selam canlar hepinize hayırlı cumalarrrrrr

salı günü girmiştim en son yorgunluktan giremedim bikaç gündür haberde veremedim size eşimin son durumunu...
canlar biliyorsunuz eşim çarşamba günü heyete girecekti...
durumu ilk ortaya çıktığında yapılan (mayıs sonu) tomografi ve bayram sonu yapılan tomografi sonuçlarının karşılaştırması yapılıp bununla heyete girip tüm drlar tekrar karar verecekti durumuna...
nodül iki tomografi sonucunda da aynı büyüklükteymiş çok şükür hiç büyüme olmamış

eğer büyüme olsaymış eşimi tehlikeye atmamak için ilik nakli yapılamasa bile kemoterapi görecekmiş...
ama çok şükür büyüme olmadığı için şuan bi tedavi uygulamayacaklarını anlatmış dru...
"şuan hastalığının tekrarladığı kesin değil ama biz öyle olduğunu bile farzetsek nakil olmadan kemoterapi uygulamak kesin bi çözüm sağlamaz...
nodülde büyüme olmadığı için tedavi uygulamıycaz...
şimdi tekrar bi tomografi çektirip bana faksla son duruma bakayım...
2-3 ay sonra tekrar çektirip kontrole gel" demiş dru...
yani nodül aynı büyüklükte olduğu için şuan tedaviye gerek duyulmuyor...
çünkü eğer kemoterapi görürse arkasından ilik nakli olması gerekiyor...
kardeşi doğum yaptıktan sonra ve bizim bebiş doğduktan sonra uyumluluk testleri yapılacakmış...
uyumluluk sağlanırsa ozaman önce kemoterapi sonra ilik nakli olacak...
eğer kanserli hücre değilse bu nodül ve bu süre içinde küçülürse yada yok olursa tedaviye gerek bile kalmayacak...
son durum bu canlar çok şükür nodülde büyüme yok ve acil tedaviye gerek yok

kıyamadığım telde "aşkım bebişimizin gelişine çok sevindim mutlu oldum ya ondan büyümedi nodül" diyor

rabbim çok büyük öyle bi zamanda gönderdi ki mucizemizi eşime umut oldu

bu bebiş eşimin nasibine geldi buna gerçekten inanıyorum...
allah kimseyi böyle muallakta bırakmasın...
inş hayırlısıyla şu hastalıktan tamamen arınır vücudu bebişinin mutluluğuyla tamamen yok olur nodül ve kurtuluruz tüm sıkıntılardan...
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin inş sizinde dualarınızla bundan sonra daha güzel haberler verebilirim size

pazartesi kontrolümüz var heyecanla bebişimi göreceğim ondan güzel haberler alacağım günü bekliyorum

hepiniz dualarımdasınız minnakımla çok seviyoruzzzzzzz sizi