Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kisitlamalar oncesi randevusu olanlara öncelik verilecek diye okumuştum ne guzel randevumuz vardi iptal oldu:KK43: cok üzüldüm beklemek yorucu gercekten. Oyle yapayim sürekli bakicam😊
Mayıs’ta randevusu olup iptal edilenlere randevuları verildi Mayıs ayı o yuzden dolu. Siz almadınız mı?

Evet iste 8 mayıstı bizim randevumuz. Nasil verildi acaba otomatik mi atti sistem hic farkında degilim olayin ben tekrar randevu olusturucaz diye dusunuyordum acaba 8 mayis randevum yerine sistem tarafindan baska tarih verilmis olabilir mi. Ah keske oyle olsa nasil ogrenebilirim bunu acaba

Bizim doktorumuz Bülent Erol 100-400 arasında olması lazım demişti. Eşimin inhibin B değeri 5 in altında gelmişti
İnhibin değeri sperm üretimini etkiliyor mu? İnternetten baktığım değer aralığında bizimki normalin altında kalıyor.

Selamlar aklıma takılan birşey var hanımlar. Eşi iğne tedavisi olan ve bunun için rapor çıkaran var mi. Çünkü baktım da bu kadınların kullandığı iğnelerin aynısını bazı azospermi hastaları da kullanıyor. Ve iğneler çok pahalı 1 tanesi 154 TL falan.

Selamlar aklıma takılan birşey var hanımlar. Eşi iğne tedavisi olan ve bunun için rapor çıkaran var mi. Çünkü baktım da bu kadınların kullandığı iğnelerin aynısını bazı azospermi hastaları da kullanıyor. Ve iğneler çok pahalı 1 tanesi 154 TL falan.
Merhaba, evet doktorumuz eşime rapor cikariyor iğneler icin. Ovitrelle icin hic para ödemiyoruz, bu ay menopura başladik ama menopurun hepsini rapor karsilamiyor belli bir yüzdesini karsiliyor. 8 kutu ( 40 tane var icinde bize 3 ay yetecek) icin 238 tl ödedik.

Selam kızlar herkese merhaba, öncelikle umarım bebek isteyen herkes tez zamanda güzel sonuçlar alır. Biz bir senedir normal yollarla başaramadık, benim hormon testim normal çıktı, eşimden sperm testi istedi yaptırdık sonucu aldık ama doktora gösteremedik. Bilgisi olan yorum yapabilir mi? Çok teşekkür ederim şimdiden
IMG_20210518_110158.jpg

Eklentiler

• IMG_20210518_110137.jpg
    IMG_20210518_110137.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba, evet doktorumuz eşime rapor cikariyor iğneler icin. Ovitrelle icin hic para ödemiyoruz, bu ay menopura başladik ama menopurun hepsini rapor karsilamiyor belli bir yüzdesini karsiliyor. 8 kutu ( 40 tane var icinde bize 3 ay yetecek) icin 238 tl ödedik.
Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Devlet hastanesinde çıkarıyorsunuz sanırım raporu değil mi. Bir de ben rapor çıkardım mesela aylar sürdü çıkarmak. Öyle uzun mu sürüyor.

Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Devlet hastanesinde çıkarıyorsunuz sanırım raporu değil mi. Bir de ben rapor çıkardım mesela aylar sürdü çıkarmak. Öyle uzun mu sürüyor.
Yok biz devlet hastanesinde cikarmiyoruz.özel üniversite hastanesinde tedavi oluyoruz. Eşimin tedavisi icin doktorumuz muayene sirasinda ilac yazarken rapor olusturdu sagolsun. Tüp bebek asamasina bi türlü gecemedik ama benim doktorum rapor icin hazirlamam gereken evrak listesini verdi. Evraklari teslim edicem, gerisini onlar kendileri halledicekler. Öyle aylarca sürmeyecek. Ama devlette nasil bir sistem var malesef bilmiyorum.

Yok biz devlet hastanesinde cikarmiyoruz.özel üniversite hastanesinde tedavi oluyoruz. Eşimin tedavisi icin doktorumuz muayene sirasinda ilac yazarken rapor olusturdu sagolsun. Tüp bebek asamasina bi türlü gecemedik ama benim doktorum rapor icin hazirlamam gereken evrak listesini verdi. Evraklari teslim edicem, gerisini onlar kendileri halledicekler. Öyle aylarca sürmeyecek. Ama devlette nasil bir sistem var malesef bilmiyorum.
Hangi özel üniversite hastanesidesiniz.

Adanadayiz biz canim. Adana başkent hastanesi
İyi sevindim ben istanbulda sandım sizi. Medicalpark Bahçelievler de ilk başkamıştık biz de herşeyi onları yapacaktı rapor işini falan. Ancak hiç bir tedavi uygulamadan eşime hemen tese yapacaklardı. Aynı hastane sandım birden

İyi sevindim ben istanbulda sandım sizi. Medicalpark Bahçelievler de ilk başkamıştık biz de herşeyi onları yapacaktı rapor işini falan. Ancak hiç bir tedavi uygulamadan eşime hemen tese yapacaklardı. Aynı hastane sandım birden
Yok canim adanadayiz. Bizim tedavi oldugumuz hastane ve doktorlar gercekten cok iyi. Esimin suanki durumunda tedavisiz teseye bizim doktorumuz karsi. Tese yap desenizde şuan yapmam diyor.

Yok canim adanadayiz. Bizim tedavi oldugumuz hastane ve doktorlar gercekten cok iyi. Esimin suanki durumunda tedavisiz teseye bizim doktorumuz karsi. Tese yap desenizde şuan yapmam diyor.
Allah razı olsun işte işini bilen doktora denk gelmişsiniz. Şanslısınız. Eşinizin inhibin b değeri kaç. Ve diğer hormon değerleri.

X