Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşleri celalettin hocaya giden arkadaşlar lütfen bilgi verin bana bugün celalettin beye gideceğiz eşim soruyor ürolog gibi açıp muayene ediyor mu diye

Akşam vakıfa gittiğinizde orda el ile muane yapıyor.
Ama anlıyor elbet.eşimin testistleri yukarıdaydı önceden şimdi aşağı inmiş öyle demişti hoca.

herkese günaydınlar olsunnnnnnn
kızlar kaç gündür kimseler gelmiyo topiğe heeeee:26::26:
bugün hep mutlu haberler alallım ben biraz üşütmüşüm
öksürüyorum çok yorgunluk var benden bu kadar gene görüşürüz kızlarrrrrrrr

hosgeldıın canıım ınsallah guzel haberler beklıyoruz hadı bakalım topıgın kahramanları cıksınlar meydana Sanada cok gecmıs olsun bak soganı oy ıcıne bal koy suzulsun o bal ıc onu oksurukten eser kalmaz hadı rabbım sıfa versın ınsallah

kızlar canlarım ben kaçar dersin başına oturayım sınavlara 25 gn kaldı:18::18::18::18:
akşama gene görüşürüzzzzzzz

hoşgeldin canım ne güzel ailenle birlikteydin Allah yeniden kavuştursun.
hoşgeldin arkadaşım ne güzel evladınıza kavuşmuşsunuz Rabbim bizlere de nasip eder inşallah
günaydın canım
son adet tarihinden itibaren sayıyodur dr. canım öyle hesaplanıyo ya ondandır bence
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine

Ya kimse yok artık buralarda bende sıkılıyom.elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum.
Kız havalar değişiyor ya dikkat et kendine.
Arada gel yine özletme kendini.
Rabbim derslerin için zihin açıklığı versin inşalllah.

Arkadaşlar geçen hafta celalettin hocaya randevu aldık gittik hoca yok cenaze dolayısıyle izinliymiş.bu hafta hastahanede olacak dediler bugüne aldım randevu biraz önce içime bir kurt düştü ben yine bir arayım dedim demezlermi hoca 12 den sonra izinli diye

Her şerde bir hayır vardır bunu unutma

canım bildigimim kadarı ile en iyisi sanfijürlü yapılması gerekiyormuş en detaylı bu imiş. bizde sayı cok az veya hic yokya bunlara bu yöntemle daha detaylı bakılyormuş. yıkamalıyı da benim bildigim kadarıyla sayısı 8 milyon unun üzerindekine bakıyorlar morfolojisine falan die biliyorum senden de allah razı olsun canım insallah canım rabbim bir gün nasip eder bize anne olmayı eslemizinde baba olmasını

canım ben yarın memlekete gidecem nasip olursa 10 günlügüne.kayınvalidemlerde net yok annemlerde bakabiliyorum anca.olaki yeni listeyi yayınlarsan canım beni de yaz okumaya calısacam .yani giremeyip haber veremezsem listeden cıkarma beni olurmu.olmazya giremezsem internete gelince tammalarım olurmu canım saglıcakla kal

öncelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun canlar bu gün rahim filmi çekildim,biraz zor oldu bağırdım hoca kızdı neyse asıl sorun iki tüpümde tıkalı iyimi birde bu çıktı...eşlerimizi bekliyecez diye bizede olanlar olmuş ,benden hepinize öneri çok zaman kaybetmeyin bayandada erkektede yaş çok önemli bizim gözümüzü Recai hoca açtı ,tedaviniz ilerlemiyor takılıp kaldıysanız merkez değiştirin ve asla branşı dışında olan doktorlara falan gitmeyin.biz tam 3 yıl eğe üniv. gittik geldik bu doktorun söylediği hiçbirşeyi söylemediler ,her muayeneye farlı doktor girdi,sinirli bir ekip soru sorarsın kızar sormazsın kızar,çok zaman kaybetmişiz çok Allah hepimizin yardımcısı olsun ,kendinizi ihmal etmeyin

iyiyim tatlım sen nasılsın çıkmıştım canım şimdi gördüm yazını

nasılsın tülaycım bu aralar bayağı tenha buraları

hamdolsun iyiyim.sende iyisindir umarım.pazar gnükü hcg değerin kaç çıktı.umarım iyi çıkmıştır.sorun yok değil mi
evet çok tenha buraları ya sıkıldım bende.dua okunmaya devam edilince kalabalıklaşır umarım.

uffff canım ya rahim filmini hadi atlamışsın ama baksana başka sorunlar çıkmış.demek ikiside kapalıymış ha.bu tüpleri açmak için tedavi olmuyor mu ya.
evet tek doktorla bağlı kalmamak gerekiyor mutlaka.
bende çok korkuyorum.
bizlerde de bir proplem çıkacak diye.
ama işte eşim düzelmeyince adım dahi atılamıyor ki.
Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşalah.

canım ya geçmiş olsun peki ne yapacaksın şimdi
laparoskopiyle hallediliyo galiba bu durum
tedavinde değişen bişey olcak mı peki
Allah yardımcın olsun canım

ben de iyiyim canım şükür 463 tü pazar günü(1,5 gün sonra) 708 çıktı sonuç
aslında değerin 2 ye katlaması kiminde 3 günde gerçekleşiyomuş
ve normal olan 1,5-2 katı artmasıymış
bugün yeniden kan verdim bakalım perşembe günü de inşallah keseyi görmek için gidicem hastaneye
inşallah keseyi ve minik bebeğimi görürüm dua et canım

canım evet atlattım ama ikiside kapalı çıkınca üzüldüm:2:doktor nasıl bir yol izleyecek yarın akşam klinikte bekliyorum dedi ,ben evde netten biraz araştırdım doğal yoldan hamilelik için tüpler çok önemliymiş fakat tüp bebek tedavisinde adı üstünde tüplerin görevini dışarıda lap.larda embiryo elde etip transfer yapıyorlarmış hayırlısı artık
canım mutlaka eşini ikna et ,güvendiğiniz doktorlarla yola devam edin yaş çok önemliymiş Allah hepimzin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…