• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Dr de inanamamis ne kullandin sen diyormus
Ben o zaman sizinle paylasmak istedim kac gundur icim iceme sigmiyor
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Mektubu alip yuzune bakip inanmak istedik inanamadik
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
Arkadaslar simdi ise 10.000 sperm blunmus diyor dr
Co sevindik vucudum tim tim titriyor su an
Darisi size olsun canlarimmm
Artik allahim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin herkesin yuzu gulsun

gözün aydın arkadaşım Çokkk sevindim yaa daim olsun inş. Maşallah

Canım cok sewindim cokk insallah bebeginde dogal yolla gelir mucizelerin hep devam eder insallah:)

Çiçek sizin sorununuz neydi acaba tam olarak , maturasyon aresti mi , herhangi bir tedavi öncesi mi çıkış oldu yoksa tedavı sonrası mı , birde celallettin hocada nasıl bir tedavi görüyorsunuz açıklayıcı yazarsan çok sevinirim bunlar bizler için cok önemli malum

ESE44 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

13 eylül cumadan -------------- 15 eylül Pazar saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055 ….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120 …..=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2055 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2055 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2055 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2055 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2055 ….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120 …..=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2055 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2055 …..=okudu
12—ervae ……………………………. 2055 ….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2055 ….=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2055 ….=okudu
15—esma ……………………………… 2055 …..=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2055 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055 …..=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055 ….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2055 …..=okudu
20—lamyay ……………………………… 2055 ….=okudu
21—mavimenekşe ……………………….. 2055 ……=okudu
22—seval0817 …………………………… 2055 …….=okudu
23—papatyainci ………………………….. 2055 …..=okudu
24—pembe85 …………………………….. 2055 …..=okudu
25—yeşil034 ……………………………… 2055 …..=okudu
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2055 …..=okudu
27—eda09 ………………………………… 2055 ….=okudu
28—derya06……………………………….. 2055 …..=okudu
29—doğadandeva…………………………. 2055 ….=okudu
30—edebal………………………………… 2055 …..=okudu
31—sağanak ………………………………. 2055………………….. PITIRCIK_43 okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2055 …..=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2055 …..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055 ……=okudu

canım besmelen bitti.Allah kabul etsin .
RAbbim ne muradın varsa versin.amin.
tez zamanda evini cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle şenlendirsin .amin.....

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz ESE44 nikli arkadaşımızın tez zamanda
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.amin

pıtırcığım cnm Allah kat be kat razı olsun senden vesile olduğun dualar katlanarak sana ve okuyan okumayan arkadaşlarımızn hespine şifa olarak dönsün Allah hepinizden razı olsun..

Sağol cnmmmmm benim inşallah.:16:
sizde hamiş olunca bende heyecanla bekliycem her aşamasını anlatmanızı :34:
Rabbim sizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallah:26:
aminn canım benim aminn diyorum inşallah bizlerde hamilelik sevincini yaşarız:16::16::16:

Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
çiçek senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam:46::46::46:
Yüce Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür inşallah bundan sonra hamileyim diye de yazarsın
ama spermleri biran evvel dondurttun elinizde saklı kalsın sonra da tedaviye başlarsınız inşallah belki de doğal yoldan
geliverir bebeklerin:52::52::52::52:

Bugun mektup geldi

hayırlı olsun canım çok sevindim. Bak bizim de 5-6 taneden 300bin olmuştu darısı başınıza ınsallah en kısa zamanda kuzunuz da gelir.

Bugun mektup geldi

tebrik ederim arkadaşım.gözünüz aydın olsun ve bir an evvel bebekler yola koyulsun.canım maturasyon aresti ne demek yani elegon hücre gibi bişeymi bu.birde gerçekten dr beyin dediği gibi ne kullandı eşin.yani özel olarak yaptığınız bişey oldumu.sayı maşallah baya yüksek.hele azolular için muhteşem.:nazar:

hg canım .... yeni katıldın galiba aramıza...:16:
inş tez zamanda bu illetten kurtulanlardan olursunuz....

canım evet doğru okumuşsun .celalettin hoca dahiliye uzmanı...
ama bu konuda kendisini yetiştirmiş.
ve bizler gibi azolulara yardım ediyor.
birçok arkadaşımızda güzel gelişmeler oldu celalettin hocanın tedavisinde..:16:
bizde sıfır sperm vardı .imkansız dı .şükür celalettin hocanın tedavisi sayesinde hücre çıkışları başladı.
inş sperme dönüşecek...
çicek arkadaşımızda sperm çıkışı başlamış şükür :16:
sizede şifa olur inş....

evet canım çocuk için besmele okuyoruz...
70 bin besmele çekiyoruz her arkadaşımıza sırayla...
70 bini aramızda paylaşıyoruz....
birbirimize ettiğimiz karşılıksız dualar sayesinde inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.amin.:16:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yanlız kafama takılan şey benim eşim organ nakilli öyle her ilacı kullanamaz yasak acaba nasıl bi tedavi uyguluyor bu dr. çok ilaç veriyor mu?

