Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sogal cnm döndügün icin. Bizdede size benzer sonuclar cıktı üzüldük çok amaaa Bugün doktor bey ile randevumuz vardi. Cok olumlu konustu 3 ay sonra semra hanima test vermeye gidebiliriz. Simdi ilac listesi atmis onlara aksam bakacagiz. Kan degerleri iyi olmus cok 😍 Cıkış bile olabilir dedi. Heycandan yerimde duramiyorum 😍😍😍😍 Süper birsey. Allah doktor beyden razı olsun, daha fazla böyle bilgili ve iyi doktorlara ihtiyacımız var 🍀
Şuan yaşadığınız mutluluğu tahmin edebiliyorum bizde öyle olmuştuk 🥰 çok şükür güzel çıkmasına sevindim. İnşallah daha güzel sonuçlara 🤲🏻

Arkadaşlar seviye olarak Sc3,Sd4 seviyesi çıkar ise detaylı analiz de tese de bulunma ihtimali yüksektir diyebilirmiyiz?? İnhibin tese de çıkma ihtimalini gösteren bir testmidir? Yardımcı olursanız sevinirim
Biz geçen Cuma doktora gitmiştik. Eşimin Sc1 çıktı. Üç ay önce de Sc1 di. Doktor "bir Sd ye geçebilse sonrası için daha rahat konuşabiliriz." dedi demek ki Sd olunca çıkma ihtimali artıyor. Ama biz 3 aydır Sc1 den ileriye gidemiyoruz 😔😔😔

Bir de burda hepimizin eşi azosperm mesela, ama ben her ay sanki olabilecekmiş gibi ümitleniyorum size de oluyor mu 😔 galiba insan kabullenemiyor bu durumu
Benim eşim de azospermdi ve hareketli sperm sayısı azdı. Adana ilinde Prof.Dr. Turan Çetin’ e gittik ve 2017 yılında tedaviye başladık ilk denememizde pozitiftim.şuan 3 yaşında oğlum var. 2 embriyomuzu da dondurmuştuk şimdi 2. Çocuk için yine aynı yerde tüp bebek tedavisine başlayacağız. Umudunuzu yitirmeyin derim. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻

Arkadaşlar 6 aydır Bülent hocada bahçecide tedavideydik ilaç hormon tedavisi,eşim ilk kez dün Alife semra hocada test evrdi immotil çıkışları mız oldu çok çok şükür Rabbimden🧿🧿🙏 kısa bir sürede motile döner dedi ama hormonlariniz altüst olmuş dedi fsh çok yüksek bizim ben sizi bı doktora yönlendiricem dedi kime yönlendirecek merak ediyoruz bu arada bahçecide hiç çıkış yakalayamadık testlerde şimdiye kadar ..immotilden motile döner mi kısa sürede neler tavsiye edersiniz Rabbim sabırla bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok uğraştık kriptozospermi olduğunuz için asla tese olmayın olmamalisiniz dedi semra hoca

Arkadaşlar 6 aydır Bülent hocada bahçecide tedavideydik ilaç hormon tedavisi,eşim ilk kez dün Alife semra hocada test evrdi immotil çıkışları mız oldu çok çok şükür Rabbimden🧿🧿🙏 kısa bir sürede motile döner dedi ama hormonlariniz altüst olmuş dedi fsh çok yüksek bizim ben sizi bı doktora yönlendiricem dedi kime yönlendirecek merak ediyoruz bu arada bahçecide hiç çıkış yakalayamadık testlerde şimdiye kadar ..immotilden motile döner mi kısa sürede neler tavsiye edersiniz Rabbim sabırla bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok uğraştık kriptozospermi olduğunuz için asla tese olmayın olmamalisiniz dedi semra hoca
Maşallah canım bence de tese olmayın. Sürekli her doktorun hemen tese demesi bizi de bıktırdı. Rabbim bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah

İnşallah en kisa zamanda guzel sonuclarda alırsınız🙏 bülent beyde tedaviyi bıraktınız mı yani bahcecide test verdiginizde hic cikmadida semra hanım daha detayli bakinca mi buldu bizde bulent beyde tedavideyizde o yüzden soruyorum merakımı mazur gör

