cnm allah razı olsun sen dua et zaten bizlere hamişlerin duası kabul olurHerkese mutlu huzurlu guzel bır gun dılıyorumm ,
cemrem29 canıım gozun aydın olsun ınsallah o hucreler spermcıklere donusur sonrada gobısıne konar veeee 9 ay 10 gun sonra kollarında olur ınsallah darısı dıger arkadaslara az kaldı rabbım sabır ve kolaylık versın sana arkadasım ; duru denız derya sana 1 yasın okudum tulay senın ıcınde 1 fetıh suresı okudum rabbım ınsallah yuzunuzu guldursun yavrunuza tez zamanda kavustursun
Cemrem halayımı da cekeyım tey tey tey ohhh yandan yandan
sağol canım amin inşallahhayirli olsun canim rabbim ins.en kisa zamanda en güzel seylerle sonuclandirir sizin sorununuz neydi bide celalettin beye nasil ulasabiliriz
sağol canım evet ya bizim bebekler bayağı bi nazlı napcaz bilmem :))merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar....nursencim canım gözün aydın nazlı bi bebek o kolay kolay gösterir mi kendini :))Allah kucağına almayı nasip etsin canım güzel günler çok yakın size inşallah....esmacım yeni tedaviniz hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah Rabbim yardımcın olsun canım kaç günde hallettiniz istanbulda işlerinizi bizde mayısta kontrole gideceğiz ama ilk defa gitcez hep telden görüştük hocayla....
sağol tatlım çok şükür sevindirdi bizi hergele :) gösterdi kendinicnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay küçük minik karar vermiş gözükmeye hemiiiiii
aaa doğunca ona bizim yerimize sen kızzz niye saklanıyosun sen bakim de
cnm darısı kalp atışına ve sonra da doğumuna olsun güzelim benim
tatlım tedaviniz hayırlı olsun evet cnm beim eşimin de fsh yüksekti zaten ama inş bu tedavide işe yarıyacak sizde göreceksiniz o spermleriiiiiiiiiiiiiiiiii
tülay cnm okunacak dualar ne zamana kadar süresi ona göre bende okumak isterim tatlım bilgi verirsen sevinirimmmmmmmmmm
s.a kızlar biz dün sperm ve hormon testlerini yapıp celallettin beye gösterdik sonucu siz anlatayım şimdi geldim eve hemen yazayım dedim cepten ara ara girdim ama yzamadım şimdi eşim çarşamba günü devlet hast. hormoon testtlerini verdi dün de düzen laboratuvar da sperm testti verdi ve dedik ki iice bakılsın hücre falan varsa haber verin kağıda yazılsın diye
şimdi eskisi ve yeni, olan hormon sonuçları
fsh : 32,78 iken şimdi 0,948
lh: 14,19 iken şimdi 0,100
testesteron:5,54 iken şimdi 15
E2:14,62 iken şimdi 90,19
prolaktin: 12,11 iken şimdi 90,12
çıktı ve biz dr beye gittik sperm testi bi gün sonra çıkacağı için dr. ertesi gün tlf. açıp söyleriz dedik zaten sperm testtinden hiç umudum yoktu bende gittim dr beyi görmeye cana yakın bi adam neyse sonuçlara baktı çok beğendi dedi ki aha şimdi sende hücreler vardır dedi biz tabii eşimde sevinçten birbirimize baktık dedik nerdeeeeee
dr. bey preglyn 5000 i haftada gene 2 gün yanınna menagon 75 lik verdi hafta da 3 gün ermiş aktarı ve geylaniyi arayıp macun da alın dedi tmm dedik dr. beye sperm sonucu çıkınca haber veririz deyip ordan ayrıldık veeee telefeon çaldı sperm analizi yapılan yer
biz sizin sperm testtinize baktık sperm yok ama 1.000.000 yani bir milyon hücre var demişeşim dedi ki eee ne hücresi bunlar labaratuarda biz sadece spermin çıkmış haline bakıp morfolojisiyle ilgileniyoruz demiş tmm diyip tlf. kapattı bana diyoı ki cnm 1 milyon hücre çıkmış ben tabi eşime dedim ki cnm ne yapalım sevinelim mi oda garibim bilmem dedi ve sonuç kağıdını alınca baktıkki
1.000.000 milyon hücre ve 1.000.000 milyon lokosit çıkmış dr. celallettin beyi arayıp bilgilendirdik oda tmm bu hücreler gelişmiş immatür dür dedi ve bi daha ki sefere başka bni laboratuvara gidin iice bakılsın hücrelere dedi
kızlar 6 buçuk senelik evliliğimde ilk defa bi sperm testinin sonucun da RAKAMLAR GÖRDÜM
YANİ, ANLICANIZ 1 MİLYON HÜCRE VEEEEEEEEEEE 1 MİLYON LOKOSİT BULUNDUUUUUUUUU ŞİMDİ ŞİMDİ SEVİNİYORUMMMMMMMMM
VEEEE ermiş aktara da gittik üsküdardaki yerine kendimiz gidip bakalım dedik anlattık oda sizin bi daha ki testtiniz de muhakkak daha fazla sonuç alırsnız dedi şimdilik benden bu kadar mayıs sonunda da başka bi yere sperm testti yaptırıp ne hücresi olduğunu öğrenicezz inşşşhhhhhhhhh ayyyyy bende hücre gördüm ya hamdolsun yaradanıma
sağol cnm benim darısı ve daha fazlası hepimizlere olsunnnnngünaydın arkadaşlar,sabah sabah güzel haberler aldımmutlu oldum:)))
cemrem canım hayırlı olsun inşallah en yakın zamanda spermleri görürsünüz canı gönülden buradaki herkese dua ediyorum.
