Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin cnm inş.. cnm senin için 3 farklı kişi 3 yasin okudu inş rabbim katında kabul buyursun en kısa zamanda sizede kocaman aile olmayı nasip etsin cnm

canım benim Allah hepisinden hepinizden razı olsun,çok teşekkür ediyorum Allah kabul etsin Yaptığınız duaların bin bin katıyla Allahım mukafatlandırsın sizleri .çok memnun oldum

cnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay küçük minik karar vermiş gözükmeye hemiiiiii
aaa doğunca ona bizim yerimize sen kızzz niye saklanıyosun sen bakim de
cnm darısı kalp atışına ve sonra da doğumuna olsun güzelim benim

tatlım tedaviniz hayırlı olsun evet cnm beim eşimin de fsh yüksekti zaten ama inş bu tedavide işe yarıyacak sizde göreceksiniz o spermleriiiiiiiiiiiiiiiiii

tülay cnm okunacak dualar ne zamana kadar süresi ona göre bende okumak isterim tatlım bilgi verirsen sevinirimmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Canim ben sana soz verdigim Yasin-i serifi okumustum yazmaya unutmusum..
Rabbim insallah kabul eder ve niyetine nail eder insallah...
Tedavinin sonu bebisli olur insallah Allahin izniyle...Amin...

s.a kızlar biz dün sperm ve hormon testlerini yapıp celallettin beye gösterdik sonucu siz anlatayım şimdi geldim eve hemen yazayım dedim cepten ara ara girdim ama yzamadım şimdi eşim çarşamba günü devlet hast. hormoon testtlerini verdi dün de düzen laboratuvar da sperm testti verdi ve dedik ki iice bakılsın hücre falan varsa haber verin kağıda yazılsın diye
şimdi eskisi ve yeni, olan hormon sonuçları
fsh : 32,78 iken şimdi 0,948
lh: 14,19 iken şimdi 0,100
testesteron:5,54 iken şimdi 15
E2:14,62 iken şimdi 90,19
prolaktin: 12,11 iken şimdi 90,12
çıktı ve biz dr beye gittik sperm testi bi gün sonra çıkacağı için dr. ertesi gün tlf. açıp söyleriz dedik zaten sperm testtinden hiç umudum yoktu bende gittim dr beyi görmeye cana yakın bi adam neyse sonuçlara baktı çok beğendi dedi ki aha şimdi sende hücreler vardır dedi biz tabii eşimde sevinçten birbirimize baktık dedik nerdeeeeee
dr. bey preglyn 5000 i haftada gene 2 gün yanınna menagon 75 lik verdi hafta da 3 gün ermiş aktarı ve geylaniyi arayıp macun da alın dedi tmm dedik dr. beye sperm sonucu çıkınca haber veririz deyip ordan ayrıldık veeee telefeon çaldı sperm analizi yapılan yer
biz sizin sperm testtinize baktık sperm yok ama 1.000.000 yani bir milyon hücre var demiş eşim dedi ki eee ne hücresi bunlar labaratuarda biz sadece spermin çıkmış haline bakıp morfolojisiyle ilgileniyoruz demiş tmm diyip tlf. kapattı bana diyoı ki cnm 1 milyon hücre çıkmış ben tabi eşime dedim ki cnm ne yapalım sevinelim mi oda garibim bilmem dedi ve sonuç kağıdını alınca baktıkki
1.000.000 milyon hücre ve 1.000.000 milyon lokosit çıkmış dr. celallettin beyi arayıp bilgilendirdik oda tmm bu hücreler gelişmiş immatür dür dedi ve bi daha ki sefere başka bni laboratuvara gidin iice bakılsın hücrelere dedi
kızlar 6 buçuk senelik evliliğimde ilk defa bi sperm testinin sonucun da RAKAMLAR GÖRDÜM
YANİ, ANLICANIZ 1 MİLYON HÜCRE VEEEEEEEEEEE 1 MİLYON LOKOSİT BULUNDUUUUUUUUU ŞİMDİ ŞİMDİ SEVİNİYORUMMMMMMMMM
VEEEE ermiş aktara da gittik üsküdardaki yerine kendimiz gidip bakalım dedik anlattık oda sizin bi daha ki testtiniz de muhakkak daha fazla sonuç alırsnız dedi şimdilik benden bu kadar mayıs sonunda da başka bi yere sperm testti yaptırıp ne hücresi olduğunu öğrenicezz inşşşhhhhhhhhh ayyyyy bende hücre gördüm ya hamdolsun yaradanıma

amin inşlh cnm
inşlh kötü birşey değildir
yarenciğim buralarda 1500 lük kolay temin ediliyor
5000 lik bulunmuyor
ee arkadaşın 1500 lükten getirsin işte 50-60 adet
eylülde tatilemi geliyosun cnm
inşlh tanışırız çok isterim
kendi durumumda olanlarla kırk yıllık arkadaş gibi hissediyorum kendimi
içten ve samimi kimseye benzemiyorlar....
sonunda hepimizin yüzü evlatla gülsün inşlh cnm
1500 lük bulamazsanız ben alır kargo ile gönderirim buz kalıplarının arasında
ama inşlh bulursunuz....

tedaviniz hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız.sana bişey sormak istiyorum benm eşimdede e2 yüksek çıkıo o neden olurmuş hoca bilgi verdimi size merak ettim eşimi bi türlü doktora gitmeye ikna edemiyorum hep erteliyo fsh da yüksek aynı sizn gibi ama genetik bişey çıkmadı.