Evet oyle canim..
Benim esim iki defa ameliyat oldu sonuc 0 di..Hic beklemedigimiz anda cikis oldu .. Rabbim nasip etti
Umudun hic bitmesin zamani gelince oluyormus demekki
Darisi hepinize olsun

Çicek hanım merhaba
acaba sizdemi Celalettin beye tedavi oluyorsunuz? O değilse hangi dr olduğunu paylaşabilirmisiniz?
Bu arada çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bu kabus biterde bebeğinizi alırsınız kucağınıza. Bizler içinde dua edin...

LAMYAY İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

22 eylül pazardan ------------- 24 eylül salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1942
3-- tülay20 …………………………… 2000 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 …..=okudu
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000
14—bengusuu ……………………………. 2000 …..=okudu
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2003 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …..=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …..=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2055 …..=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …..=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 …..=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000
26—pembe85 …………………………….. 2000 …=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000
30—derya06……………………………….. 2000 …..=okudu
31—edebal………………………………… 2000
32—sağanak ………………………………. 2000
33—esmerimyarim ………………………… 2000
34-- ucubirarada …………………………… 2000 …..=okudu
35—papatyayarim …………………………… 2000 …..=okudu

cnm ben okudum Allah kabul etsin

s.a canlar biz bir gün evdeysek diger gün hast.oluyoruz.kanamam bazen çok bazen az devam ediyor.Allahım yavrularımızı bize bagıslasın inş.dualarınızı herzaman ihissediyoruz.Allah hepinizden razı olsun...Bahar ogluşun olacakmış masallah gözün aydın olsun canım kazasız kavuş inş.Cemrem rüyamda hamileyim diye yazmışshın hepimiz seni tebrik ediyorduk.inş gerçek olur inş...hepinizi öpüyorum.hep dualarımdasınız.
cnm Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini dualarımdasın..
Bugun mektup geldi
ç,çek maşşalahhh Allahım en kısa zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsin

kızlar nasılsınız ben bu hafta giremedim nete grip oldum da:( eşim dün celalettin hocayla görüştü semen testinde 580.000 immatur germ hücre 1.5 milyon lökosit çıkmıştı inhibin b testini bekliyorduk yaklaşık 20 günde çıktı. hoca 5 in üstünde çıkarsa iyi demişti 19 çıktı.. eşim beni istemedi yanında dün tek gitti. sizde umut var demiş inşallah öyledir , lökositler spermleri baskılıyor olabilirmiş. ersen beyin numarasını vermiş pazartesi arayacakmış eşim sonrada ilaç tedavisi sanırım. Allahım hepimize bu tedavi süresince kolaylıklar versin Hocadan da Allah razı olsun .bu arada çiçek in eşininin kullandığı setoli ve leyding bitkisel mi yoksa medikal ilaçmı?

arkadaşım gözümüz aydın nasıl sevindim anlatamamm bu çook güzel bi haber darısı basışımıza bizde 10 gün sonra gideceğiz kontrole çoook heycanlıyız hakkımızda hayırlısı insallah

kızlar şimdi biraz baktımda inhibin B değerinin referans aralıklarına 19 çok düşükmüş:43::43::43: hoca nasıl iyi dediki:18::18::18::18:

Arkadaşım tebrik ederim ne güzel bir haber bu,10.000 sperm maşallah:nazar:,bakarsın doğal yoldan gelir bebeğin,darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah....

Çok sevindim,gözünaydın...inşallah katlanarak artar...darısı diğer bekleyen arkadaşların başına...

Gozdem cok sagol canim allah razi olsun .. Insallah katlanir dedigin gibi
Burdaki herkes gibi bende senden duydum celalettin hocanin ismini cok sagol allah razi olsun bizimle paylastin
Allahim seninde gonlunden gecen herseyi kabul etsin ne muradin varsa versin

Canım cok sewindim cokk insallah bebeginde dogal yolla gelir mucizelerin hep devam eder insallah:)

Sagol ecrin allah razi olsun dasiri en kisa zamanda basina olsun

gözün aydın arkadaşım Çokkk sevindim yaa daim olsun inş. Maşallah

Sagol allah rasi olsun darisi hepinizin basina canim

Çiçek sizin sorununuz neydi acaba tam olarak , maturasyon aresti mi , herhangi bir tedavi öncesi mi çıkış oldu yoksa tedavı sonrası mı , birde celallettin hocada nasıl bir tedavi görüyorsunuz açıklayıcı yazarsan çok sevinirim bunlar bizler için cok önemli malum