İnşallah en kisa zamanda guzel sonuclarda alırsınız🙏 bülent beyde tedaviyi bıraktınız mı yani bahcecide test verdiginizde hic cikmadida semra hanım daha detayli bakinca mi buldu bizde bulent beyde tedavideyizde o yüzden soruyorum merakımı mazur gör
Evet semra hocada 3 gün arka arkaya test verdik orda hergün çıkış oldu neredeyse bahçecide bulunmadı hiç şimdiye kdr..yine görüşeceğiz Bülent hoca ile ama tese olmak istemiyor eşim havuzlama yapılarak denemek istiyoruz..çıkış varsa semra hoca tese olmamalisiniz bu cokyanlis olur dedi

Evet semra hocada 3 gün arka arkaya test verdik orda hergün çıkış oldu neredeyse bahçecide bulunmadı hiç şimdiye kdr..yine görüşeceğiz Bülent hoca ile ama tese olmak istemiyor eşim havuzlama yapılarak denemek istiyoruz..çıkış varsa semra hoca tese olmamalisiniz bu cokyanlis olur dedi
semra hocanın yonlendırıgı ısmıde burdan paylasırmısınız sonra fıkır olur herkese

çok tsk ederim bilgi verdiginiz için kesinlikle çıkış varken tese olmaya gerek yok acaba bahcecideki laboratuar mı iyi değil böyle seyler duyunca insan tedirgin oluyor

çok tsk ederim bilgi verdiginiz için kesinlikle çıkış varken tese olmaya gerek yok acaba bahcecideki laboratuar mı iyi değil böyle seyler duyunca insan tedirgin oluyor
hayır kesınlıkle bolyle düşünmemek gerek bahçeçcininde laboratuvarı gercekten ıyı dıye düşünüyorum amabızım gbı hastalarda semra hocanın bulabildiğini kimse bulamıyor kendisi embriyolog ..biliyorsunuz dur o bulabiliyor... teknolojisi farklı ıcsı yontemı uyguluyor embrıyo 5. gitmesi için..diye biliyoruz test verıp en azından hangı sevıyedesınız gormek ıcın test vermenız iyi bırsey

hayır kesınlıkle bolyle düşünmemek gerek bahçeçcininde laboratuvarı gercekten ıyı dıye düşünüyorum amabızım gbı hastalarda semra hocanın bulabildiğini kimse bulamıyor kendisi embriyolog ..biliyorsunuz dur o bulabiliyor... teknolojisi farklı ıcsı yontemı uyguluyor embrıyo 5. gitmesi için..diye biliyoruz test verıp en azından hangı sevıyedesınız gormek ıcın test vermenız iyi bırsey
haklısiniz bizde istiyoruz semra hanimda test vermeyi ne durumda gormek icin aslında rabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin inşallah

keşke cıksaa bahcecıde de bızde tedavıye başlayabilsek..bzım gbı durumda olanların azospermi yanı bır baktırmasında yarar var sevıye ölcüyor ya hangı aşamadasın onu görmek adına önemli.. E Elfinshn

Bizde büleny beyde tedavideydik 6 ay hiç bişe çıkmadı ilaca devam diyip duruyo bıraktık bizde
merhaba keske imkânınız varsa semra hanimda tahlil verseniz ne asamada olduğunu görürdünüz 6ay emeginiz var ama yinede siz bilirsiniz işinize karışmak istemem sizin sorun neydi

Merhaba 2012 de üye olmuştum kadınlar klubune. O zaman anne değildim. Şimdi anneyim. Eskiden buraya yazdığım mesajlar gözüme ilişti. Ve duygulandım. Eşim azospermdi. 5 kez tüp bebek denedik. İlk 4 de hiç tutmadı. 5.de tuttu çok şükür. Kızım oldu. 34 yaşında anne oldum. Çok zordu bu süreç. Evlendikten 11 yıl sonra anne oldum. Uğraşın biz hiç pes etmedik. Herşeyin bir zamanı varmış. O kadar gençken hamile kalamadım. 34 ünde anne oldum☺️Gerçi 34 tabi ki genç bir yaş. 24 de tüp bebek denemiş insan olarak yazıyorum. Hiç umut etmiyordum. Çok çaresiz zamanlar yaşadık. Yaşayan zaten biliyor.

X