Arkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Dr de inanamamis ne kullandin sen diyormus
Ben o zaman sizinle paylasmak istedim kac gundur icim iceme sigmiyor
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Mektubu alip yuzune bakip inanmak istedik inanamadik
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
Arkadaslar simdi ise 10.000 sperm blunmus diyor dr
Co sevindik vucudum tim tim titriyor su an
Darisi size olsun canlarimmm
Artik allahim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin herkesin yuzu gulsun
Canım cok sewindim cokk insallah bebeginde dogal yolla gelir mucizelerin hep devam eder insallah:)
ESE44 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 eylül cumadan -------------- 15 eylül Pazar saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2055 .=okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2120 ..=okudu
3-- tülay20 2055 ..=okudu
4cemrem29 2055 ..=okudu
5denizbulutu 2055 ..=okudu
6zambak06 . 2055 .=okudu
7aruna 2055 .=okudu
8alev99 . 2120 ..=okudu
9ecrin23 . .. 2055 ..=okudu
10cicek00 . 2055 ..=okudu
11balım1905 . 2055 ..=okudu
12ervae . 2055 .=okudu
13huzuryolu 2055 .=okudu
14bengusuu . 2055 .=okudu
15esma 2055 ..=okudu
16hasretim01 .. 2055 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2055 ..=okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2055 .=okudu
19ese44 ... 2055 ..=okudu
20lamyay 2055 .=okudu
21mavimenekşe .. 2055 =okudu
22seval0817 2055 .=okudu
23papatyainci .. 2055 ..=okudu
24pembe85 .. 2055 ..=okudu
25yeşil034 2055 ..=okudu
26-- ecrin_bebek .. 2055 ..=okudu
27eda09 2055 .=okudu
28derya06 .. 2055 ..=okudu
29doğadandeva . 2055 .=okudu
30edebal 2055 ..=okudu
31sağanak . 2055 .. PITIRCIK_43 okudu
32esmerimyarim 2055 ..=okudu
33-- ucubirarada 2055 ..=okudu
34papatyayarim 2055 =okudu
canım besmelen bitti.Allah kabul etsin .
RAbbim ne muradın varsa versin.amin.
tez zamanda evini cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle şenlendirsin .amin.....
Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
Ondan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allahım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz ESE44 nikli arkadaşımızın tez zamanda
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.amin
aminn canım benim aminn diyorum inşallah bizlerde hamilelik sevincini yaşarızSağol cnmmmmm benim inşallah.
sizde hamiş olunca bende heyecanla bekliycem her aşamasını anlatmanızı
Rabbim sizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallah:26:
çiçek senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamamArkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
Bugun mektup geldi
Bugun mektup geldi
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yanlız kafama takılan şey benim eşim organ nakilli öyle her ilacı kullanamaz yasak acaba nasıl bi tedavi uyguluyor bu dr. çok ilaç veriyor mu?hg canım .... yeni katıldın galiba aramıza...
inş tez zamanda bu illetten kurtulanlardan olursunuz....
canım evet doğru okumuşsun .celalettin hoca dahiliye uzmanı...
ama bu konuda kendisini yetiştirmiş.
ve bizler gibi azolulara yardım ediyor.
birçok arkadaşımızda güzel gelişmeler oldu celalettin hocanın tedavisinde..
bizde sıfır sperm vardı .imkansız dı .şükür celalettin hocanın tedavisi sayesinde hücre çıkışları başladı.
inş sperme dönüşecek...
çicek arkadaşımızda sperm çıkışı başlamış şükür
sizede şifa olur inş....
evet canım çocuk için besmele okuyoruz...
70 bin besmele çekiyoruz her arkadaşımıza sırayla...
70 bini aramızda paylaşıyoruz....
birbirimize ettiğimiz karşılıksız dualar sayesinde inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.amin.
Evet oyle canim..