nursen canım bebişin kesesini de görmüşsünüz hadi hayırlısıolsun:)
bugünben de rüyamda iri ela gözlü bir erkek çocuğu gördüm evlatlık almışız ama okadr seviyorumkii baya etkisinde kaldım.hayırlara vesile olsun inşallah
cnm sen ne için karar veremedin yani tedaviye mi başlıcan yoksa ameliyat mı olucan ameliyatta usta dır emre bey dekizlar acil cvp bekliyorum bugün emre bakircioglunu aradim mesgulmüs numarami falan aldilar tekrar sizi arar dediler ama ben kararsizim celalettin perumu emre bakircioglumu hangisini önerirsiniz
sağol canım amin inşallah
bizim de sorun azospermdi canım ama sonrasında normal çıkış başladı ilaçtı,kürdü derken :)
mail atabilirsiniz canım durumunuzu anlatırsınız hoca da yapmanız gerekeni söyler size.mail adresi : drcperu@yahoo.com
sağol canım evet ya bizim bebekler bayağı bi nazlı napcaz bilmem :))
sağol tatlım çok şükür sevindirdi bizi hergele :) gösterdi kendini
gerçi daha kendisi de görünmedi sadece yaşadığı yeri gösterdi :))
aynen canım hemşireler bile diyo bi doğsun böyle pa pa yapcaz ona diye
inşallah canım darısı sizlere olsun inşallah.
çok sevindim canım maşallah
sonunda hücreler göründü demek
darısı spermlere olsun inşallah tez vakitte
çok şükür canım evet gördükAminnn canımmm Allah razı olsunn bebişini görmüşsünn ne güzel günlerrr
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşşşşşş
canımm bugünlerin keyfini çıkarr en güzel zamandasınn mukafatın göbüşündee
vee geçmişi hatırlaa sonsuz şükret Rabbineeeee
bizede dua etttttt bizde peşinden gelelimm
saolcanımmm inşş çokk güzel sonuçlar alırızzz
canımm biz üç gün kaldıkk ama sizin çok işiniz olmaz
celalettin beyde çok iş olmuyor ama biz bir akrabada kaldığımız için işimizi üç günde halletttik
bir günde biter inşş
hadi hayırlı haberlerle gelinn bir iki derken milyonlaro görün inşşş
canımmmmmmm çokkk saolll inşş hayırlı olurrrr
sizinde gözünüz aydınn çokk sevindimmm bekliyordum zatennn bu güzel haberi
Rabbim bebişini kucağına aldığın günüde göstersin inş
canımm saol e2 neden yüksek bilmiyorumm celalettin bey bişey demedii
ama gözdem cvp verebilirr bizde eşim tese olduğu için fsh yükselmişş inşş normala girer ve spermleri görürüz..
canım sağol darısı sizlere olsun inşallah.günaydın arkadaşlar,sabah sabah güzel haberler aldımmutlu oldum:)))
cemrem canım hayırlı olsun inşallah en yakın zamanda spermleri görürsünüz canı gönülden buradaki herkese dua ediyorum.
nursen canım bebişin kesesini de görmüşsünüz hadi hayırlısıolsun:)
bugünben de rüyamda iri ela gözlü bir erkek çocuğu gördüm evlatlık almışız ama okadr seviyorumkii baya etkisinde kaldım.hayırlara vesile olsun inşallah
canım biz emre b.na gitmedik ama buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıylakizlar acil cvp bekliyorum bugün emre bakircioglunu aradim mesgulmüs numarami falan aldilar tekrar sizi arar dediler ama ben kararsizim celalettin perumu emre bakircioglumu hangisini önerirsiniz
sağol cnm benim darısı ve daha fazlası hepimizlere olsunnnnn
hayr olsun cnm vardır bunda da bi şey belki de senin bebişin öle ela gözlü bişey olacak inşşllhhhhhh
cnm sen ne için karar veremedin yani tedaviye mi başlıcan yoksa ameliyat mı olucan ameliyatta usta dır emre bey de
tedavide de celallettin bey bak bize yıllarca bi tane rakam görmedik dün milyonlarca hücre gördük..
