu kadar düzeldi ilk başladığımızda testesteron 1.58 di fsh 21 di zaten eşimde tek yumurtalık var inşallah sonu güzel olur rabbim emeklerimizi boşa cikartmaz

merhaba kızlar,
biz de gecen sene azospermi teshisi ile hakan haliloğlu hoca ile calıstık ve eşim cok kısa bir tedaviden sonra tese oldu. cıkıslar genelde sc idi. rosi yapacagız dediler ama zaten biliyorsunhz basarı oranı cok cok düşük. sonuc olumsuz oldu. simdi merkez değiştirdik. ben buradaki arkadaslara katılıyorum hemen tese olmak cok manasız, cok sık ornek vermek daha mantıklı.
teseden sonra 3 ay ara verdik.. sadece bitkisel ürünleri beklentisiz kullandık.
ve simdi basladıgımız bir merkezde yaklaşık 10-15 adet hareketli sperm bulundu. bilmiyorum ama bize de bu sekilde olanlar kripto o yüzden ameliyat olmamalı denildi yani2. kez tese olmayacagız

merhaba kızlar,
biz de gecen sene azospermi teshisi ile hakan haliloğlu hoca ile calıstık ve eşim cok kısa bir tedaviden sonra tese oldu. cıkıslar genelde sc idi. rosi yapacagız dediler ama zaten biliyorsunhz basarı oranı cok cok düşük. sonuc olumsuz oldu. simdi merkez değiştirdik. ben buradaki arkadaslara katılıyorum hemen tese olmak cok manasız, cok sık ornek vermek daha mantıklı.
teseden sonra 3 ay ara verdik.. sadece bitkisel ürünleri beklentisiz kullandık.
ve simdi basladıgımız bir merkezde yaklaşık 10-15 adet hareketli sperm bulundu. bilmiyorum ama bize de bu sekilde olanlar kripto o yüzden ameliyat olmamalı denildi yani2. kez tese olmayacagız
yenı basladıgınız merkez neresı acaba

Bizde kimsede yok eşimde var Allahım yardım etsin tüm evlat sahibi olmak için emek verenlere dua edenlere. Bazen elden bişey de gelmiyor ki Allah çaresiz bırakmasın. Bizde hala düşünüyoruz işte iğnelere baslasak mı diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🤲TMeransel Kaplancan

Bizde kimsede yok eşimde var Allahım yardım etsin tüm evlat sahibi olmak için emek verenlere dua edenlere. Bazen elden bişey de gelmiyor ki Allah çaresiz bırakmasın. Bizde hala düşünüyoruz işte iğnelere baslasak mı diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🤲

Bizde kimsede yok eşimde var Allahım yardım etsin tüm evlat sahibi olmak için emek verenlere dua edenlere. Bazen elden bişey de gelmiyor ki Allah çaresiz bırakmasın. Bizde hala düşünüyoruz işte iğnelere baslasak mı diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🤲
Merhaba Doktor Tansel Kaplancan ı bir takip edin lütfen instagram'da . İlk tese de sperm bulunamayıp 2. Bulma başarıları çok fazla o doktorun hatta gidin ameliyat olsun eşiniz

Merhaba Doktor Tansel Kaplancan ı bir takip edin lütfen instagram'da . İlk tese de sperm bulunamayıp 2. Bulma başarıları çok fazla o doktorun hatta gidin ameliyat olsun eşiniz

Merhaba eşime azospermi dediler farklı hastanelerde çok kere test verdik hepsinde sıfır çıktı yumurta toplama günü eşim tekrar test verdi bulunmasaydı tese olacaktı ben yumurta toplama işleminden çıktıktan sonra eşimi sordum ameliyata girdi mi diye sperm bulunduğu söylendi çok şaşırdım nasıl olduğunu sorunca embriyolog daha detaylı baktıklarını yıkadıklarını söyledi tese olmadan bulundu Allah ol derse olur. 13 tane yumurta toplanmıştı sadece 1 tanesi gelişebildi doktor sperm kalitesinden olduğunu söyledi ohss geçirdiğim için transfer Ağustos ayına ertelendi . Hep dua ettik hayırlısı diye azospermi olanlara umut olsun bence hersey olabiliyor Allah’ın istediği hersey oluyor Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏

Merhaba eşime azospermi dediler farklı hastanelerde çok kere test verdik hepsinde sıfır çıktı yumurta toplama günü eşim tekrar test verdi bulunmasaydı tese olacaktı ben yumurta toplama işleminden çıktıktan sonra eşimi sordum ameliyata girdi mi diye sperm bulunduğu söylendi çok şaşırdım nasıl olduğunu sorunca embriyolog daha detaylı baktıklarını yıkadıklarını söyledi tese olmadan bulundu Allah ol derse olur. 13 tane yumurta toplanmıştı sadece 1 tanesi gelişebildi doktor sperm kalitesinden olduğunu söyledi ohss geçirdiğim için transfer Ağustos ayına ertelendi . Hep dua ettik hayırlısı diye azospermi olanlara umut olsun bence hersey olabiliyor Allah’ın istediği hersey oluyor Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
hangi şehirde oturuyorsunuz acaba ?

