Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gözün aydın arkadaşım Çokkk sevindim yaa daim olsun inş. Maşallah

Canım cok sewindim cokk insallah bebeginde dogal yolla gelir mucizelerin hep devam eder insallah:)

Çiçek sizin sorununuz neydi acaba tam olarak , maturasyon aresti mi , herhangi bir tedavi öncesi mi çıkış oldu yoksa tedavı sonrası mı , birde celallettin hocada nasıl bir tedavi görüyorsunuz açıklayıcı yazarsan çok sevinirim bunlar bizler için cok önemli malum

pıtırcığım cnm Allah kat be kat razı olsun senden vesile olduğun dualar katlanarak sana ve okuyan okumayan arkadaşlarımızn hespine şifa olarak dönsün Allah hepinizden razı olsun..

Sağol cnmmmmm benim inşallah.
sizde hamiş olunca bende heyecanla bekliycem her aşamasını anlatmanızı
Rabbim sizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallah:26:
aminn canım benim aminn diyorum inşallah bizlerde hamilelik sevincini yaşarız

çiçek senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam
Yüce Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür inşallah bundan sonra hamileyim diye de yazarsın
ama spermleri biran evvel dondurttun elinizde saklı kalsın sonra da tedaviye başlarsınız inşallah belki de doğal yoldan
geliverir bebeklerin

hayırlı olsun canım çok sevindim. Bak bizim de 5-6 taneden 300bin olmuştu darısı başınıza ınsallah en kısa zamanda kuzunuz da gelir.

tebrik ederim arkadaşım.gözünüz aydın olsun ve bir an evvel bebekler yola koyulsun.canım maturasyon aresti ne demek yani elegon hücre gibi bişeymi bu.birde gerçekten dr beyin dediği gibi ne kullandı eşin.yani özel olarak yaptığınız bişey oldumu.sayı maşallah baya yüksek.hele azolular için muhteşem.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yanlız kafama takılan şey benim eşim organ nakilli öyle her ilacı kullanamaz yasak acaba nasıl bi tedavi uyguluyor bu dr. çok ilaç veriyor mu?

Evet oyle canim..
Benim esim iki defa ameliyat oldu sonuc 0 di..Hic beklemedigimiz anda cikis oldu .. Rabbim nasip etti
Umudun hic bitmesin zamani gelince oluyormus demekki
Darisi hepinize olsun

Çicek hanım merhaba
acaba sizdemi Celalettin beye tedavi oluyorsunuz? O değilse hangi dr olduğunu paylaşabilirmisiniz?
Bu arada çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bu kabus biterde bebeğinizi alırsınız kucağınıza. Bizler içinde dua edin...

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini dualarımdasın..
ç,çek maşşalahhh Allahım en kısa zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsin

kızlar nasılsınız ben bu hafta giremedim nete grip oldum da eşim dün celalettin hocayla görüştü semen testinde 580.000 immatur germ hücre 1.5 milyon lökosit çıkmıştı inhibin b testini bekliyorduk yaklaşık 20 günde çıktı. hoca 5 in üstünde çıkarsa iyi demişti 19 çıktı.. eşim beni istemedi yanında dün tek gitti. sizde umut var demiş inşallah öyledir , lökositler spermleri baskılıyor olabilirmiş. ersen beyin numarasını vermiş pazartesi arayacakmış eşim sonrada ilaç tedavisi sanırım. Allahım hepimize bu tedavi süresince kolaylıklar versin Hocadan da Allah razı olsun .bu arada çiçek in eşininin kullandığı setoli ve leyding bitkisel mi yoksa medikal ilaçmı?

arkadaşım gözümüz aydın nasıl sevindim anlatamamm bu çook güzel bi haber darısı basışımıza bizde 10 gün sonra gideceğiz kontrole çoook heycanlıyız hakkımızda hayırlısı insallah

kızlar şimdi biraz baktımda inhibin B değerinin referans aralıklarına 19 çok düşükmüş hoca nasıl iyi dediki:18::18::18::18:

Arkadaşım tebrik ederim ne güzel bir haber bu,10.000 sperm maşallah,bakarsın doğal yoldan gelir bebeğin,darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah....

Çok sevindim,gözünaydın...inşallah katlanarak artar...darısı diğer bekleyen arkadaşların başına...

Gozdem cok sagol canim allah razi olsun .. Insallah katlanir dedigin gibi
Burdaki herkes gibi bende senden duydum celalettin hocanin ismini cok sagol allah razi olsun bizimle paylastin
Allahim seninde gonlunden gecen herseyi kabul etsin ne muradin varsa versin

Canım cok sewindim cokk insallah bebeginde dogal yolla gelir mucizelerin hep devam eder insallah:)

Sagol ecrin allah razi olsun dasiri en kisa zamanda basina olsun

gözün aydın arkadaşım Çokkk sevindim yaa daim olsun inş. Maşallah

Sagol allah rasi olsun darisi hepinizin basina canim

Tese patoloji sonucu maturasyon aresti cikmisti canim...biz haziranda cellalettin hocaya gittik ilk gidisimizdi
Sperm tahlinde o zaman 4,5 tane sperm bulunmus bu ilkti ..sona tedaviye basladik hocayla hoca antibiyotik verdi ( tedradox ve ruiid)
Ersel beyde leydig , sertoli ve hprex , kfrex gonderdi bunlari kullandi esim

Canim benim sagol allah razi olsun ..evet canim rabbime sukurler olsun bu gunleride gorduk
Donrurcaz canim insallah hamilelik haberimi de vermeyi nasip eder guzel allahim
Hepimize nasip etsin tek bana degil benim duam her zaman hepimiz icin
Dogal yolldan gelirmiki gelirse tam bir mucize olur
Allahim hepimize nasip etsin guzel haberler vermeyi

hayırlı olsun canım çok sevindim. Bak bizim de 5-6 taneden 300bin olmuştu darısı başınıza ınsallah en kısa zamanda kuzunuz da gelir.

Insallah Bangi sagol canim allah razi olsun ... Allahim sanada evladini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin

Canim allah razi olsun sagol... Canim olgunlasmayan sperm demek patolojide cikmisti..ersel beyin gonderdiklerini kullandi canim
Bu ne kullandi diyen doktor bizi zamaninda sperm bankasina gonderen doktor ... Imkani yok olmaz demisti
Bosu bosuna kullanma bisey olmaz dedi kac defa ..ama simdik gordu olup olmayacagini
Bize soruyor ne kullandiniz diye..baska bisey kullanmadik canim ersel beyin gomderdikleri sadece
Darisi basina olsun en kisa zamanda

Calalettin hoca canim.. Allah razi olsun sagol darisi basina olsun.. Benim duam hezman hepimiz icin

cnm Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini dualarımdasın..

ç,çek maşşalahhh Allahım en kısa zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Ecrin insallah allah razi olsun sagol darisi basina olsun canim

Sagol canim darisi basina insallah sende guzel haberler veririsin canim

Bitkisel ersel beyin yolladigi canim... Tedaviniz hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…