Eşleri celalettin hocaya giden arkadaşlar lütfen bilgi verin bana bugün celalettin beye gideceğiz eşim soruyor ürolog gibi açıp muayene ediyor mu diye
herkese günaydınlar olsunnnnnnn
Kızlar kaç gündür kimseler gelmiyo topiğe heeeee:26::26:
Bugün hep mutlu haberler alallım ben biraz üşütmüşüm
öksürüyorum çok yorgunluk var benden bu kadar gene görüşürüz kızlarrrrrrrr
Akşam vakıfa gittiğinizde orda el ile muane yapıyor.
Ama anlıyor elbet.eşimin testistleri yukarıdaydı önceden şimdi aşağı inmiş öyle demişti hoca.[/
BİZİMDEMİ VAKIFA GİTMEMİZ GEREKİYOR YANİ HOCAMI ÇAĞIRDI VAKFA SİZİ?
hoşgeldin canım ne güzel ailenle birlikteydin Allah yeniden kavuştursun.kızlarr ben geldimmm çooooook güzel geçti günlerimiz anacığım babamm nasıl mutluydular her bir günümüz bayram gibiydi ama yine bal kabağına dönüştük sizler nasılsınız hepinizi çoook özledimaklım hep sizdeydi orda int girme şansım yoktu babamın bilgisaayarı anlarsa üzülür diye eee sizler neler yaptınız bakemm
hoşgeldin arkadaşım ne güzel evladınıza kavuşmuşsunuz Rabbim bizlere de nasip eder inşallahBende zamanında bu topiği çok takip etmiştim. İnternette hep insanlar olumsuz şeyleri paylaşıyorlar. İnanınki mutlu olumlu sonuç alan insanlar bu durumlarını internette paylaşmayı tercih etmiyor. Çünkü geriye bakmak istemiyorlar. Ben de bir gün olumlu sonuç alırsam mutlaka bunu yazacağım dedim. Çünkü insanların umuda ihtiyacı var. En azından benim çok vardı. Benimde eşim azospermdi. Nedeni bilinmiyor. FSH çok yüksekti. Microtese ameliyatı ile sperm bulundu. O kadar ümitsizdimki eşim ameliyata girerken ben hazırlanmamıştım. Neticede 5 tüp sperm donduruldu. 3 kez tüp bebek denedik. Çok zorluklar, umutsuzluklar yaşadım. Ama Allah'a şükürler olsun ki 3. tüp bebek denememizde oğlumu kucağıma aldım. Allah bu çabalarınızı boşa çıkarmasın. Bunu çok gönülden diliyorum. Sizleri bu acıları çekmiş biri olarak çok iyi anlıyorum. Sadece ümidinizi asla yitirmeyin ve moralinizi yüksek tutun. Topiği uzun süredir takip etmiyorum, biraz alakasız bir şekilde girdim ama bunu paylaşmak benim için önemliydi. İnşallah umudunuzu biraz olsun yeşertebilmişimdir.
günaydın canımKıslar herkeslere gunaydın lar olsun rabbım gununuzu hayırlarla sevınclerle doldursun ınsallah , kıslar bız bebısle ıyıyız cok sukur ama kucuk bır problemımız var sımdı bana 17 subatta bebısım bana transfe edılmıstı ama ogunden berı 11 haftalık denıyordu ben hesapladım 9 hafta olması lazım doktorda 11 haftalık dıyor bu nasıl ıs yaa dun bır hemsıreye sordum hesapladı 9 haftana yenı gırdın dedı bı o dogru hesap yaptı neyse olsunda 11 , 9 farketmez rabbım ınsallah sızlerede boyle hesap karısıklıgı nasıb ederrr
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendineherkese günaydınlar olsunnnnnnn
kızlar kaç gündür kimseler gelmiyo topiğe heeeee:26::26:
bugün hep mutlu haberler alallım ben biraz üşütmüşüm
Akşam vakıfa gittiğinizde orda el ile muane yapıyor.