Benim esim iki defa ameliyat oldu sonuc 0 di..Hic beklemedigimiz anda cikis oldu .. Rabbim nasip etti
Umudun hic bitmesin zamani gelince oluyormus demekki
Darisi hepinize olsun
LAMYAY İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
22 eylül pazardan ------------- 24 eylül salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000
2--- pıtırcık_43 .. 1942
3-- tülay20 2000 ..=okudu
4cemrem29 2000 ..=okudu
5denizbulutu 2000 ..=okudu
6zambak06 . 2000 ..=okudu
7aruna 2000
8alev99 . 2000
9ecrin23 . .. 2000
10cicek00 . 2000 =okudu
11balım1905 . 2000
12ervae . 2000 =okudu
13huzuryolu 2000
14bengusuu . 2000 ..=okudu
15esma 2000
16hasretim01 .. 2000 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2000
18ilkbahar_ilkbahar .. 2003 =okudu
19ese44 ... 2000 ..=okudu
20kader60 2000 ..=okudu
21doğadandeva . 2055 ..=okudu
22lamyay 2000 ..=okudu
23mavimenekşe .. 2000
24seval0817 2000 ..=okudu
25papatyainci .. 2000
26pembe85 .. 2000 =okudu
27yeşil034 2000
28-- ecrin_bebek .. 2000
29eda09 2000
30derya06 .. 2000 ..=okudu
31edebal 2000
32sağanak . 2000
33esmerimyarim 2000
34-- ucubirarada 2000 ..=okudu
35papatyayarim 2000 ..=okudu
cnm Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini dualarımdasın..s.a canlar biz bir gün evdeysek diger gün hast.oluyoruz.kanamam bazen çok bazen az devam ediyor.Allahım yavrularımızı bize bagıslasın inş.dualarınızı herzaman ihissediyoruz.Allah hepinizden razı olsun...Bahar ogluşun olacakmış masallah gözün aydın olsun canım kazasız kavuş inş.Cemrem rüyamda hamileyim diye yazmışshın hepimiz seni tebrik ediyorduk.inş gerçek olur inş...hepinizi öpüyorum.hep dualarımdasınız.
ç,çek maşşalahhh Allahım en kısa zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsinArkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Bugun mektup geldi
Çok sevindim,gözünaydın...inşallah katlanarak artar...darısı diğer bekleyen arkadaşların başına...
Canım cok sewindim cokk insallah bebeginde dogal yolla gelir mucizelerin hep devam eder insallah:)
gözün aydın arkadaşım Çokkk sevindim yaa daim olsun inş. Maşallah
Çiçek sizin sorununuz neydi acaba tam olarak , maturasyon aresti mi , herhangi bir tedavi öncesi mi çıkış oldu yoksa tedavı sonrası mı , birde celallettin hocada nasıl bir tedavi görüyorsunuz açıklayıcı yazarsan çok sevinirim bunlar bizler için cok önemli malum
aminn canım benim aminn diyorum inşallah bizlerde hamilelik sevincini yaşarız
çiçek senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam
Yüce Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür inşallah bundan sonra hamileyim diye de yazarsın
ama spermleri biran evvel dondurttun elinizde saklı kalsın sonra da tedaviye başlarsınız inşallah belki de doğal yoldan
geliverir bebeklerin
hayırlı olsun canım çok sevindim. Bak bizim de 5-6 taneden 300bin olmuştu darısı başınıza ınsallah en kısa zamanda kuzunuz da gelir.
tebrik ederim arkadaşım.gözünüz aydın olsun ve bir an evvel bebekler yola koyulsun.canım maturasyon aresti ne demek yani elegon hücre gibi bişeymi bu.birde gerçekten dr beyin dediği gibi ne kullandı eşin.yani özel olarak yaptığınız bişey oldumu.sayı maşallah baya yüksek.hele azolular için muhteşem.
Çicek hanım merhaba
acaba sizdemi Celalettin beye tedavi oluyorsunuz? O değilse hangi dr olduğunu paylaşabilirmisiniz?
Bu arada çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bu kabus biterde bebeğinizi alırsınız kucağınıza. Bizler içinde dua edin...
cnm Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini dualarımdasın..
ç,çek maşşalahhh Allahım en kısa zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsin
arkadaşım gözümüz aydın nasıl sevindim anlatamamm bu çook güzel bi haber darısı basışımıza bizde 10 gün sonra gideceğiz kontrole çoook heycanlıyız hakkımızda hayırlısı insallah
kızlar nasılsınız ben bu hafta giremedim nete grip oldum daeşim dün celalettin hocayla görüştü semen testinde 580.000 immatur germ hücre 1.5 milyon lökosit çıkmıştı inhibin b testini bekliyorduk yaklaşık 20 günde çıktı. hoca 5 in üstünde çıkarsa iyi demişti 19 çıktı.. eşim beni istemedi yanında dün tek gitti. sizde umut var demiş inşallah öyledir , lökositler spermleri baskılıyor olabilirmiş. ersen beyin numarasını vermiş pazartesi arayacakmış eşim sonrada ilaç tedavisi sanırım. Allahım hepimize bu tedavi süresince kolaylıklar versin Hocadan da Allah razı olsun .bu arada çiçek in eşininin kullandığı setoli ve leyding bitkisel mi yoksa medikal ilaçmı?
Arkadaşım tebrik ederim ne güzel bir haber bu,10.000 sperm maşallah,bakarsın doğal yoldan gelir bebeğin,darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?