LAMYAY İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
22 eylül pazardan ------------- 24 eylül salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000
2--- pıtırcık_43 .. 1945
3-- tülay20 2000
4cemrem29 2000
5denizbulutu 2000
6zambak06 . 2000
7aruna 2000
8alev99 . 2000
9ecrin23 . .. 2000
10cicek00 . 2000
11balım1905 . 2000
12ervae . 2000
13huzuryolu 2000
14bengusuu . 2000
15esma 2000
16hasretim01 .. 2000 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2000
18ilkbahar_ilkbahar .. 2000
19ese44 ... 2000
20kader60 2000
21doğadandeva . 2055 ..=okudu
22lamyay 2000
23mavimenekşe .. 2000
24seval0817 2000
25papatyainci .. 2000
26pembe85 .. 2000
27yeşil034 2000
28-- ecrin_bebek .. 2000
29eda09 2000
30derya06 .. 2000........=okudu
31edebal 2000
32sağanak . 2000
33esmerimyarim 2000
34-- ucubirarada 2000
35papatyayarim 2000
selam canlar hepinize hayırlı cumalarrrrrr
salı günü girmiştim en son yorgunluktan giremedim bikaç gündür haberde veremedim size eşimin son durumunu...
canlar biliyorsunuz eşim çarşamba günü heyete girecekti...
durumu ilk ortaya çıktığında yapılan (mayıs sonu) tomografi ve bayram sonu yapılan tomografi sonuçlarının karşılaştırması yapılıp bununla heyete girip tüm drlar tekrar karar verecekti durumuna...
nodül iki tomografi sonucunda da aynı büyüklükteymiş çok şükür hiç büyüme olmamış
eğer büyüme olsaymış eşimi tehlikeye atmamak için ilik nakli yapılamasa bile kemoterapi görecekmiş...
ama çok şükür büyüme olmadığı için şuan bi tedavi uygulamayacaklarını anlatmış dru...
"şuan hastalığının tekrarladığı kesin değil ama biz öyle olduğunu bile farzetsek nakil olmadan kemoterapi uygulamak kesin bi çözüm sağlamaz...
nodülde büyüme olmadığı için tedavi uygulamıycaz...
şimdi tekrar bi tomografi çektirip bana faksla son duruma bakayım...
2-3 ay sonra tekrar çektirip kontrole gel" demiş dru...
yani nodül aynı büyüklükte olduğu için şuan tedaviye gerek duyulmuyor...
çünkü eğer kemoterapi görürse arkasından ilik nakli olması gerekiyor...
kardeşi doğum yaptıktan sonra ve bizim bebiş doğduktan sonra uyumluluk testleri yapılacakmış...
uyumluluk sağlanırsa ozaman önce kemoterapi sonra ilik nakli olacak...
eğer kanserli hücre değilse bu nodül ve bu süre içinde küçülürse yada yok olursa tedaviye gerek bile kalmayacak...
son durum bu canlar çok şükür nodülde büyüme yok ve acil tedaviye gerek yok
kıyamadığım telde "aşkım bebişimizin gelişine çok sevindim mutlu oldum ya ondan büyümedi nodül" diyor
rabbim çok büyük öyle bi zamanda gönderdi ki mucizemizi eşime umut oldu
bu bebiş eşimin nasibine geldi buna gerçekten inanıyorum...
allah kimseyi böyle muallakta bırakmasın...
inş hayırlısıyla şu hastalıktan tamamen arınır vücudu bebişinin mutluluğuyla tamamen yok olur nodül ve kurtuluruz tüm sıkıntılardan...
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin inş sizinde dualarınızla bundan sonra daha güzel haberler verebilirim size
pazartesi kontrolümüz var heyecanla bebişimi göreceğim ondan güzel haberler alacağım günü bekliyorum
hepiniz dualarımdasınız minnakımla çok seviyoruzzzzzzz sizi
canlarrrrrrrr biz geldikkkkkkk
bugün kontorlümüz vardı 16+2 olduk
cinsiyette belli olacaktı heyecanla gittik dr ne diyecek diye...
hep içimizden kız geçiyordu ama bebişimizzzzz erkekkkkkkkkk
inş prensimi üzmemişizdirrrrrrrr eşim hep "kızım" diye sevmeye çalışıyordu da kızıyordum "erkekse üzülür bebişim öyle sevme" diye...
çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr 153 gr olmuş miniğim
bidahaki kontrolümüz bayramdan sonra...
küçük yiğeninizle dua ediyoruz hepinizeeeeeee rabbim hepinize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin en kısa zamanda inş
canım Rabbim sana acil şifalar versin inşallah kısa sürede toparlanırsın her zaman dualarımızda olacaksın inşallah bunu da atlatacaksıns.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.
baharcım çok sevindim cinsiyeti de belli olmuş artık bebek için hazırlıklar da başlar yavaş yavaşcanlarrrrrrrr biz geldikkkkkkk
inş prensimi üzmemişizdirrrrrrrr eşim hep "kızım" diye sevmeye çalışıyordu da kızıyordum "erkekse üzülür bebişim öyle sevme" diye...
küçük yiğeninizle dua ediyoruz hepinizeeeeeee rabbim hepinize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin en kısa zamanda inş
s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.
s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.
merhaba kızlar...
nasılsınız uzunnn zamandır giremedim... kendimi toparlamayla meşguldüm... 2 ay oldu neredeyse m.tese ameliyatı olalı...
o dönemde yanımda oldunuz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
şimdi neler yapıyorum diye merak ederseniz...
nefes almaya çalışıyorum, hayata tununmaya çabalıyorum... ve insanlardan neftet etmemeye...
bir sürü yakın (!) arkadaşım vardı çok sık görüştüğüm şimdi kapımı bile çalmıyorlar...
bizler sadece çocukla imtihan olmuyoruz. kul kulla imtihan oluyor... düşene bir tekmede sevdiklerinden geliyor, sen tutunacak bir dal
ararken herkes sana yüz çeviriyor... gerçi en yakınlara bile artık bişey diyemiyorum.. bu süreçte kayınvaldem bir kere bile ne
hissettiğimi sormadı, ben 25 yaşında hiçbir zaman anne olamayacağımı öğredim bunun altında ezilirken üzülürken oğluyla haber
gönderiyor ki ;her anne oğlunun çocuğunun olmasını ister... geline söyle bişey demesin.
benim annemde ağlayarak diyor ki 'kızımmm bu senin kaderinse hep yanında olacağım, hep sana destek olacağım,...'
biliyorum belki canınızı sıkıyorum ama yemin ediyorum ki sizden başka beni anlayan yok...
neyse birazda iyi şeylerden bahsedeyim....
celalettin hocaya gidebildik sonunda bir sürü test yapıldı karyotip bile yoktu... sonuçları bekliyoruz şimdi . sperm testi çıktı gerçi ama
farklıydı biz şimdiye kadar bu kadar geniş kapsamlı test yaptırmadık raund cell sayımı 500.000 cc diyor ne demekse artık, testin
üst tarafında ise sperm- raund cell 7-8 diyor.. bilen varmı bunlar ne demek..????
bahar canım hayırlı olsun... bir prens doğacak desene..
Canım kendi besmelelerimizi okuduk. İnşallah Hayırlısıyla güzel haberler verir Celalettin Bey.
Duruderyadenizcim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah yine kurtulursun sağlıkla kucağına alırsın bebeğin Bahar canım inşallah sağ sağlım hayırlısıyla olur oğluşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?