Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hormonlarınız epey iyiymiş, sizin adınıza çok sevindim ☺️
Merhaba total testes
Eşimin ilk tahlili
FSH 9,6
LH. 5,04
Total Testesteron 329

3. Ayın sonundaki tahlili
FSH 4,67
LH 5, 68
Total Testosteron 1256

6. Ayın sonundaki tahlil
FSH 4,87
Total Testesteron 956
LH şu an hatırlayamadım
merhaba total testesteron sınırı 9 falan degil mi. Yani sizin değeriniz çok yüksek degil mi ben mi yanlış biliyorum.

Merhaba total testes

merhaba total testesteron sınırı 9 falan degil mi. Yani sizin değeriniz çok yüksek degil mi ben mi yanlış biliyorum.
İki farklı ölçüm yöntemi varmış biri 1 - 12 arasında sonuç çıkarıyor
Biri 1 - 1600 arasında
Bizimki galiba 2. Yönteme göre
Dünkü testte 700 üstü birşeydi sonucumuz doktor konuşurken laf arasında testesteron 6 dedi
Galiba farklılıklar ölçüm yönteminde kaynaklanıyor

İki farklı ölçüm yöntemi varmış biri 1 - 12 arasında sonuç çıkarıyor
Biri 1 - 1600 arasında
Bizimki galiba 2. Yönteme göre
Dünkü testte 700 üstü birşeydi sonucumuz doktor konuşurken laf arasında testesteron 6 dedi
Galiba farklılıklar ölçüm yönteminde kaynaklanıyor
Anladım Allahım şifa versin inşallah. Celalettin hoca da mı tedavidesiniz

Merhaba arkadaşlar benim eşim de sperm 0. Genetik sonucunda herhangi bir sıkıntı yok. Hormonları normal ama sperm 0. Bunu 2 ay önce öğrendik. Zor kısmı atlattım kabullendim. En azından artık ağlamıyorum. Allah hepimize güç versin. Tese yapılması gerektiği söylendi. Üroloji doktorumuz İstanbul tüp bebek merkezini, kadın doğum doktorumuz gürgan klinik merkezini önerdi kafam o kadar karışık ki nereye gideceğimi hangisi iyi bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar benim eşim de sperm 0. Genetik sonucunda herhangi bir sıkıntı yok. Hormonları normal ama sperm 0. Bunu 2 ay önce öğrendik. Zor kısmı atlattım kabullendim. En azından artık ağlamıyorum. Allah hepimize güç versin. Tese yapılması gerektiği söylendi. Üroloji doktorumuz İstanbul tüp bebek merkezini, kadın doğum doktorumuz gürgan klinik merkezini önerdi kafam o kadar karışık ki nereye gideceğimi hangisi iyi bilmiyorum
Hemen tese olmayın, dogru tedavi sonrası tese olun.
İmkanınız varsa İstanbul’da Andromed, Ankara’da A life hastanesi var oralarda detaylı sperm testi yaptırırsanız iyi olur. Belki bir kaç sperm cıkar veya cıkmazsa seviyenizi ögrenirsiniz ona göre tese olursunuz.
Eşim tese oldu gürgan klinikte Ahmet Hakan Haliloğlu yaptı ama maalesef bulunamadı.
Detaylı test yaptırsak bulunamayacagı ortadaymıs zaten.

Kizlar selam🌸 Ben 3 ay önce tedaviye baslamistim dr peruda. Başlangic seviyesi 100 spermatosit yer yer lökosit kümeleri görüldu. Bugün esim tekrar spermiogram testi verdi ve sonuc 100 spermatosit. Sizce bu bir gelisme mi? Kan tahlileride ciksin dr beyden tektat randevu alcagiz ama burayada bir sorayim dedim. Bilgisi olan var midir

Kizlar selam🌸 Ben 3 ay önce tedaviye baslamistim dr peruda. Başlangic seviyesi 100 spermatosit yer yer lökosit kümeleri görüldu. Bugün esim tekrar spermiogram testi verdi ve sonuc 100 spermatosit. Sizce bu bir gelisme mi? Kan tahlileride ciksin dr beyden tektat randevu alcagiz ama burayada bir sorayim dedim. Bilgisi olan var midir
Kan sonuclarına göre belli olur.
Bizim ilk %100 spermatositti sonraki %4 sa1 cıktı
Biz fazla gelişmemiş diye dusunduk ama Ağustos’ta Semra hanıma gidin sperm cıkar dedi

