• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımm saol e2 neden yüksek bilmiyorumm celalettin bey bişey demedii
ama gözdem cvp verebilirr bizde eşim tese olduğu için fsh yükselmişş inşş normala girer ve spermleri görürüz..

e2 (östrojen) erkekde düşük kadında yüksek olmalı normalde.
Kullanılan ilaçlar testosteron u hızla yükselttiği için vücut östojenide arttırıyor.
Pregnyl kullananlarda yükselmesi bir yere kadar normal kabul ediliyor bunu aşarsa onun içinde bir ilaç var ama endişe edilecek bir şey değil eşimdede 170 çıkıyordu.
Eğer ilaç kullanmadan östrojen yüksekliği varsa başka bir endokrinolojik sebebi olmalı bunuda doktorlara danışmak lazım.

Cemrem29 çok sevindim tedavinizde gelişmeler olmasına devamı gelecek inşallah...
Acele etmeyin sperm en iyi ihtimal 3 ay gibi bir sürede üretiliyor biraz daha zamana ihtiyacınız var.
Teşekkürleri de sonuç alana kadar kabul etmiyoruz.:emir_bebek:

Merhaba arkadaslar esim emre bey tarafından ameliyat oldu 3 ay once fakat suan ameliyat bolgesinde beze gibi sert birsey var bu normal bir durum mu konu ile ilgili bilgilendirebilirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşımm..
benim eşimde ağustosta emre beyde ameliyat oldu ve bizimde bi kaç ay sonrası aynı durum oldu..
bi sertlik oluştu orda bizde telaşlandık emre beye giddik muayene etti.geçici bi durum olduğunu söyledi.
ama yinede eşime ultrason verdi içimiz rahat etsin diye. ama eşim onu çektirmedi. ve çok şükür geçti sonrasında sertlik..
sizinkide gecicektir büyük ihtimalle ama yinede içiniz rahat etsin istiyosanız bi görüşün sizede ultrason verir.belkii geçmiş olsun..

amin inşlh cnm
inşlh kötü birşey değildir
yarenciğim buralarda 1500 lük kolay temin ediliyor
5000 lik bulunmuyor
ee arkadaşın 1500 lükten getirsin işte 50-60 adet
eylülde tatilemi geliyosun cnm
inşlh tanışırız çok isterim
kendi durumumda olanlarla kırk yıllık arkadaş gibi hissediyorum kendimi
içten ve samimi kimseye benzemiyorlar....
sonunda hepimizin yüzü evlatla gülsün inşlh cnm
1500 lük bulamazsanız ben alır kargo ile gönderirim buz kalıplarının arasında
ama inşlh bulursunuz....

Amin canim benim insallah...
Burada 5000lik fazlasiyla var ama ates pahasi..
1500lük daha az o 5000likten daha pahali..
Evet canim benim tatile geliyoruz kismetse insallah görüsür dertlesiriz...
Amin canim benim insallah Rabbim bizede nasip edecek bebislerimizi...
Ayy cok tsk ederim canim benim söylemen yeterli beni cok mutlu ettin Allah razi olsun...

Son düzenleme:
canım benimm telefonda konuştuk ama burdanda yazayımm:16::16::16::16:
çokk çok çok sevindim.....inşallah en kısa zamanda spermleride görürsünüzzzzz:64::64::64::64::64:

canım tedaviye başlamışsınız hayırlı olsunn..
Rabbim gönlüne göre versin inş..
güzel sonuçlar alırsınız inş tedavidenn

Son düzenleme:
canım gözün aydın olsun:nazar:çok güzel gelişmeler olmuş maşallah Allahım yaptığın duaların karşılığını alıyorsunuz ,rabbim hayırlı tohumların devamını versin hayırlısı ile bebeklerinizi nasip etsin mutluluğunuz katlanarak artsın.çok sevindim tebrikler canım kardeşim:16:

Kizlarrr yardiminiza ihtiyacim var...
En yakin zamanda Celalettin hocaya gidecek olaniniz varmi bugünlerde veya hafta ici..
Esim adina Hocadan özel recete gerekli buradan pregnlyi alabilmek icin...
Alip bize posta yolu ile gönderebilirmisiniz??
Ben burdan posta parasini göndericemm..
Buradaki doktorlara yazdiramadik lütfen bana yardim edin..
Selametle kalin...

hoşbulduk canımmmmm :16:
çok şükür canım iyiyiz
işte görünmeyince ister istemez stres oluyo insan ama çok şükür atlattık bunu da
inşallah canım inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin bu günleri görmeyi inşallah tez vakitte

canımmmm Allah razı olsun
inşallah sen de bu tedavinin sonunda yaşarsın bu mutlulukları :49:

