- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde olmak ne güzel,yaşasın tatil:))
kızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr![]()
CANIM SEVİNCİMİN TARİFİ YOK İSTANBULA BİRLİKTE GİTMİŞTİK
MAŞALLAH DİYORUM
İNŞLH SPERMLER KATLANARAK ARTAR TATLIM
DARISIDA BİZLERE İNŞLHHHHH
![]()
kızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr![]()
çok güzel bir haberrrkızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr![]()
cnm geçmiş olsun alalh allah niye olmuş acaba böle bence dr. beyi ara sor güzelim belki bişey veriri gecirir kızarıklığı
tez zamanda gemesi dileüiyle.......
cemrem saolsasın cnm ilgilenip yazmışsın doktora gidittik bugün bi dolu antibiyotik ilaç v.s. apse yapmış dedi şimdi onlara başlıcaz bu bitkiseller şeylerle beraber nasıl olur bilmiyorum antibiyotik Allah yardımcımız olsun..
çarşamba günü sperm testi yaptıracak.... dua edin bana inşallah çıkarrrr![]()
Canimcim nasilsin memlekete gidiyormussun gule gule git gel insallah...
Bitanem dedigim gibi pazartesi bizim artik ugurlu gunumuz oldu...
Gecen pazartesi biliyorsun kure baslamistik..
Bu pazarteside Hocamiz mail yolu ile recetemizi gonderdi hemen...
Ben buraya yazmakla zaman kaybetmisim 5dakika icinde recetemiz geldi ve ignemizi aldik..
Insallah hamile oldugumu ogrenecegim gunde pazartesi olur...
Sizinle ayni kurleri kullaniyoruz herhalde bitanem insallah eslerimize sifa olur...
Tez vakitte Allahimin izniyle kuzucuklarimiza kavusuruz...Amin..![]()
ben düsünmüstümki kaan aydos gibi bi tedavi sekli söyler burda uygulariz.ama dediki görmeden tedavi olmaz dedi bu sene gidemeyiz seneye kaldi kismet olursa hayirlisi ins.fsh degerleri falan normal canim cok düsük degil.siz ne yaptiniz tedaviye devam ediyorsunuz degilmi?
Selam kızlar nasılsınız bız cok sukur ıyıyız teyzelerı ıkılı test yaptık sımdı heycan ve endıse ıle sonucları beklıyoruz , kızlar nolur dua edın rabbım evladımı sag salım kucagıma almayı nasıb etsın testın sonucları guzel cıksın ınsallah bu test cocugun zekası ve ozurlu olup olmadıgı anlasılıyor mus ınsallah guzel sonuclar alırız , bu arada bebısımı cok detaylı gordum el parmklarını ayaklarını burnunu gozlerını hem ızledım hem agladımEsım dıyorkı bıraksalar gıdıp ultrayon ekranına yapısacan
![]()
bakmayın oyle dedgıne onun gozlerıde doldu benden kacırıyo ama benım gozumden kacmadı :26::26: Neyse canlar benden bu kadar rabbım sızerede en kısa zamanda nasıb etsınde gebelık heycanınıda hep beraber yasıyalım ınsallah
![]()
OHHH SUKURLER OLSUUUUUN GOZUN AYDIIN OLSUN CANIIM RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAHHHHHHEMEN HALAYDA YERIMI ALAYIM
![]()
sağol cnm şükürler olsun rabbime bu günleri gördük çok sağol allah razı olsun inş arkandan hepimiz sırayla gelicez rabbim yavrunu sana bağışlasın sağlıklı şekilde kucağına almanı nasip etsin inş![]()
canım çok sevindimmmmmmmaşallah Allahım artırsın inşallah
darısı diğer arkadaşlarımıza olsun çok çok çok çooooooookkkkkkkkkkk sevindim inan
![]()