Merhaba arkadaslar esim emre bey tarafından ameliyat oldu 3 ay once fakat suan ameliyat bolgesinde beze gibi sert birsey var bu normal bir durum mu konu ile ilgili bilgilendirebilirseniz sevinirim

cnm nasıl sevindim anlatamam inan çokkkkkk heyecanlı seni düşünemiyorum yaaa çok mutlu oldum inşallah en yakın zamanda hücreler sperme dönüşür eşim çarşamba hocanın yanına gidecek bizde görürmüyüz acaba hücre felan bişeyler dediğin gibi artık kagıtta 0 görmek istemiyorum gerçi hakkımızda hayırlısı bakalım bunu duyunca daha cok heyecan yaptım yaaaa

Merhaba arkadaslar esim emre bey tarafından ameliyat oldu 3 ay once fakat suan ameliyat bolgesinde beze gibi sert birsey var bu normal bir durum mu konu ile ilgili bilgilendirebilirseniz sevinirim

cnm geçmiş olsun benim eşimde 2011 yılında emre beyde ameliyat olmuştu hiç böyle dediğin gibi bişey olmadı bence emre beye gidip bi danışın cnm çünki ihale gelmez ağrı falan yapıyosa zordur inş bir an önce geçer:26:

hiç deme be cnm bende hiç umudum yoktu gene dedim 0 yüzümüze çarpar kendiniş diye ama allaha şükür o sıfır yerine hücrelere bırakmış hakikaten sevinmek nedir bilemedim vallahi eşim bana bakıyo adam diyo ya cnm ne acayip içim bi tuhaf diyo du bende ama artık anladıkki hamdolsun ki sevinmemizin zamanı da gelmiş
görüceksin cnm görüceksin inşşlhhhhhh burda bize vesile olan gözdem ve eşinden de allah razı olsun iiki gelmiş yazmış bize

hızımı alamadım

kız valal kendime halay çekmek gelmedi, hep arkadaşlara çeke çeke ben kendime halayı unuttum dur çekiyim içimde kalmasın be
ohhhh ii geldi beeeeeeeeeee darısı bütün benim gibi bekleyen herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inş

yaa inan yaşamayan bilemez sanki içimde bişey kıpır kıpır valla çok sevindim deli gibi inşallah cnm çok şükür rabbim inş hep böyle güldürsün yüzünü sonu hayırlı olur inşallah spermlerin çıkmasıda yakındır

evet yaşasanda anlasan beni tuhaf oluyosun anlam mana kayıyo gidiyo aklından şok de şaşkınlık d ne dersen de acayip oluyo insan inş
spermin kendisi çıksa ne olucam ben bilmem tez zamanda sende yaşarsın aynen sende de öle olacak gör bak
ah ağzın bal yesin cnm ,inş şu spermleri hepppimiz görelim cnm burası çalkalansın sperm çıktı yazılarıyla hergün inş

Son düzenleme:

Lökosit iyi bir şey değil.
Antibiyotik kullanmalısınız hocaya söylemediyse hatırlatın.
Spermlerin çıkış yapığı kanallar ilk başlarda üretim olmadığı için iltihap tutuyor ve ilk spermiyogramlarda lökosit fazla çıkabiliyor.
Antibiyotikten sonra kalmayacaktır ve spermiyograma bununda olumlu etkisi olacaktır.

söyledik cnm ilaç vericek eşimi daha sonra ara sölicem dedi sağol cnm
ianan ki ona bile takılmadık o kadar tuhaf bişey ki rakam görmek inş devamında spermler görürüz
sağol cnm iiki buraya yazdın bizede vesile oldun sen ve eşin de tabii oda aryanlara çok yardımcı oluyo
darısı bizlerede olsun evlatlar inş

Cnm ben senin adına 1 adet yasin suresini okudum allah kabul etsin
Tedavin sorunsuz güzel geçsin ve sonu hamiş olsun inşlh...

CNM ELİM YÜREĞİMDE SENDEN HABER BEKLİYORDUM
MAŞALLAH NE GÜZEL HABERLE GELDİN
SPERMLERİ GÖRMEYE BİŞEY KALMAMIŞ İNŞLH
KENDİMİZDE SPERM BULUNMUŞ KADAR SEVİNDİM
HADİ İNŞLH SENDE BU DERTTEN KURTULANLARDAN OLURSUN CNM....

saol cnm darısı ve daha fazlası sana ve diğer arkadaşlarıma olsunnn
evet cnm biliyorum hemen yorgun yorgun gelip yazıcam dedim burda sevincimide üzüntümü de burda yazıyorum ianna ki sperm çıkmadı ama çok sevinmeye başladım yeni yeniinş hayırlısıyla devamı gelir ve sırayla hepimizden güel haberler alırızzzzzzzz

Aminnn canımmm Allah razı olsunn bebişini görmüşsünn ne güzel günlerrr
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşşşşşş
canımm bugünlerin keyfini çıkarr en güzel zamandasınn mukafatın göbüşündee
vee geçmişi hatırlaa sonsuz şükret Rabbineeeee
bizede dua etttttt bizde peşinden gelelimm
saolcanımmm inşş çokk güzel sonuçlar alırızzz
canımm biz üç gün kaldıkk ama sizin çok işiniz olmaz
celalettin beyde çok iş olmuyor ama biz bir akrabada kaldığımız için işimizi üç günde halletttik
bir günde biter inşş
hadi hayırlı haberlerle gelinn bir iki derken milyonlaro görün inşşş
canımmmmmmm çokkk saolll inşş hayırlı olurrrr
sizinde gözünüz aydınn çokk sevindimmm bekliyordum zatennn bu güzel haberi
Rabbim bebişini kucağına aldığın günüde göstersin inş

canımm saol e2 neden yüksek bilmiyorumm celalettin bey bişey demedii
ama gözdem cvp verebilirr bizde eşim tese olduğu için fsh yükselmişş inşş normala girer ve spermleri görürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…