s.a kızlar biz dün sperm ve hormon testlerini yapıp celallettin beye gösterdik sonucu siz anlatayım şimdi geldim eve hemen yazayım dedim cepten ara ara girdim ama yzamadım şimdi eşim çarşamba günü devlet hast. hormoon testtlerini verdi dün de düzen laboratuvar da sperm testti verdi ve dedik ki iice bakılsın hücre falan varsa haber verin kağıda yazılsın diye
şimdi eskisi ve yeni, olan hormon sonuçları
fsh : 32,78 iken şimdi 0,948
lh: 14,19 iken şimdi 0,100
testesteron:5,54 iken şimdi 15
E2:14,62 iken şimdi 90,19
prolaktin: 12,11 iken şimdi 90,12
çıktı ve biz dr beye gittik sperm testi bi gün sonra çıkacağı için dr. ertesi gün tlf. açıp söyleriz dedik zaten sperm testtinden hiç umudum yoktu bende gittim dr beyi görmeye cana yakın bi adam neyse sonuçlara baktı çok beğendi dedi ki aha şimdi sende hücreler vardır dedi biz tabii eşimde sevinçten birbirimize baktık dedik nerdeeeeee
dr. bey preglyn 5000 i haftada gene 2 gün yanınna menagon 75 lik verdi hafta da 3 gün ermiş aktarı ve geylaniyi arayıp macun da alın dedi tmm dedik dr. beye sperm sonucu çıkınca haber veririz deyip ordan ayrıldık veeee telefeon çaldı sperm analizi yapılan yer
biz sizin sperm testtinize baktık sperm yok ama 1.000.000 yani bir milyon hücre var demiş

eşim dedi ki eee ne hücresi bunlar labaratuarda biz sadece spermin çıkmış haline bakıp morfolojisiyle ilgileniyoruz demiş tmm diyip tlf. kapattı bana diyoı ki cnm 1 milyon hücre çıkmış ben tabi eşime dedim ki cnm ne yapalım sevinelim mi oda garibim bilmem dedi ve sonuç kağıdını alınca baktıkki
1.000.000 milyon hücre ve 1.000.000 milyon lokosit çıkmış dr. celallettin beyi arayıp bilgilendirdik oda tmm bu hücreler gelişmiş immatür dür dedi ve bi daha ki sefere başka bni laboratuvara gidin iice bakılsın hücrelere dedi
kızlar 6 buçuk senelik evliliğimde ilk defa bi sperm testinin sonucun da RAKAMLAR GÖRDÜM

YANİ, ANLICANIZ 1 MİLYON HÜCRE VEEEEEEEEEEE 1 MİLYON LOKOSİT BULUNDUUUUUUUUU ŞİMDİ ŞİMDİ SEVİNİYORUMMMMMMMMM

VEEEE ermiş aktara da gittik üsküdardaki yerine kendimiz gidip bakalım dedik anlattık oda sizin bi daha ki testtiniz de muhakkak daha fazla sonuç alırsnız dedi şimdilik benden bu kadar mayıs sonunda da başka bi yere sperm testti yaptırıp ne hücresi olduğunu öğrenicezz inşşşhhhhhhhhh ayyyyy bende hücre gördüm ya hamdolsun yaradanıma