Tese patoloji sonucu maturasyon aresti cikmisti canim...biz haziranda cellalettin hocaya gittik ilk gidisimizdi
Sperm tahlinde o zaman 4,5 tane sperm bulunmus bu ilkti ..sona tedaviye basladik hocayla hoca antibiyotik verdi ( tedradox ve ruiid)
Ersel beyde leydig , sertoli ve hprex , kfrex gonderdi bunlari kullandi esim

aminn canım benim aminn diyorum inşallah bizlerde hamilelik sevincini yaşarız:16::16::16:

çiçek senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam:46::46::46:
Yüce Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür inşallah bundan sonra hamileyim diye de yazarsın
ama spermleri biran evvel dondurttun elinizde saklı kalsın sonra da tedaviye başlarsınız inşallah belki de doğal yoldan
geliverir bebeklerin:52::52::52::52:

Canim benim sagol allah razi olsun ..evet canim rabbime sukurler olsun bu gunleride gorduk
Donrurcaz canim insallah hamilelik haberimi de vermeyi nasip eder guzel allahim
Hepimize nasip etsin tek bana degil benim duam her zaman hepimiz icin
Dogal yolldan gelirmiki gelirse tam bir mucize olur
Allahim hepimize nasip etsin guzel haberler vermeyi

hayırlı olsun canım çok sevindim. Bak bizim de 5-6 taneden 300bin olmuştu darısı başınıza ınsallah en kısa zamanda kuzunuz da gelir.

Insallah Bangi sagol canim allah razi olsun ... Allahim sanada evladini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin

tebrik ederim arkadaşım.gözünüz aydın olsun ve bir an evvel bebekler yola koyulsun.canım maturasyon aresti ne demek yani elegon hücre gibi bişeymi bu.birde gerçekten dr beyin dediği gibi ne kullandı eşin.yani özel olarak yaptığınız bişey oldumu.sayı maşallah baya yüksek.hele azolular için muhteşem.:nazar:

Canim allah razi olsun sagol... Canim olgunlasmayan sperm demek patolojide cikmisti..ersel beyin gonderdiklerini kullandi canim
Bu ne kullandi diyen doktor bizi zamaninda sperm bankasina gonderen doktor ... Imkani yok olmaz demisti
Bosu bosuna kullanma bisey olmaz dedi kac defa ..ama simdik gordu olup olmayacagini
Bize soruyor ne kullandiniz diye..baska bisey kullanmadik canim ersel beyin gomderdikleri sadece
Darisi basina olsun en kisa zamanda

Çicek hanım merhaba
acaba sizdemi Celalettin beye tedavi oluyorsunuz? O değilse hangi dr olduğunu paylaşabilirmisiniz?
Bu arada çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bu kabus biterde bebeğinizi alırsınız kucağınıza. Bizler içinde dua edin...

Calalettin hoca canim.. Allah razi olsun sagol darisi basina olsun.. Benim duam hezman hepimiz icin

cnm Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini dualarımdasın..

ç,çek maşşalahhh Allahım en kısa zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Ecrin insallah allah razi olsun sagol darisi basina olsun canim

arkadaşım gözümüz aydın nasıl sevindim anlatamamm bu çook güzel bi haber darısı basışımıza bizde 10 gün sonra gideceğiz kontrole çoook heycanlıyız hakkımızda hayırlısı insallah

Sagol canim darisi basina insallah sende guzel haberler veririsin canim

kızlar nasılsınız ben bu hafta giremedim nete grip oldum da:( eşim dün celalettin hocayla görüştü semen testinde 580.000 immatur germ hücre 1.5 milyon lökosit çıkmıştı inhibin b testini bekliyorduk yaklaşık 20 günde çıktı. hoca 5 in üstünde çıkarsa iyi demişti 19 çıktı.. eşim beni istemedi yanında dün tek gitti. sizde umut var demiş inşallah öyledir , lökositler spermleri baskılıyor olabilirmiş. ersen beyin numarasını vermiş pazartesi arayacakmış eşim sonrada ilaç tedavisi sanırım. Allahım hepimize bu tedavi süresince kolaylıklar versin Hocadan da Allah razı olsun .bu arada çiçek in eşininin kullandığı setoli ve leyding bitkisel mi yoksa medikal ilaçmı?

Bitkisel ersel beyin yolladigi canim... Tedaviniz hayirli olsun

Back
X