Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

HERDEMK MERHABA CNM
FACEDEN SENİNLE BİKAÇ KEZ GÖRÜŞMÜŞTÜK NİCKİMDEN HATIRLAYAMADIN İSMİM SAKİNE
EŞİNİN MANİSAYA TAYİNİ ÇIKMIŞTI OĞLUŞUNDANDA KONUŞMUŞTUK
İLK TOPİĞE GİRDİĞİM ZAMANLARDA BENDE SENDEN ÇOK ETKİLENMİŞTİM SENİ BAYABİ TAKİP ETMİŞTİM BENDE
CNM OLURMU ÖYLE ŞEY NE DİYE ALINAYIM NEDEN DENSİZLİK OLSUN
EŞİM GEÇEN SENE YUVADAN Bİ KIZ EVLAT EDİNİRİZ DEMİŞTİ BENDE OLMAZ HENÜZ ERKEN DEMİŞTİM
İNANIRMISIN ARTIK BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM
ŞUANDA DR MUZU DEĞİŞTİRDİK YENİ BİR TEDAVİ SÜRECİNDEYİZ
BUNDANDA Bİ NETİCE ALINAMAZSA BİZDE MÜRACAAT EDERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ EŞİM KARŞI DEĞİL
BENDE KADERİME RAZI OLUCAM ELBET
HERGÜN AKLIMDA VE ÇEVREMDEKİ İNSANLARDA HEP ÖYLE SÖYLÜYOR
AMA ÇEVREMDE ÇOK KORKUTUYOR ONLARIN İMALARI BAKIŞLARI BENİ ÇOK KORKUTUYOR
ASLINDA KADERİMİZDE YOKDA BENMİ ÇOK ZORLUYORUM BİLMİYORUM
AMA EVLAT EDİNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KAFAMDA VAR YANİ
ŞUANDA OKUNAN EZANLARIN HÜRMETİNE RABBİM BİZE Bİ IŞIK VERSİN GÜÇ VERSİN
BELİMDE HALA AĞRIYOR CNM DR GİTMEDİM EK MASRAF OLSUN İSTEMİYORUM
AĞLAYA AĞLAYA DOLAŞIYORUM İŞTE
SEN NASILSIN OĞLUŞUN NASIL YENİ FOTOLARINI KOYARSAN GÖRÜRÜZ CNM ÇOK TATLIYDI MAŞALLAH
BÜYÜMÜŞTÜR ARTIK

ÇOK SAOL CNM BENİM
BELİMİ İNCİTTİM ÇOK AĞRIM VAR ÇOK CANIM YANIYOR AMA İDARE EDİYORUM İŞTE
AMA BUGÜN Bİ NEBZE DAHA RAHAT HAREKET EDİYORUM SANKİ OTURUP KALKMALARDA VE GİYİNİRKEN ÇOK CANIM YANIYOR
GECE YATINCA ÇOK AĞRI OLUYOR DÖNEMİYORUM AMA İNŞLH GEÇER
ELTİM YİNE HAMİLE CNM
DÜN KONUŞTUK HEMEN HAMİLE TRİBİNE GİRMİŞ
GÖRÜMCEMİNDE KIZI OLDU 27 GÜNLÜK DÜN BENDE KALACAKLARDI
BU ACIYLA ÇOK DUYGUSALLAŞTIM İYİ OLMADIĞIMI DUYUNCA GELMEDİLER ALLAHTAN
İNŞLH DEDİĞİN GİBİ OLUR HAMİLELİĞİMİ HAYKIRMAYACAĞIM AMA DÜNYALAR BENİM OLACAK HERLADE
SEN İNANIYORSAN BENDE SANA İNANAYIM OZAMAN
SEN GERÇEKTEN KALBİ TEMİZ İYİ BİRİSİN

evet mola bitti derse devam inş akşam yazarım yine kızlar kendinize iyi bakın aeolun

