KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ DEMİŞLER CEHALET GÖRMEK İSTERSEN AYNAYA BAKMANI TAVSİYE EDERİM.
Nasil bir teselli. Sperm bulundu diyorum urolog ile tedavi sonrasinda. Teselli mi oluyor simdi bu?Kendinizi böyle teselli etmenizde sizin nasipsizliginiz yapacak bişey yok
Merhaba cnm, sadece arastırma hastanesi veriyormus. Bizde bursa arastırma hastanesinde cıkartmaya çalışıyoruz suan RaporuArkadaşlar tubbebek için rapor nereden alabiliriz Ankara da ?
Evet yapmıyorsunuz ama bir tanesini cok guzel kötülüyorsunuz.Ben burda herhangi bir doktorun reklamını yapmiyorum.
Allah yardımcınız olsun.Evet yapmıyorsunuz ama bir tanesini cok guzel kötülüyorsunuz.
Bizde size diyoruz ki şifa bulan, evlat sahibi olan insanlar var, kimin nereden sonuc alacagı belli olmaz, size yaramaz bize yarar. O yuzden kimsenin reklamını yapmadığınız gibi, kimseyi de karalamayın lütfen.
Bakın ne güzel çarenizi bulmuşsunuz, buldugunuz tedavi sürecini anlatın insanlar faydalansın ama bunu yaparken baskasını kötülemeyin.
En kısa sürede evlat sahibi olursunuz umarım. Allah yardımcımız olsun.
Ya artık gereksiz konuşmayı keser misin. Otla mavi suyla tedavi cart curt çok oluyon artık bizler bizim gibi insanlar o tedavilere para harcıyoruz. Belki şu an ona para harcamak için 5 kuruşu harcamayan insanlar var. İnsanların umutlarını bu kadar ayaklar altına alamazsın. Küçük göreceksen kendinden başla terbiyesizlik yapma.Allah yardımcınız olsun.
Ot önerdiğini, tuhaf mavi sular önerdiğiniz, herseyi anlasmali yerlerden yaptırdığını, hic bir bilimsel yazısı olmadığını soyluyorum. Gerçek bu maalesef. Zaten bunlari sizler de biliyorsunuz.
Bile bile tercih ediyorsunuz. Bu gerçekleri söylemek kötülemek olmuyor nesnel bir durumu ortaya koymak oluyor.
Buraya gelen kullanıcılar da doktorun tedavi yöntemi olarak neler yaptığını ogrenmis olurlar. İsteyen gider isteyen de gitmez.
Burada zaten yazma amacim birilerine fayda saglamak. Urologlara gidin demekle de fayda sagladigimi dusunuyorum. Bilimsel makalesi olan, araştırmalar yapan, bu konuda bilimsel konferanslara katılan urologlari tercih edin demek bir yönlendirme ve dogru bir yönlendirme.
Saçma salak yorumlarını kendine sakla. İnsanların vebaline girme. Git başka yerde kötüle reklamını başka yerde yapOtla mavi sularla dünyanın bulamadigi tedaviyi bu doktorunuz bulmus ama dünyanın bundan bir haberi yokuçuyoruz zaten ulkecek
Asilsiz konuşmuyorum. Esim gorustu bahsettiğiniz doktor ile ve yorumlarımı yaziyorum.
Ben hic beğenmedim hic memnun kalmadim hatta insanların bu durumunu istismar ettiğini düşünüyorum. Alani azospermi olmayan biri elinde tonlarca ilac listesiyle umut dağıttığını iddia ediyor.
Umarim zarar görmezsiniz.
Aminnn inşallaaahhh.rabbim hepimize güç kuvvet versin çok zor gerçekten. Bir şekilde para bulunuyor. Rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Mutlaka ama büyük paralar. Rabbim yardımcımız olsun. Dilerim bu yolda ne kadar emek veren varsa bir değil çokta hayırlı evlat nasip etsin
Nasil bir teselli. Sperm bulundu diyorum urolog ile tedavi sonrasinda. Teselli mi oluyor simdi bu?
Benim burada yazma amacim fanatizme kayan sizlere bilgi vermek degil zaten.
Amacim, azospermi teşhisi konulup cozum arayan o anki şok ile yanlis kararlar almak durumunda kalan insanlara örnek olmak. Bilimsel yayınları olan kanıtlanmış tedaviler ile yollarina devam etmesini saglamak. Emin olun amacim tercihinizi değiştirmek degil. Umarim ot ile tonlarca ilac ile sifa bulursunuz. Biz bunlara maruz kalmadan sifa bulduk
Nasil bir teselli. Sperm bulundu diyorum urolog ile tedavi sonrasinda. Teselli mi oluyor simdi bu?
