Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizde daha önce yaptırmıştık.bizde de haploid hücre çıkmamıştı ve doktor yeterli hücre çıkmıyor diye cevap yazmıştı

Nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmm

Arkadaşlarım lütfen anlayan varsa yardım etsin.Bugün eşim için yaptırdığımız canlı hücre varmı yokmu diye boyamalı sperm testi sonucumuz çıktı.ama doktorumuza 26 sında atıcaz sonucu öyle istiyor.Meraktan ölmek üzereyim.sonucu yazsam bakarmısınız?

İNCELENEN HÜCRELERİN %90 UNDAN DİPLOİD % 10 UNDA ANOPLOİD HÜCRE BULUNMUŞTUR.HAPLOİD YAPIDA HÜCREYE RASTLANMAMIŞTIR.

Sonuç bu nolur anlayan varsa söylesin

gerçektenmi?yani haploid hücre önemli olan diyorsun.o zaman yok yani.ee napıcaz biz?

evet maalesef öyle.tedaviye devam diyecek doktor.çünkü bizede öyle demişti.
baktık gördük olmuyor bizde doktoru değiştirmek zorunda kaldık ve şimdiki doktordan çok memnunuz rabbim razı olsun kendisinden.

evet maalesef öyle.tedaviye devam diyecek doktor.çünkü bizede öyle demişti.
baktık gördük olmuyor bizde doktoru değiştirmek zorunda kaldık ve şimdiki doktordan çok memnunuz rabbim razı olsun kendisinden.

cnm benim eşim 6ay pregnyl 5000 ünite iğne vuruldu.sonuç bu oldu.peki birşey sorucam bu %90 olan ve %% 10 olan hücre neymiş?anlamlarını biliyormusun?birde hangi doktordaydın?şimdi kime gidiyosun?

cnm benim eşim 6ay pregnyl 5000 ünite iğne vuruldu.sonuç bu oldu.peki birşey sorucam bu %90 olan ve %% 10 olan hücre neymiş?anlamlarını biliyormusun?birde hangi doktordaydın?şimdi kime gidiyosun?

demekki tedaviye biraz daha devamedeceksiniz.
haploid hücre=olgun hücre demek.
diploid hücre=Aynı kromozom takımından iki tane kapsayan hücredir. Üreme hücreleri dışındaki bütün beden hücreleri diploittir.

biz daha önce kaan aydos daydık.şu anda istanbulda dahiliye doktoru celalettin peru ya gidiyoruz.
senin için araştırabildiklerim bu kadar canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun öncelikle.
nebido mu yaptı ateşi? benim eşimde ilk önce nebido vurundu .
biraz iğne yeri ağrıdı ama ateş olmamıştı. bünyeye göre değişiyor demekki.
celalettin hocaya sordunuz mu? ne dedi. Allah korusun başka ilaçla falan mı etkileşiyor acaba .
tekrardan geçmiş olsun....

teşşkr edrim cnm saol

nebido yaptırdıktan sonra terlemeleri oldu ama geçti sonra celalettin hocaya sormadık
aslında arasak iyi olurdu ama geçince kaldı öyle kullandığı başka ilaç yoktu işallah tehlikeli bişe değildir bu ateş
ama şimdi iyi bi sorun yok şimdilik bir tane daha var yaptıracağımız iğne yerinin ağrısıda
3 gün geçmemişti zavallım sekerek yürüdü : ( o ara

offf ya ilk iğneyi yaptırdığımızda eşimde de çok ağrı olmuştu.hatta oda çok yaktı diye mızmızlanmıştı ve üstüne oturamıyordu.çünkü yağlı bir iğne imiş.
şimdi 2.iğne yapılacak ama iğnenin adını duyduğu zaman bir kötü oluyor korkuyor hali ile.bende çok üzülüyorum onun bu durumununa ama işte katlanıyorlar her türlü acıya.
bak bende tüp bebk zamanı iğne kullanacağım diye avutmaya çalışıyorum.
her iğne oluşunda inşallah acımaz diye dua ediyorum.çok zor bir durum ya

Tülay bizde şimdi Kaan Hocadayız..Faydasını görmediniz demek.Acaba bizdemi değiştirsek napsakki

Tülay bizde şimdi Kaan Hocadayız..Faydasını görmediniz demek.Acaba bizdemi değiştirsek napsakki

biz 1 yıldır tedavi gördük ama hiç faydası olmadı.
eşim tese oldu ve olgunlaşmamış bulundu
daha sonraki yapılan sperm testlerindeki sonuçlar ile tesede çıkan sonuçlar aynı idi.
yani hiç gelişme olmadı o yüzden değiştirdik.
hiç bir zaman 1 doktora bağlı kalmayın.
bu bahsettiğim doktor doğru teşhişi koyan bir doktor.
istanbula gitme şansınız varsa bir gidin ve muane olsun eşin bakalım bu doktor nediyecek.
yine devam etmek istiyorsa bu doktorda da devam edebilir.çünkü kaan bey haploid hücreler ile tüp bebek denemesi yapıyor.

Anladım cnm.aynı süreçlerden geçmişiz.eşim benimde ilk tese oldu.bizdede olgunlaşmamış bulundu.aradan 1 sene geçti işte sonuç bu.olmadı başka doktorlarlada görüşcez dediğin gibi.saol yardımların için cnm...

s.a kızlar nasılsınız tülayy cnm sen nasılsın kimsecikler yok bende dersten geldim bi bakınayım dedim ama sessizzz buralar

s.a kızlar nasılsınız tülayy cnm sen nasılsın kimsecikler yok bende dersten geldim bi bakınayım dedim ama sessizzz buralar

hoşgeldin şekercik.
hamdolsun bugün fazla işim yoktu.bende vaktimi burda geçiriyorum.
kız yine dünden iyi sayılır burası baksana kaç sayfa ilerledi

hoşgeldin şekercik.
hamdolsun bugün fazla işim yoktu.bende vaktimi burda geçiriyorum.
kız yine dünden iyi sayılır burası baksana kaç sayfa ilerledi

ayy sağol cnm sende çok şekersin cnm yaa rüyamda da şeker gördüm biliyomusun kardeşimin şekerleriymiş alıp alıp cebime doldurdum birsürü ama ne demek acaba

artıyo canım şükürler olsun değerim
bugün yeniden yaptırdım 2 katını da geçmiş değerim içim bayağı rahatladı
asıl perşembe gidecektim kese için ama değerim 1500 ün üzerinde çıktığı için
yarın çağırdı dr.um inşallah canım kucağıma aldığım günler de gelir
hepiniz görürsünüz inşallah bu günleri canım
daha bişey anlamıyorum canım hamilelikten
bulantım yok daha olmasını da istemiyo değilim :)) deli miyim ne yoksa

a.s canım hoşgeldin nasılsın

oo 2 tane anne adayımız var maşallah yaa inş sağlıkla kucağınıza alırsınız arkanızdan tüm topik sırayla gelir inş hamişlerin duası kabul olur derler benim atanmam içinde dua edermisiniz hayırlısı ile su sınavı atlatırım inş :18::18::18:

sağol canım ya Allahım size de nasip etsin inşallah
hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…