canımm saol e2 neden yüksek bilmiyorumm celalettin bey bişey demedii
ama gözdem cvp verebilirr bizde eşim tese olduğu için fsh yükselmişş inşş normala girer ve spermleri görürüz..
Merhaba arkadaslar esim emre bey tarafından ameliyat oldu 3 ay once fakat suan ameliyat bolgesinde beze gibi sert birsey var bu normal bir durum mu konu ile ilgili bilgilendirebilirseniz sevinirim
amin inşlh cnm
inşlh kötü birşey değildir
yarenciğim buralarda 1500 lük kolay temin ediliyor
5000 lik bulunmuyor
ee arkadaşın 1500 lükten getirsin işte 50-60 adet
eylülde tatilemi geliyosun cnm
inşlh tanışırız çok isterim
kendi durumumda olanlarla kırk yıllık arkadaş gibi hissediyorum kendimi
içten ve samimi kimseye benzemiyorlar....
sonunda hepimizin yüzü evlatla gülsün inşlh cnm
1500 lük bulamazsanız ben alır kargo ile gönderirim buz kalıplarının arasında
ama inşlh bulursunuz....
hoşbulduk canımmmmm
çok şükür canım iyiyiz
işte görünmeyince ister istemez stres oluyo insan ama çok şükür atlattık bunu da
inşallah canım inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin bu günleri görmeyi inşallah tez vakitte
canımmmm Allah razı olsun
inşallah sen de bu tedavinin sonunda yaşarsın bu mutlulukları
Allah razı olsun bitanem evet öyle olmuş ya
bak değerim yüksekti ama görünmedi işte nasip bu güneymiş
inşallah canım inşallah senin de bayağı az kaldı canım
kısmetse ne zaman başlıyosunuz?
Cnm ben senin adına 1 adet yasin suresini okudum allah kabul etsin
Tedavin sorunsuz güzel geçsin ve sonu hamiş olsun inşlh...
çok ama çok teşekkürler Allah razı olsun,Allahım dualarının bin katıyla sizede mukafatını versin A.E.O
s.a kızlar biz dün sperm ve hormon testlerini yapıp celallettin beye gösterdik sonucu siz anlatayım şimdi geldim eve hemen yazayım dedim cepten ara ara girdim ama yzamadım şimdi eşim çarşamba günü devlet hast. hormoon testtlerini verdi dün de düzen laboratuvar da sperm testti verdi ve dedik ki iice bakılsın hücre falan varsa haber verin kağıda yazılsın diye
şimdi eskisi ve yeni, olan hormon sonuçları
fsh : 32,78 iken şimdi 0,948
lh: 14,19 iken şimdi 0,100
testesteron:5,54 iken şimdi 15
E2:14,62 iken şimdi 90,19
prolaktin: 12,11 iken şimdi 90,12
çıktı ve biz dr beye gittik sperm testi bi gün sonra çıkacağı için dr. ertesi gün tlf. açıp söyleriz dedik zaten sperm testtinden hiç umudum yoktu bende gittim dr beyi görmeye cana yakın bi adam neyse sonuçlara baktı çok beğendi dedi ki aha şimdi sende hücreler vardır dedi biz tabii eşimde sevinçten birbirimize baktık dedik nerdeeeeee
dr. bey preglyn 5000 i haftada gene 2 gün yanınna menagon 75 lik verdi hafta da 3 gün ermiş aktarı ve geylaniyi arayıp macun da alın dedi tmm dedik dr. beye sperm sonucu çıkınca haber veririz deyip ordan ayrıldık veeee telefeon çaldı sperm analizi yapılan yer
biz sizin sperm testtinize baktık sperm yok ama 1.000.000 yani bir milyon hücre var demişeşim dedi ki eee ne hücresi bunlar labaratuarda biz sadece spermin çıkmış haline bakıp morfolojisiyle ilgileniyoruz demiş tmm diyip tlf. kapattı bana diyoı ki cnm 1 milyon hücre çıkmış ben tabi eşime dedim ki cnm ne yapalım sevinelim mi oda garibim bilmem dedi ve sonuç kağıdını alınca baktıkki