Benim burada yazma amacim fanatizme kayan sizlere bilgi vermek degil zaten.
Amacim, azospermi teşhisi konulup cozum arayan o anki şok ile yanlis kararlar almak durumunda kalan insanlara örnek olmak. Bilimsel yayınları olan kanıtlanmış tedaviler ile yollarina devam etmesini saglamak. Emin olun amacim tercihinizi değiştirmek degil. Umarim ot ile tonlarca ilac ile sifa bulursunuz. Biz bunlara maruz kalmadan sifa bulduk.
Bunları alaya alarak insalara cahil diyerek yapıyorsunuz.Ot önerdiğini, tuhaf mavi sular önerdiğiniz, herseyi anlasmali yerlerden yaptırdığını, hic bir bilimsel yazısı olmadığını soyluyorum.
Siz özel para ilemi tutuldunuz sadece celalettin hocayı kötülemek içinAllah yardımcınız olsun.
Ot önerdiğini, tuhaf mavi sular önerdiğiniz, herseyi anlasmali yerlerden yaptırdığını, hic bir bilimsel yazısı olmadığını soyluyorum. Gerçek bu maalesef. Zaten bunlari sizler de biliyorsunuz.
Bile bile tercih ediyorsunuz. Bu gerçekleri söylemek kötülemek olmuyor nesnel bir durumu ortaya koymak oluyor.
Buraya gelen kullanıcılar da doktorun tedavi yöntemi olarak neler yaptığını ogrenmis olurlar. İsteyen gider isteyen de gitmez.
Burada zaten yazma amacim birilerine fayda saglamak. Urologlara gidin demekle de fayda sagladigimi dusunuyorum. Bilimsel makalesi olan, araştırmalar yapan, bu konuda bilimsel konferanslara katılan urologlari tercih edin demek bir yönlendirme ve dogru bir yönlendirme.
Devlet hastanesi degilmi canim? Bizde Allah nasip ederse başlayacağızMerhaba cnm, sadece arastırma hastanesi veriyormus. Bizde bursa arastırma hastanesinde cıkartmaya çalışıyoruz suan Raporu
Surekli hakaret ederek bir sey kanitlamiyorsunuz. Reklam yapan sizsiniz ben değilim.Saçma salak yorumlarını kendine sakla. İnsanların vebaline girme. Git başka yerde kötüle reklamını başka yerde yap
Ben burda hic bir doktorun reklamını yapmiyorum ama siz yapıyorsunuz. Paralı insan diyip hakaret ediyorsunuz iftira atıyorsunuz. Bana hakaret ederek bir sonucu değiştiremezsiniz. Dedigum gibi yazılarımı size yazmiyorum. Anlayacak durumda değilsiniz. Bu forumda okuyan insanlar için yazıyorum.Siz özel para ilemi tutuldunuz sadece celalettin hocayı kötülemek için
Arkadaşlar @ celalettinPeru Instagram hesabından baka bilirsiniz kişilerin sonuçları ile böyle karalama yapmak insanların yaptıklarına karşılık sayısız bir çok azosperm zor vakalara nasıl sonuç aldığını hemde küçümseyerek bahsedilen ot su denilenlerle.hastalari ile de görüşe bilirsiniz ordan. Bunlar celalettinPeru çekemeyen belli paralı insanlar bence eğer gerçekten faydalı olmak için yazsalar faydalı
şeyler yazarlar habire kotulemekle uğraşıyorlar.
Ben bişey kanıtlamak için uğraşmıyorum ki. Ama şu saatten sonra senin laftan anlamaz boş gereksiz konuşan bir yobaz olduğunu kanıtlayabilirim. Kaça çalışıyorsan 2 fazlasını verelim de sus artık.Surekli hakaret ederek bir sey kanitlamiyorsunuz. Reklam yapan sizsiniz ben değilim.
Hem cahilsin hem terbiyesiz ne diyim ki sana bence artık bana yorum yazma sen kendi kendine takıl.Ben bişey kanıtlamak için uğraşmıyorum ki. Ama şu saatten sonra senin laftan anlamaz boş gereksiz konuşan bir yobaz olduğunu kanıtlayabilirim. Kaça çalışıyorsan 2 fazlasını verelim de sus artık.
Burada paralı çalışan varsa sabah aksam doktor öven sen ve bir kac kişidirBen bişey kanıtlamak için uğraşmıyorum ki. Ama şu saatten sonra senin laftan anlamaz boş gereksiz konuşan bir yobaz olduğunu kanıtlayabilirim. Kaça çalışıyorsan 2 fazlasını verelim de sus artık.