nursenim senin bebişin hem nazlı hemde terbiyeli hemen kendini göstermiyo az bekleyin diyo size
alah razı olsun cnm ya nasıl sevindim anlatama önce bi şok yaşadık deli gibi sevinmiyoruz öle sağa sola baktık sonra kafamıza dankkkk ettisevindik devaı gelir inş cnm ya bizde şu hamile takvimini yapalım topikçeeeeeeeee inş,
cnm kese tek miydi yani senin bebiş tek mi çift mi kızzzzz
tek çift farketmez cnm sağlıklı,sihhatli olsun da inş kucağına alasınçok şükür canım evet gördük
amin canım Rabbim sizlere de tattırsın inşallah bu duyguları
etmez miyim canım sizler için de her zaman dua ediyorum
canım sağol darısı sizlere olsun inşallah.
canım biz emre b.na gitmedik ama buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla
emre hoca ilaçla tedavi yapmıyo celalettin hoca da tedavi ediyo
tedavi olmak istiyosanız celalettin hocayı öneririm belki normal çıkış olur tedaviyle
ama çıkmazsa da tesede çıkma şansınız daha da artar tedavi olduğunuz için
aynen canım pek nazlı bizim önce spermcikler sonra bebişler
ayy insan şok olmaz mı canım ya
ilk defa 0 değil de spermin hücresini gördünüz çok şükür
inşallah canım inşallah 1 kişi bile kalmasın evladına kavuşmayan
canım tek keseydi ama bazen tek kesenin içinde 2 bebek de olabiliyomuş
o da sonraki kontrolde belli olur.
tek çift farketmez cnm sağlıklı,sihhatli olsun da inş kucağına alasın
CANIM TEDAVIN HAYIRLI OLSUN INSALLAH YENI DOGAN HERGUN SENI YAVRUNA KAVUSTURSUN INSALLAH BU KUTLU DOGUMUN HURMETINE SENDE HAYIRLI EVLATLARA GEBE KALIRSIN VE DOGURURSUN HAYDI BISMILLAH GUZEL HABERLERINI INSALLAH EN KISA ZAMANDA ALIRIZ TOPIGE CAN GELIR NESE GELIR
cnm çok sevndmmAllah sabırının mukafatını veriyor ve sonucuda ulaşıcaksın işşallah
umut oldun bizler için maşşallh diyelimde devamıda gelsin
cnm tedaviniz hayırlı olsun 1 yasinde ben okurum Allah kabul etsin dualarınızı..
canım tedavin hayırlı uğurlu,bol bebişli olsun inşallah.
allah emeklerinizin karşılığını versin,
Bende 2 yasin alıyorum.birini eşime okuturum.
allah kabul etsin inş.
Canim tedaviniz hayirli ugurlu olsun...
Göz acip kapayincaya kadar gelmis gecmis ve bebislerin seninle olsunn...
Ben 1tane Yasini serif okurum canim yarin...
Okudugumda bildiririm...Allahim kabul etsin insallah...
a.s canim ins.bu defa hayirlisiyla anne olma duygusunu yasarsin ben okuyabilirim senin icin yasin süresi varmi?
cnm 1 tane yasinde ben okurum Allah yardımcınız olsun
durudeniz cnm bende tedavinden olumlu sonuç alman için 1 adet yasin suresi okurum allah kabul etsin inşlh...
Cnm ben senin adına 1 adet yasin suresini okudum allah kabul etsin
Tedavin sorunsuz güzel geçsin ve sonu hamiş olsun inşlh...
durudenizderya 1 tane yasin
tülay bir tane fetih suresi okudum
Allah kabul etsin İşşalllahhh ....
canım biz de ilk telefonla ulaşmıştık kendisine amabiz tedavi icin istiyoruz ama ben celalettin peruya telefonla ulasmak istiyorum illaki mail mi olmali telefonla daha iyi ifade ederim diye düsünüyorum numarasinida netten arastirdim yok
Nursencim dün güzel haberini aldım ama yazmak için fırsatım olmadı.
canım bak körktüğün gibi olmadı.ama seni çok iyi anlıyabiliyoruz.insanın elinde değil.şükürler olsun ki bunuda atlattın.
mercimeğin seninle.bir ömür boyu rabbim ayırmasın inşallah.
seni mercimeğine emanet ediyoruz.rabbim herikinizide korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?