arkadaslar herkese slm bu siteyi bulmadan önce bu durumda sadece ben varim zannediyordum ama o kadar insan varki rabbim hepimizin gönlüne göre verir ins.ben 8 senelik evliyim benim esimdede sertoli cell sendromu var bi cok yol denedik ama hic birinden sonuc alamadik 2 defa micro tese oldu sonuc yine sifir insan bir türlü inanmak istemiyor ama elbet bundada bi hayir vardir benden sonra evlenenlerin hep cocuklari oldu benim zamanimda evlenenlerin cocuklari okula basladi insani cok yipratiyor gercekten.allah kimseyi yanlizlikla imtihan etmesin.calisiyordum bugün istende ciktim bundan sonra ne olacak bilmiyorum sabahtan aksama kadar evde tek basima kendimi dinleyip oturucam heralde

seni çok iyi anlıyorum.
bizde ilk nepidomuzu vurulduğumuzda epey ağrı olmuştu eşimde.
yağlı bir iğneymiş oyüzden epey sekerek yürümüştü eşim.
iğneden hemen sonra önce sıcak su torbasına su koydum sonra buz .
sıcak soğuk şoklama yaptık.
2. iğnemizde oldukça rahattı eşim.çok ağrı hissetmedi şükür.
sende dene istersen iğneden hemen sonra sıcak su koy.
ha birde .iğneden hemen sonra bol bol yürüdük.
iğne vücuda dağılınca sanırsam pek ağrıtmadı.
sizdede işe yarar inş.

canım benim o senin kalbiyin güzelliği.
dikkat et canımcm. sıcak su falan koy gece yatarken .
faydası olur belki.

kız ben sana canı tezlik yapma demedim mi hem...nerde incittin belini bakem....
hmmmmmmm kızarım bak.
kendine iyi bak. gelmiyeyim oraya........

hg aramıza.
keşke böyle bir sorunla tanışmasaydık
daha güzel ortamlarda tanışsaydık..ama kader.
amin amin amin.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
bizdede certoly cell var.
2 kere mikrotese olduk
maalesef sonuç sıfır.
o kadar çok bitki ilaç kullandık ki..anlatamam.
hücre bile çıkmaz normal yolla denmişti ama şimdi şükür hücreler çıkmaya başladı.tek doktora bağlı kalmayın.
doğruu teshis ve tedaviyle inş sspermleride görürüz.
inş sizede umut olur yazdıklarım.çoğu kez hepimiz yaşadık ümitszlikleri. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
bu dertten Allah tez zamanda kurtulanlardan etsin sizi ve hepimizi amin.

nzlyln s.a canım gerçekten seninde tüpler kapalımıydı ,maşallah şimdi hamilesin ayyyyyyyyyyy bana umut oldun Allah razı olsun ,biz bugün sonucu alınca çok üzüldük :2:inş.senin dediğin gibi olur bizimde sıramız gelmiştir yarın akşam kliniğe gidicez hoca ne diyecek bakalım merakla bekliyoruz...Allah senide bebişinide korusun A.e.ol

slm canımcım.
teşekkür ederim annem için iyi dileklerin için.

canım her şerde hayır var derler ya bi kez daha inandım.
annemin midesi genelde ağrırdı.
meğer midesinde küçük su torbaları mı ne varmış .
tıpta başka bir ismi var ama hatırlayamayacağım şimdi.
gıda zehirlenmesinden sonra midesi yıkanınca midesindeki küçük problemde ortadan kalkmış.
şimdi şükür çok rahatlamış anneciğim.hayır varmış anlıcan zehirlenmesinde.
RAbbim bir daha yaşatmasın ama artık istediği kadar yemek yiyebiliyor.
o yüzden çok mutluyum....

bu arada sen neler yaptın .
eşin geldimi?
tedaviye başladınız mı?
inş şifa olur kullandığınız herşey....amin....