1.000.000 milyon hücre ve 1.000.000 milyon lokosit çıkmış dr. celallettin beyi arayıp bilgilendirdik oda tmm bu hücreler gelişmiş immatür dür dedi ve bi daha ki sefere başka bni laboratuvara gidin iice bakılsın hücrelere dedi
kızlar 6 buçuk senelik evliliğimde ilk defa bi sperm testinin sonucun da RAKAMLAR GÖRDÜM
YANİ, ANLICANIZ 1 MİLYON HÜCRE VEEEEEEEEEEE 1 MİLYON LOKOSİT BULUNDUUUUUUUUU ŞİMDİ ŞİMDİ SEVİNİYORUMMMMMMMMM
VEEEE ermiş aktara da gittik üsküdardaki yerine kendimiz gidip bakalım dedik anlattık oda sizin bi daha ki testtiniz de muhakkak daha fazla sonuç alırsnız dedi şimdilik benden bu kadar mayıs sonunda da başka bi yere sperm testti yaptırıp ne hücresi olduğunu öğrenicezz inşşşhhhhhhhhh ayyyyy bende hücre gördüm ya hamdolsun yaradanıma
a.s canim ins.bu defa hayirlisiyla anne olma duygusunu yasarsin ben okuyabilirim senin icin yasin süresi varmi?
canım bende aldığım 1 yasini şerifi okudum
Rabbim kabul etsin..tedavin hayırlı sonuçlansın inş..
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..eviniz bebek sesleriyle şenlensin..:26::26:
canim bende okudum bir tane yasin allah kabul etsin ins.
sağol bi tanem hep böyle sevinelim inş hepimizzzzzzzzzcanım benimm telefonda konuştuk ama burdanda yazayımm
çokk çok çok sevindim.....inşallah en kısa zamanda spermleride görürsünüzzzzz
allah razı olsun cnm evet dualarımız inş yavaş yavaş ulaşıyo bizlerecanım gözün aydın olsunçok güzel gelişmeler olmuş maşallah Allahım yaptığın duaların karşılığını alıyorsunuz ,rabbim hayırlı tohumların devamını versin hayırlısı ile bebeklerinizi nasip etsin mutluluğunuz katlanarak artsın.çok sevindim tebrikler canım kardeşim
Canimsinnnnnnnnnnnnnn...
Gözleriniz aydin olsun bitanemmmm...
Insallah en kisa zamanda spermciklerde gelecek...
Sinav üzeri sana cok büyük moral olmustur bitanem inan okurken agladim esimde sok oldu...
Dedim Cemremlerde hücreler cikmaya baslamis tamam aglama sakin ol diyor ama kendimi tutamadim...Cok duygulandim yillarin ardindan offf harika bi haber...
Pamugum dünden beri aklimdaydin ne yapiyosun diye düsünüyodum haftaya test yaptircaksiniz 1 hafta gecermi diye düsünüyodum kendi kendime...
Allahim insallah bir daha ki testinizde size en güzel müfakati gönderir pamuk arkadasim...
Kizlarrr yardiminiza ihtiyacim var...
En yakin zamanda Celalettin hocaya gidecek olaniniz varmi bugünlerde veya hafta ici..
Esim adina Hocadan özel recete gerekli buradan pregnlyi alabilmek icin...
Alip bize posta yolu ile gönderebilirmisiniz??
Ben burdan posta parasini göndericemm..
Buradaki doktorlara yazdiramadik lütfen bana yardim edin..
Selametle kalin...
canim senin icin 1 tane fetih suresi okuyabilirim allahim sifa versin ins.
canım flzciğim çok sağol Allah razı olsun dualarınız sizlere fazlasıyla geri dönsün.seninde tedavinde Allahım maddi manevi yarımcın olsun,hayırlıgüzel haberler paylaşmayı nasip etsin.A.e.ol
yase canım kardeşim Allahım sendende razı olsun,sanada çok ama çok teşekkür ederim.okuduğun yasin hürmetine Allahım sizede acil şifalar versin.çok memnun oldum canlarım kucaklarınız dolu olsun ,evleriniz bebek sesleriyle şenlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?