Allah razı olsun bitanem evet öyle olmuş ya
bak değerim yüksekti ama görünmedi işte nasip bu güneymiş
inşallah canım inşallah senin de bayağı az kaldı canım
kısmetse ne zaman başlıyosunuz?

evt cnm az kaldı inşallahhhhhh yakında güzel haberlerle gelmek nasip olur inş.:52::34::34::16::54:

canım bende aldığım 1 yasini şerifi okudum
Rabbim kabul etsin..tedavin hayırlı sonuçlansın inş..
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..eviniz bebek sesleriyle şenlensin..:26::26:

s.a kızlar biz dün sperm ve hormon testlerini yapıp celallettin beye gösterdik sonucu siz anlatayım şimdi geldim eve hemen yazayım dedim cepten ara ara girdim ama yzamadım şimdi eşim çarşamba günü devlet hast. hormoon testtlerini verdi dün de düzen laboratuvar da sperm testti verdi ve dedik ki iice bakılsın hücre falan varsa haber verin kağıda yazılsın diye
şimdi eskisi ve yeni, olan hormon sonuçları
fsh : 32,78 iken şimdi 0,948
lh: 14,19 iken şimdi 0,100
testesteron:5,54 iken şimdi 15
E2:14,62 iken şimdi 90,19
prolaktin: 12,11 iken şimdi 90,12
çıktı ve biz dr beye gittik sperm testi bi gün sonra çıkacağı için dr. ertesi gün tlf. açıp söyleriz dedik zaten sperm testtinden hiç umudum yoktu bende gittim dr beyi görmeye cana yakın bi adam neyse sonuçlara baktı çok beğendi dedi ki aha şimdi sende hücreler vardır dedi biz tabii eşimde sevinçten birbirimize baktık dedik nerdeeeeee
dr. bey preglyn 5000 i haftada gene 2 gün yanınna menagon 75 lik verdi hafta da 3 gün ermiş aktarı ve geylaniyi arayıp macun da alın dedi tmm dedik dr. beye sperm sonucu çıkınca haber veririz deyip ordan ayrıldık veeee telefeon çaldı sperm analizi yapılan yer
biz sizin sperm testtinize baktık sperm yok ama 1.000.000 yani bir milyon hücre var demiş:53::53::53: eşim dedi ki eee ne hücresi bunlar labaratuarda biz sadece spermin çıkmış haline bakıp morfolojisiyle ilgileniyoruz demiş tmm diyip tlf. kapattı bana diyoı ki cnm 1 milyon hücre çıkmış ben tabi eşime dedim ki cnm ne yapalım sevinelim mi oda garibim bilmem dedi ve sonuç kağıdını alınca baktıkki
1.000.000 milyon hücre ve 1.000.000 milyon lokosit çıkmış dr. celallettin beyi arayıp bilgilendirdik oda tmm bu hücreler gelişmiş immatür dür dedi ve bi daha ki sefere başka bni laboratuvara gidin iice bakılsın hücrelere dedi
kızlar 6 buçuk senelik evliliğimde ilk defa bi sperm testinin sonucun da RAKAMLAR GÖRDÜM:21::21::21:
YANİ, ANLICANIZ 1 MİLYON HÜCRE VEEEEEEEEEEE 1 MİLYON LOKOSİT BULUNDUUUUUUUUU ŞİMDİ ŞİMDİ SEVİNİYORUMMMMMMMMM:52::52::52:
VEEEE ermiş aktara da gittik üsküdardaki yerine kendimiz gidip bakalım dedik anlattık oda sizin bi daha ki testtiniz de muhakkak daha fazla sonuç alırsnız dedi şimdilik benden bu kadar mayıs sonunda da başka bi yere sperm testti yaptırıp ne hücresi olduğunu öğrenicezz inşşşhhhhhhhhh ayyyyy bende hücre gördüm ya hamdolsun yaradanıma:14::14::14:

Canimsinnnnnnnnnnnnnn...:16::16::16::16::16::16::16:
Gözleriniz aydin olsun bitanemmmm...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Insallah en kisa zamanda spermciklerde gelecek...:46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52:
Sinav üzeri sana cok büyük moral olmustur bitanem inan okurken agladim esimde sok oldu...
Dedim Cemremlerde hücreler cikmaya baslamis tamam aglama sakin ol diyor ama kendimi tutamadim...Cok duygulandim yillarin ardindan offf harika bi haber...
Pamugum dünden beri aklimdaydin ne yapiyosun diye düsünüyodum haftaya test yaptircaksiniz 1 hafta gecermi diye düsünüyodum kendi kendime...
Allahim insallah bir daha ki testinizde size en güzel müfakati gönderir pamuk arkadasim...:16::16::16:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canim ben senin icin 1 tane Fetih süresini okudum...
Rabbim kabul etsin niyetine nail eylesin tez vakitte kollarini bebislerinle doldursun insallah...AMIN...