seninde dedigin gibi keske farkli sekillerde tanissaydik ama nasip böyleymis,siz hic tedavi gördünüzmü canim?bize hicbir tedavi sansi bile verilmedi ben yurtdisinda kaliyorum burda esim bir defa micro tese oldu sonuc olumsuz olunca bide türkiyede yaptirmak istedik ama sonuc ordada degismedi yaklasik 5 senedir falan hic birsey yapmadik bitkisel bisey yapmaya bile gücüm yok sanki cok yoruldum doktorlar o kadar inandirici söyledilerki cocugunuz olmaz diye her yaptigim kendimi avutmakmis gibi geliyor.ama burda yazilanlarin cogunu okudum hep bitkisel seylerle sperm cikisi oldugunu yazmislar siz neler yaptiniz bitkisel anlatabilirmisin rica etsem.bide bisey daha sorucam hücre cikisi oldugu zaman ne oluyor dedigim gibi hic bi sekilde tedavi olmadigimiz icin bilmiyorum anlatirsan sevinirim

merhaba cnm aramıza hoşgeldin ianan bende seninle aynı durumdayım benim eşimde sercolly cell 2 defa ameliyat oldu sonuç 0 ocak ayında da varikosel ameliyatı oldu şimdi dr.celalettin beyde tedavide sperm testti yapıcak bakalım sonuç ne olacak
hep dua et buraya gel yaz biraz rahatlarsın

sagol canim h.b ins.sonuclar istediginizdende daha da iyi cikar.siz kac senedir ugrasiyorsunuz ?benim anlamadigim bize niye bi tedavi uygulamiyorlar burda cogu kisi sertoli cell ama hep tedavide biz 8 senelik evlyiz hicbir sekilde tedavi uygulanmadi.

Son düzenleme:
sagol canim h.b ins.sonuclar istediginizde daha da iyi cikar.siz kac senedir ugrasiyorsunuz ?benim anlamadigim bize niye bi tedavi uygulamiyorlar burda cogu kisi sertoli cell ama hep tedavide biz 8 senelik evlyiz hicbir sekilde tedavi uygulanmadi.

cnm sercolly cell ,in belli bi tedavisi yok
ama şimdi biz iğne macun falan kullanıyoruz bakalım faydası olacakmı:26:7biz evlendiğimizin 3.cü ayın da öğrendik o gün bu gündür ne varsa kullandı eşim macunlar,ialçlar, kürler, ama sperm çıkışı hiçççç olmadı
inş hepimiz sperm görürüz cnm siz kaçıncı senede öğrendiniz azoyu yaşın kaç

biz iki senelik evliydik ögrendigimizde 20 yasindaydim, suan 26 yasindayimbiz 3 ,4 doktora gittik ayni sonuc olunca cok yiprandik tamamen biraktik 5 senedir ne ilac ne bitkisel hic birsey kullanmadik sen kac yasindasin

s.a kızlar nasılsınız
çok sık yazamıyorum topiğe ama yazılanları takip ediyorum yeri geliyo ağlıyorum yeri geliyo gülüyorum
arkadaşlar sizler azonuzun nedenini yada ne tür olduğunu nasıl öğrendiniz bizde 2 kez tese olduk bilinçsizce ama hiç bir açıklama yapılmadı insanların para için yapamayacağı şey yok gerçekten sadece tek yaptıkları umutlarımızı kırmaktı
ama benim RABBİME olan inancım sonsuz inş. birgün hepimizde cennet kokulu yavrularımızı kucağımıza alıcaz..

biz iki senelik evliydik ögrendigimizde 20 yasindaydim, suan 26 yasindayimbiz 3 ,4 doktora gittik ayni sonuc olunca cok yiprandik tamamen biraktik 5 senedir ne ilac ne bitkisel hic birsey kullanmadik sen kac yasindasin

ben 31 yaşına giricem eşimde 39 yaşında
bundan sonra bi dr. gidin bi kürler falan kullanırsınız hiç ummadığın bi anda çıkış olur inş

amin ins.canim bende öyle sanki hep bi gün olacakmis gibi hissediyorum rabbim bütün isteyenlere hayirli bi sekilde nasip eder ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…