Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam canim okurum bunlari okuduktan sonra sana mi bildirmem gerekiyor?

canım ben lamyay ıcın okudum ınsallah bıan önce duaları kabul olunur

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum Allah kabul etsin

canım durumlarımız nerdeyse birebir bizimde hormonlar normal ,fakat birinci microtesede 0 ikincisinde ise bir tane bulundu onuda doktor dondurmadı gebelik sansı düşük diye hormonlar da normaldi , senin 4-5 tane bulunan sperm öncesi hiç birsey yampadınız degil mi iğne ilac gibi çünkü biz hormon tedavisi felan görduk ama sperm testinde hiç sperm görmedik her zaman sıfırdı..Onedenle merakla sordum birde kaç yıldır evlisiniz yada belki vücut kendiliğnden cevap verdi kimbilir ,celalaettin hoca ne dedı pekı böyle tedaviden önce cıkmasına yada tedavi hakkında çünkü bize herkes vazgeçin dedi bırakın olmaz dediler

papatyayarim .. 1 tane okuyacak

Insallah bir dahaki testte cikarlar ...
Bu ersel beyin verdigi tozlari esim gunde 4 defa kullaniyo leyding ve sertoli,sizmi oyle kullanmistiniz.
Artik herseyi kafaya takar oldum acaba yalnismi kullaniyorsun diyorum esime

Evet cnm bizde ayni kullandik gunde 4 defa yok cnm kafan takilmasin kismet demekki zamani gelmemis inslh bj daha ki seferdir zamani:26:

Ben altı yıllık evlıyım bes yıldır cabalıyoruz bır seyler olsun dıye
Ikı tesenın ıkısındede hıc sperm bulunmadı canım... Sızde bulunmus bu guzel bısey pesını bırakmayın .. Mucadeleye devam edın
Burdakı doktorda asla olmaz dedı sperm bankasını onerdı
Kaan aydosa gıttıktedavı olduk esım teseyı oldu gıne cıkmadı kaan hocada sperm bankasını onerdı ıstemedık
Ben sordum cıkıs olmazmı dedım sızın durumunuz da ımkansız dedı bıze
Cok seyler yasadık bu altı yılda .... Daha yenı yenı yuzumuz gulmeye basladı
Cıkıs oldu allaha sukurler olsun ... Insallah boyle devam eder dondururuz bı daha ya cıkmassa dıye ıcım ıcımı yıyor..allahım hepınıze nasıp etsın
Ben yurt dısındayım burdakı dr hıc tedavısı yok dedı tedavısız oldu esım teseyı...
Bız bırakmadık Kaan hoca tedavı ugguladı tese oldu sonuc gıne aynı oldu
Bız burdakı doktoru bılgılendırıyorduk tr de tedavıdeyız dıye hep bıze bosuna ugrasıyorsunuz dedı .. Bızım kullanmadıgımız bısey kalmadı duydugumuzu yapmaya calıstık
En son sarac oglunun kurlerını kullanmıstık
Bıtmıstı test verdı burda cıkmadı celalettın hocaya gıdınce ogrendık kı sperm var
Ibrahım sarac oglunun gonderdıklerıde ballı bı karısım polen bal petmez ve caydı

Sen kac yıllık evlısın? Doktorunuz kım tedavıdemısınız su an

Son düzenleme:

1 tanede ben okuyacam canım ...................

Canım hersey kısmet uzulme zamanı gelınce oluyor demekkı
Benıde bılıyorusun az cok canım bırden bıre denıstı allahım nasıp ettı demekkı zamanı var uzulme
Benım esımde gunde 4 defa kullandı

Canım biz de 6 yıllık evliyiz aynı sizin iş gibi bizde bir kaç doktora gittik kaan hocaya dahi gittik ama bizde de sonuc yok anlayacağın senın durumunda bize cok benziyor o nedenle senı merak ettım şimdi de kök hücre denen bir sey çıkmış Ankara'da bir merkezde birde ona bakalım diyoruz yada acaba ve celalettin hocaya mı da gitsek diyoruz ama malum maturasyon arestı olunca çözüm imkansıza yakın ona da gitsek neyapabilir diyor eşim bosuna uğraşmayalım diyor oda bıktı artık bende iyice karıştım valla celallettin hoca m arestıne bakıyor mu yoksa sadece hormon boz ile ilgileniyor acaba birde nasıl randevu alınır nerde muayene eder kaç lira bilgin var mı canım yine cok sordum ama

Bence cellalettın hocaya gıdın canım denemekten zarar gelmez
bezmı alem vakıf unıversıtesı tıp fakultesı hastanesı ıstanbul fatıhte
sıgortanız varsa hastanede para odenmıyor bız odemedık
Dısarda yaptırdıgın tahlılerı kendın oduyorsun
Randevuyu 3 gun onceden ınternetten alıyorsun
Bakıyor azo ya canım .. Ben nasıl tedavı uggular bılemem herkesde denısık
Bıze sadece bıtkısel verdı ıgne falan vermedı... Herkezın durumuna gore bazı arkadaslara ıgne verıyor
Allahtan umut kesılmez canım gıdın baksın
Hangı sehırdesın ıstanbulsa hıc durma yakın hemen gıdın

Son düzenleme:
herkese yeni haftadan yeni umutlar ve yeni güzel gelişmeler olsun hep......

çok çok çoookkk sevindim bu habere.. hepimizin böyle haberlere ihtiyacı var. Darısı tüm bekleyenlere..:26:

günaydın cnm nasılsın bebiş nasıl başladı mı aşermen

bebiş iyidir inşallah teyzesi nasipse perşembe günü görmeye gideceğiz. Aşermeler başladı canım 8.haftadan beri en sevdiğim yiyeceklerden tiksiniyorum :) akşam yemeklerini yiyemiyordum kuru ekmek en sevdiğim yiyecek olmuştu :) ama 2-3 gündür sofraya oturuyorum eskiye göre biraz biraz yiyebiliyorum. Şiddetli baş ağrım var her gün. Allah bu topiği okuyan herkese nasip etsin inşallah. şikayet etmesi bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…