- 27 Aralık 2009
- 3.551
- 430
- 398
cnm sizin inhibin kaç çıkmıştı hatırlıyomusun
43 cikmisti ecrin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sizin inhibin kaç çıkmıştı hatırlıyomusun
cnm çok sevindim gözünüz aydın bunun mutluluğu hiç bitmesin inşlh...
cnm hatırlıyorum hoca size iğne vermemişti sadece ersel beyin kürlerini kullanmıştınız
ama sizde kök hücreleri varmış bitkisellerde hemen onları sperme çevirmiş
ay çok güzel bişi darısı bizlere olsun inşlh.....cnm iyi kalitedelerse hemen tüp bebeğe başlaaa........![]()
43 cikmisti ecrin
kızlar nasılsınız ben bu hafta giremedim nete grip oldum daeşim dün celalettin hocayla görüştü semen testinde 580.000 immatur germ hücre 1.5 milyon lökosit çıkmıştı inhibin b testini bekliyorduk yaklaşık 20 günde çıktı. hoca 5 in üstünde çıkarsa iyi demişti 19 çıktı.. eşim beni istemedi yanında dün tek gitti. sizde umut var demiş inşallah öyledir , lökositler spermleri baskılıyor olabilirmiş. ersen beyin numarasını vermiş pazartesi arayacakmış eşim sonrada ilaç tedavisi sanırım. Allahım hepimize bu tedavi süresince kolaylıklar versin Hocadan da Allah razı olsun .bu arada çiçek in eşininin kullandığı setoli ve leyding bitkisel mi yoksa medikal ilaçmı?
ecrin cnm ne güzel hücreler bvar gerisi sizinde gelecek çicek gibiiiii................kızlar şimdi biraz baktımda inhibin B değerinin referans aralıklarına 19 çok düşükmüşhoca nasıl iyi dediki:18::18::18::18:
43 cikmisti ecrin
ecrin cnm ne güzel hücreler bvar gerisi sizinde gelecek çicek gibiiiii................
tatlım inhibin b ye takılma sen az oklsada sizde hücreler var bak hücre varsa sperm er yada geç gelecek bak eşine de hoca olumlu konuşmuş bundan sonra stres yapma dua et ilaçları eşin düzenli kullansın bi daha ki testte spermleri görürsünüz inşlhhhhhhhhhh![]()
Arkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Dr de inanamamis ne kullandin sen diyormus
Ben o zaman sizinle paylasmak istedim kac gundur icim iceme sigmiyor
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Mektubu alip yuzune bakip inanmak istedik inanamadik
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
Arkadaslar simdi ise 10.000 sperm blunmus diyor dr
Co sevindik vucudum tim tim titriyor su an
Darisi size olsun canlarimmm
Artik allahim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin herkesin yuzu gulsun
canım bizde seni özledikkkkk.....
olur böyle yoğunluklar......
ayyyy canım nzlyln nin bebişi olmuş
Allah bağışlasın.
allah analı babalı büyütsün inş....
senin de gözün aydın .
çeker yüklemesi yapılmışşşş.... iyi çıktığına sevindim
inş 9 ay sorunsuzca atlatırsın hamileliği...
seninde doğum haberini alıveririz inş![]()
Iim cnm biz ilaclar icin erdel beyi bekliyoruz bize bekleyin dedi
Sperm restinide esim bayramdan sonra yapicak bakalim o zaman ne olur..:26:
Cnm benim seker yuklemenden sonuc iyi cikmus cokkk sevindim tatlim darisi geride kalan aylarin icinde llsun inslh
Nazcim annesini uzmesin hic bundan sonra
Cnm hosgeldin inslh bundan sonra senin bebisler akilli dururcnm rabbim sizi korusun
Ahhh cnm nerdeee bende o yaxiyi yazmakkk..zatem bitek ruyalar da yaziyorum o yaziyiinslh o gunleride gorurum:26:
Cicekkkk cicekkkkkk cnm gozunaydinnnnnn allahim ne guzel bi haber bu kizz evet artik spermleri gordun ya devsmi artarak cogalsin inslhh
Halayaaaaa
Bundan sonra hamis haberinide veresin inslhhh darisi bizlere![]()
canım coooooooooooooook sevindim.masallah diyeyim.halaya gec kaldım tüh![]()
![]()
![]()
![]()
.rabbim dahada artırır canım
Canım sonunda spermler teşrife geçmiş helal olsun onlara
Çok mutlu oldum inan ki.
Çok güzel bir başarı elde ettiniz.
Sabrınızın selametidir işte bu.
Hadi bakalım bundan sonra bebiş haberini vermeni sabırsızlıkla bekliyoruz.
Darısı benimle birlikte diğer arkadaşların başına olsun inşallah.![]()
canım gözünaydın çoooook sevindim süper bir haber bu Allah devaını getirsin inşallah..
canim gozunuz aydin.ne guzel haberler verdin rabbim normal yoldan hamile kalip kucagina alirsin evladini.canlandirdin topigi masallah emeklerinizin mukafatini almayi nasip etsin en yakin zamanda .darisi hepimizin basinaaaa.cok ihtiyacimiz var boyle guzel gelismelere .
Arkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Dr de inanamamis ne kullandin sen diyormus
Ben o zaman sizinle paylasmak istedim kac gundur icim iceme sigmiyor
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Mektubu alip yuzune bakip inanmak istedik inanamadik
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
Arkadaslar simdi ise 10.000 sperm blunmus diyor dr
Co sevindik vucudum tim tim titriyor su an
Darisi size olsun canlarimmm
Artik allahim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin herkesin yuzu gulsun
Baharcigim cinsiyet belli olmus hayirli olsun canimmm
Allah sag salim kucaginada aldigingunleri gostersin
Arkadaşlar iyi akşamlarrr,güzel haberlerim var eşim bugün sperm testi verdi sonuçları aldık sperm çıkmamış amaaaaaa 1 milyon raund cell(yuvarlak hücre)çıkmış bunun 820.000 immatür germ hücre,180.000 lokositmiş,mucize bu olsa gerek çok mutluyuz,en vahim vaka bizdik ALLAHIMIZA binlerce şükürler olsun imkansız denilen oldu :) :) :) :)
kızlar nasılsınız ben bu hafta giremedim nete grip oldum daeşim dün celalettin hocayla görüştü semen testinde 580.000 immatur germ hücre 1.5 milyon lökosit çıkmıştı inhibin b testini bekliyorduk yaklaşık 20 günde çıktı. hoca 5 in üstünde çıkarsa iyi demişti 19 çıktı.. eşim beni istemedi yanında dün tek gitti. sizde umut var demiş inşallah öyledir , lökositler spermleri baskılıyor olabilirmiş. ersen beyin numarasını vermiş pazartesi arayacakmış eşim sonrada ilaç tedavisi sanırım. Allahım hepimize bu tedavi süresince kolaylıklar versin Hocadan da Allah razı olsun .bu arada çiçek in eşininin kullandığı setoli ve leyding bitkisel mi yoksa medikal ilaçmı?
maşaallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. her karanlığın ardından mutlaka bir güneş doğarmış doğan güneşin hiç batmasın inşallah..
canım Rabbim hayırlı bir evlat eylesin inşallah sağlıklıca kucağınızada alın..