Kızlar eşiniz azospermi tedavisi görüyorsa su asagıdaki anketi yaparmısınız, derşi toplu verilere ihtiyacımız var, sonucuda sizinle paylaşacagım
isimsiz herhangi bir kişisel bilgi yok zaten

Çok sevindim inşallah hayırlısıyla nasip olur bize de. Hangi hastanede acaba öğrenebilir miyim?

Selam canlar. Ankara'da bu süreçte olumlu sonuç aldığınız bir ürolog var mı?

Az sperm sayısı ne kadar çok sperm o kadar daha kaliteli sperm ve embriyo demek. İlk tüp bebek benimde eşimden 10 küsür civarı sperm çıkmıştı ama embriyo lar çok kalitesizdi sperm den dolayı A kalitesinde değildi embriyor. Tese olunca eşim çok sperm bulundu çok şükür ve embriyo lar çok kaliteli oldu. Çok şükür kızım oldu. Tese ameliyatından korkmayın canım.

Tese olsa çok iyi olur ne kadar sperm o kadar kaliteli embriyo dur. Kaliteli embriyo da tutunma çok yüksek

Arkadaşlar 6 aydır Bülent hocada bahçecide tedavideydik ilaç hormon tedavisi,eşim ilk kez dün Alife semra hocada test evrdi immotil çıkışları mız oldu çok çok şükür Rabbimden🧿🧿🙏 kısa bir sürede motile döner dedi ama hormonlariniz altüst olmuş dedi fsh çok yüksek bizim ben sizi bı doktora yönlendiricem dedi kime yönlendirecek merak ediyoruz bu arada bahçecide hiç çıkış yakalayamadık testlerde şimdiye kadar ..immotilden motile döner mi kısa sürede neler tavsiye edersiniz Rabbim sabırla bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok uğraştık kriptozospermi olduğunuz için asla tese olmayın olmamalisiniz dedi semra hoca
Merhaba bizim durumumuzda sizin gibi kripto gurubundaniz 1-2 tane çıkısımız oluyor suanlık.
morfoloji olarak kötü sanirim baş anomolisi oldugh yaziyor. yinede havuzlama yapildi çok az sperm biriktirldi taze transfer de yapmak istiyor doktorumuz tese vs. Sayıkladı biz tese dusunmuyoruz yine konusacagim doktorumla morfolojisi iyi olmadigi icin tese vs. Soyledi diye dusunuyorum bizde karsiyiz tese ye.

Sizin Durumunuz nedir peki neler kullandiniz ?
Biz birçok sey kullandik arttirdigini dusunduk ama artmiyor suanlik yerinde sayiyor.hep ayni çıkıyor bu tedavi gördügümüz merkezde. Hep 1 -2 tane cikiyor .
Önceki verdigimiz testler hep artiyor gösteriyordu hep farkli hastanelerde verdik .
Önce 0 gördük sonra 3 -4 tane cikti sonra 44 bin gördük baska tüp bebek merkezinde tedaviye basladik 1-2 tane cikmaya basladi tedaviden sonra hep öylelikle havuzlama yapildi sperm biriktirildi.
Haftaya da nasip olursa basliyoruz tüp bebeğe 🤲🌸

hangi doktorda tüp bebek tedavisine başlayacaksınız? yaşınız kac buarada? eşiniz neler kullanıyor suanda mevcut durumda sızın cıkısınız nerede oldu farklı farklı yerlerde verdiğinizde çıkış oldu mu ki?

hangi doktorda tüp bebek tedavisine başlayacaksınız? yaşınız kac buarada? eşiniz neler kullanıyor suanda mevcut durumda sızın cıkısınız nerede oldu farklı farklı yerlerde verdiğinizde çıkış oldu mu ki?
Konya novafertilde tedavideyiz .
Benim yasim 22 esimin 26.
2 yıldır evliyiz.
Ilk verdigimiz testte 0 dı çıkıs yoktu .
Baska hastanede 3-4 tane cikis görüldü tese dedikleri için baska hastaneye gittik ordada 44 bin çıkıs oldu ama doktor yine tese dedi devlet hastanesi oldugu icin .
Tese olmak istemedigimiz icin
Özel tüp bebek merkezine gittik 44 bin görunce nasilsa artiyor diye düşündük. doktorumuzda biran önce baslayin tedaviye dedi .artiyor görünüyor suanlik sans eseri çıkmıs bile olabilir dedi . orda tedaviye basladik ama 1-2 tane cikti hep o merkezde. tedaviye basladigimiza pisman olduk biraz düşüş olacagini düşünmemistik hiç artiyor diye baslamistik tedaviye. . 4 nunc dondurulmuş sperm var suan .
Çıkqnların morfolojisi kötü sanirim baş anomolisi olduğu yaziyor doktor tese vs. Yapabiliriz dedi biz yinede dusunmuyoruz tese en son çare dusunuyoruz yasimiz gecn sonucta.tüp bebek olumsuz da olabilir olumsuz olursa
hic cikis olmayadabilir hucreler zarar görebilir.

Eşim kullandiklari :Arı sütü,çakşır suyu,proxeed plus,mitoby gooddy ,e vitamini,keçiboynuzu kürü .

Haftata tüp.bebeğe baslayacağız yumurta uyariliacak opu yapilacak .

X