canım bende aldığım 1 yasini şerifi okudum
Rabbim kabul etsin..tedavin hayırlı sonuçlansın inş..
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..eviniz bebek sesleriyle şenlensin..:26::26:

canım flzciğim çok sağol Allah razı olsun dualarınız sizlere fazlasıyla geri dönsün.seninde tedavinde Allahım maddi manevi yarımcın olsun,hayırlı:49:güzel haberler paylaşmayı nasip etsin.A.e.ol:16:

canim bende okudum bir tane yasin allah kabul etsin ins.

yase canım kardeşim Allahım sendende razı olsun,sanada çok ama çok teşekkür ederim.okuduğun yasin hürmetine Allahım sizede acil şifalar versin.çok memnun oldum canlarım kucaklarınız dolu olsun ,evleriniz bebek sesleriyle şenlensin:emir_bebek:

canım benimm telefonda konuştuk ama burdanda yazayımm:16::16::16::16:
çokk çok çok sevindim.....inşallah en kısa zamanda spermleride görürsünüzzzzz:64::64::64::64::64:
sağol bi tanem hep böyle sevinelim inş hepimizzzzzzzzz:16::16:
canım gözün aydın olsun:nazar:çok güzel gelişmeler olmuş maşallah Allahım yaptığın duaların karşılığını alıyorsunuz ,rabbim hayırlı tohumların devamını versin hayırlısı ile bebeklerinizi nasip etsin mutluluğunuz katlanarak artsın.çok sevindim tebrikler canım kardeşim:16:
allah razı olsun cnm evet dualarımız inş yavaş yavaş ulaşıyo bizlere
inş hepimiz kucağımıza bebeklerimizi aldığımız günleride görürüz senin yasinini bugün kısmetse okucam yazarım tatlım:34:
Canimsinnnnnnnnnnnnnn...:16::16::16::16::16::16::16:
Gözleriniz aydin olsun bitanemmmm...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Insallah en kisa zamanda spermciklerde gelecek...:46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52:
Sinav üzeri sana cok büyük moral olmustur bitanem inan okurken agladim esimde sok oldu...
Dedim Cemremlerde hücreler cikmaya baslamis tamam aglama sakin ol diyor ama kendimi tutamadim...Cok duygulandim yillarin ardindan offf harika bi haber...
Pamugum dünden beri aklimdaydin ne yapiyosun diye düsünüyodum haftaya test yaptircaksiniz 1 hafta gecermi diye düsünüyodum kendi kendime...
Allahim insallah bir daha ki testinizde size en güzel müfakati gönderir pamuk arkadasim...:16::16::16:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:54::54:canım benim ya kıyamam ağlama bak sizdedde olacak bundan daha fazlası.....
evet cnm insan sperm olmasada hücresinin olduğunu bilmesi bile mutluluktan ağlatıyo insanı:14:
sizde ve bende burdaki herkeslerde inş evlatlarımıza ulaşacağızzzzz:52:
Kizlarrr yardiminiza ihtiyacim var...
En yakin zamanda Celalettin hocaya gidecek olaniniz varmi bugünlerde veya hafta ici..
Esim adina Hocadan özel recete gerekli buradan pregnlyi alabilmek icin...
Alip bize posta yolu ile gönderebilirmisiniz??
Ben burdan posta parasini göndericemm..
Buradaki doktorlara yazdiramadik lütfen bana yardim edin..
Selametle kalin...

ah tatlım ya yeminle bilseydim ben ordayken reçeteni almayı isterdim sana da gönderiridim güzelim
bak şimdi tühhhh....:26:inş bi arkadaş tez zamanda gider sana da yardımcı olur.

Gunaydin pamuk arkadasim...
Nasil aglamayayim cok sevindim icim pir pir oldu ucacaktim mutluluktan...
Sevinc gozyasi dokmek guzel oluyo en kotu gunumuz mutluluk gozyasi dolu gecsin...
Bitanem cok sagol yardim etmek istedigin icin insallah baska bir arkadasim yardim eder....

canım flzciğim çok sağol Allah razı olsun dualarınız sizlere fazlasıyla geri dönsün.seninde tedavinde Allahım maddi manevi yarımcın olsun,hayırlı:49:güzel haberler paylaşmayı nasip etsin.A.e.ol:16:

yase canım kardeşim Allahım sendende razı olsun,sanada çok ama çok teşekkür ederim.okuduğun yasin hürmetine Allahım sizede acil şifalar versin.çok memnun oldum canlarım kucaklarınız dolu olsun ,evleriniz bebek sesleriyle şenlensin:emir_bebek:

ne demek canim benim inanki hicbirinizi görmedigim halde hepiniz o kadar yakin geliyorsunuzki artik kendime dua ederken inanki burdaki herkese de ediyorum ins.sende en kisa zamnda gönlündekine kavusursun

Back
X