Ama anlıyor elbet.eşimin testistleri yukarıdaydı önceden şimdi aşağı inmiş öyle demişti hoca.[/
BİZİMDEMİ VAKIFA GİTMEMİZ GEREKİYOR YANİ HOCAMI ÇAĞIRDI VAKFA SİZİ?
evet.orda daha detaylı muane yapıyor ve bilgi veriyor.hastanede çok yoğun olduğu için olmuyor.
herkese günaydınlar olsunnnnnnn
kızlar kaç gündür kimseler gelmiyo topiğe heeeee:26::26:
bugün hep mutlu haberler alallım ben biraz üşütmüşüm
Arkadaşlar geçen hafta celalettin hocaya randevu aldık gittik hoca yok cenaze dolayısıyle izinliymiş.bu hafta hastahanede olacak dediler bugüne aldım randevu biraz önce içime bir kurt düştü ben yine bir arayım dedim demezlermi hoca 12 den sonra izinli diye
amin cnm inş çok sağol cvbın için valla şasırdım bu aralar acıbademi aradım burda en iyi merkez o diye 2 milyonun altındaysa yazmıyoruz dedi onun dısında boyamalı mı yıkamalımı öyle bişey dedi ama anlamadım yıkamalı yada boyamalı mı olması gerekiyorya aslında ne farkedecek ama çıkmazsada aklımda soru işareti kalsın istemiyorum sonra keşke surda yaptırsaydık bilmem ne diye kendi kendimi yer dururum tekrar sağol cnm allah razı olsun inş sizin hücrelerde sperme dönüşür
iyiyim tatlım sen nasılsın çıkmıştım canım şimdi gördüm yazınıtatlım meraba nasılsın
yine nereye kayboldu bu insanlar ya huuu
iyiyim tatlım sen nasılsın çıkmıştım canım şimdi gördüm yazını
nasılsın tülaycım bu aralar bayağı tenha buraları
öncelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun canlar bu gün rahim filmi çekildim,biraz zor oldu bağırdım hoca kızdı neyse asıl sorun iki tüpümde tıkalı iyimi birde bu çıktı...eşlerimizi bekliyecez diye bizede olanlar olmuş ,benden hepinize öneri çok zaman kaybetmeyin bayandada erkektede yaş çok önemli bizim gözümüzü Recai hoca açtı ,tedaviniz ilerlemiyor takılıp kaldıysanız merkez değiştirin ve asla branşı dışında olan doktorlara falan gitmeyin.biz tam 3 yıl eğe üniv. gittik geldik bu doktorun söylediği hiçbirşeyi söylemediler ,her muayeneye farlı doktor girdi,sinirli bir ekip soru sorarsın kızar sormazsın kızar, çok zaman kaybetmişiz çok Allah hepimizin yardımcısı olsun ,kendinizi ihmal etmeyin
canım ya geçmiş olsun peki ne yapacaksın şimdiöncelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun canlar bu gün rahim filmi çekildim,biraz zor oldu bağırdım hoca kızdı neyse asıl sorun iki tüpümde tıkalı iyimi birde bu çıktı...eşlerimizi bekliyecez diye bizede olanlar olmuş ,benden hepinize öneri çok zaman kaybetmeyin bayandada erkektede yaş çok önemli bizim gözümüzü Recai hoca açtı ,tedaviniz ilerlemiyor takılıp kaldıysanız merkez değiştirin ve asla branşı dışında olan doktorlara falan gitmeyin.biz tam 3 yıl eğe üniv. gittik geldik bu doktorun söylediği hiçbirşeyi söylemediler ,her muayeneye farlı doktor girdi,sinirli bir ekip soru sorarsın kızar sormazsın kızar, çok zaman kaybetmişiz çok Allah hepimizin yardımcısı olsun ,kendinizi ihmal etmeyin
hamdolsun iyiyim.sende iyisindir umarım.pazar gnükü hcg değerin kaç çıktı.umarım iyi çıkmıştır.sorun yok değil mi
evet çok tenha buraları ya sıkıldım bende.dua okunmaya devam edilince kalabalıklaşır umarım.
uffff canım ya rahim filmini hadi atlamışsın ama baksana başka sorunlar çıkmış.demek ikiside kapalıymış ha.bu tüpleri açmak için tedavi olmuyor mu ya.
evet tek doktorla bağlı kalmamak gerekiyor mutlaka.
bende çok korkuyorum.
bizlerde de bir proplem çıkacak diye.
ama işte eşim düzelmeyince adım dahi atılamıyor ki.
Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşalah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?