Kan sonuclarına göre belli olur.
Bizim ilk %100 spermatositti sonraki %4 sa1 cıktı
Biz fazla gelişmemiş diye dusunduk ama Ağustos’ta Semra hanıma gidin sperm cıkar dedi
Ayyyy insallah cnm 🤲🤲🤲 cok moral verdin. Dün esim baja üzüldü aglicak kadar oldu. Insallah bizdede vardir bir gelisme 😭

merhaba canım biz de yeni öğrendik ve gitmediğimiz ürolog kalmadı türkiyede. bu iş sabır işi iyi araştırın ve sakın SAKIN SAKIN hemen tese olmayın tedavisiz tese olak kesmece karpuz almak gibi içi boş çıkarsa testise yazık olur. önce testisin içi hormon ve bitki, takviyesi ile güçlenmeli ki tese olursanız siperm bulunma ihtimali artsın. hem belki hiç tese olanıza da gerek kalmaz. size iki isim veriyorum iyi araştırın 1: semra sertyel 2::celalettin peru

Arkadaşlar seviye olarak Sc3,Sd4 seviyesi çıkar ise detaylı analiz de tese de bulunma ihtimali yüksektir diyebilirmiyiz?? İnhibin tese de çıkma ihtimalini gösteren bir testmidir? Yardımcı olursanız sevinirim

Vardır insallah 🙏🏻 Sizin gibi sonuc alan birini daha Semra hanıma yonlendirmisti kan sonuclarına göre.
M meekadiirvee
Ayyyy insallah cnm 🤲🤲🤲 cok moral verdin. Dün esim baja üzüldü aglicak kadar oldu. Insallah bizdede vardir bir gelisme 😭
Bizim Aralık %100 lökosit. Mart %100 spermatosit. Haziran %100 spermatosit. Eee böyle aynı sonuç çıkınca haliyle çok üzüldük. Hoca kanka tahliline göre SC aşamasında olduğumuzu ve Temmuz ayında vakit kaybetmeden Ankara’ya gidin çıkış bile olabilir dedi.

Bizim Aralık %100 lökosit. Mart %100 spermatosit. Haziran %100 spermatosit. Eee böyle aynı sonuç çıkınca haliyle çok üzüldük. Hoca kanka tahliline göre SC aşamasında olduğumuzu ve Temmuz ayında vakit kaybetmeden Ankara’ya gidin çıkış bile olabilir dedi.
Sogal cnm döndügün icin. Bizdede size benzer sonuclar cıktı üzüldük çok amaaa Bugün doktor bey ile randevumuz vardi. Cok olumlu konustu 3 ay sonra semra hanima test vermeye gidebiliriz. Simdi ilac listesi atmis onlara aksam bakacagiz. Kan degerleri iyi olmus cok 😍 Cıkış bile olabilir dedi. Heycandan yerimde duramiyorum 😍😍😍😍 Süper birsey. Allah doktor beyden razı olsun, daha fazla böyle bilgili ve iyi doktorlara ihtiyacımız var 🍀

Sogal cnm döndügün icin. Bizdede size benzer sonuclar cıktı üzüldük çok amaaa Bugün doktor bey ile randevumuz vardi. Cok olumlu konustu 3 ay sonra semra hanima test vermeye gidebiliriz. Simdi ilac listesi atmis onlara aksam bakacagiz. Kan degerleri iyi olmus cok 😍 Cıkış bile olabilir dedi. Heycandan yerimde duramiyorum 😍😍😍😍 Süper birsey. Allah doktor beyden razı olsun, daha fazla böyle bilgili ve iyi doktorlara ihtiyacımız var 🍀
Maşallah sizin böyle mesajlarınızı okudukça bize umut oluyorsunuz 😻

Arkadaşlar seviye olarak Sc3,Sd4 seviyesi çıkar ise detaylı analiz de tese de bulunma ihtimali yüksektir diyebilirmiyiz?? İnhibin tese de çıkma ihtimalini gösteren bir testmidir? Yardımcı olursanız sevinirim
Wooow evet güzel duruyor sizin aşama. Doğal cikis olma ihtimali yokmu ? Tese en son islem olsun

X