nursenciğim nasılsın canım moralini yüksek tut dün gece bebeklerin ve senin için çok dua ettim,Allahım bebeklerini size bağışlasın bak bir sürü kişi daha sonra görmüş keseyi nursenciğim inş.hepimiz dualarla yeneceğiz bu hastalığı
Tülaycımm hayırlı cumalar nasılsın cnm
Canım çok anladigimdan dolayı degilde normal geldi ilaçlardan dolayı mi düzeldi yoksa hep düzgünmuydu buna rağmen olmaması ilginç ama takdir ne yapalım siz hiç ameliyat olduğumuz canimsen değerlerden anlıyormusun cnm
yani fsh mız çok yüksek değil testestoronumuzda o kadar düşük değil ama hiç sperm görmedik cnm
inşlh tedavi sonucu görebiliriz...
Canım çok anladigimdan dolayı degilde normal geldi ilaçlardan dolayı mi düzeldi yoksa hep düzgünmuydu buna rağmen olmaması ilginç ama takdir ne yapalım siz hiç ameliyat olduğumuz canim
canım eğer türkçeside olur dersen bende alabilirim birer tane.
cumanız mübarek olsun kızlar Allah kabul etsin dualarınızı
tülay cnm bende bir tane fetih süresi okurum
Allah kabul etsin
slm kizlar size bisey sormak istiyorum burda biraz bizim sorundan bahsettim.biz yurtdisinda kaliyoruz esim burda bir defa micro tese oldu sonuc sertoli cell only bide sansimizi türkiyede denemek istedik 1 sene sonra istanbul fertijin tüp bebek merkezinde micro tese oldu sonuc yine ayniydi ama ikinciyi biraz acele ettik diye düsünüyorum yaklasik bes senedir hic birsey yapmadik beni ilk defa ümitlendiren sey bu site oldu kime anlattiysam hangi doktora söylediysem yapilacak hicbisey yok ugrasmayin dedi bütün ümitlerim yikildi ama burda görüyorumki hic kimse pes etmemis.biraz uzattim ama size sormak istedigim sey yurt disinda hic bir tedavi sekli önermiyorlar hic bir doktorda yapmiyor burda kendim neler yapabilirim bitkisel yada baska seyler bana fikirlerinizi verbilirmisiniz sizin fikirleriniz benim icin cok önemli 5 sene sonra ilk dafa tekrar ümitlendim sizlerin sayesinde
canım kusura bakma yazını gördüm ama çıkmak zorunda kaldım.
Rabbim cumanızını mübarek ve bayram etsin inşallah.
Hamdolsun iyiyim sen nasılsın eşin nasıl oldu.
cnm saol belim iyileşmedi oturup kalkmalarda hep batıyorhayirli cumalar
Denizbulut canim nasilsin iyilestimi belin.esinede gecmis olsun duzelme varmi?
canım bir şey farkettim
eşinin hormonları celalettin hoca ile tedaviye başlayalı ne kadar çok farketmiş değil mi
yani bence iyiye gidiyor az daha sabır be gülüm.
Ayrıca şu sperm testini istanbul da yaptırın orda daha güzel ve net bakıyorlar.
Eminim sizde de hücre görülecektir.
Doktor bize orda yaptırın dese bile ben istanbul da yaptırmayı düşünüyorum.
Bu nacizane fikrimi bir değerlendir istersen.
canim bugun dr a gidecektin degilmi? insaallah gorursunuz keseyi
senin transfer ne zamandi. ben tam 1 ay sonra gitmistim de keseyi ve kalp atisini gormustuk
cok sevindim ismini gorunce hemen sorayim dedim ama mujdeyi vermissin.sirada pit pit lar varrn ins.
selamün aleyküm canlarım nasılsınız
ben çok iyiyim elhamdülillah çünküüüüüüüüüü
bebeğimin kesesini gördümmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahıma çok şükür bir aksilik yokmuş sadece erken olduğu için görünmemiş yaramaz
ufacıktı 4+4 günlük görünüyomuş kese
2 hafta sonra kısmetse kalp atışları için gidicez
inşallah onu da duymak nasip olur.
GOZUN AYDIIN
OHH MASALLAH GORDUNMU ANNESI BEBISIN SENI HIC BIRAKMAYACAK ALLAHIN IZNI ILE , HER ASAMASI AYRI HEYCAN VE ENDISE RABBIM BIZLERE KOLAYLIKLAR VERSIN ,KALP ATISLARINIDA DUYCAN INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?