Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım 11 haftalık zaten....Transfer tarihin değil son adet tarihinden sayılıyor...Transferden iki hafta önce olsa son adet tarihin hesap doğru oluyo...Dolu dolu 2 aylık yani mercimek:))

hoşgeldin canım aramıza insan ilk öğrenince bir kendinde varmış gibi düşünüyo ama öyle olmadığını
araştırdıkça anlıyo inşallah tez vakitte siz de evladınıza kavuşursunuz

a.s canım hoş geldin sen de
genetik testler,hormon tahlilleri,ultrason vb tahlillerle azo nedeni belirlenebilir
inşallah kavuşucaz yavrularımıza Rabbim bana nasip etti hamileliği inşallah sizlere de nasip olur.

hepinize günaydın canlarım
benim kese görme günüm bugüne alındı değerim çok şükür 2 katını geçtiği için 1800'e ulaştı
dr.um da 1 gün önceden çağırdı
inşallah bugün nasip olur keseyi görmek kızlar
Rabbim size de yaşatır inşallah bu heyecanları yaşamayı

cnm günaydın bizim de işlerimizi ayarlarsak o tarihlere düşünüyoruz daha bilet almadık işallah görüşürz orda : )sende gidicekmisin

İnşallah canım.evet bende rabbim nasip ederse mutlaka gideceğim.Eşimi oralarda yalnız bırakmak istemiyorum.Anca beraber kanca beraber.
İnşallah sizlerde gelirsiniz ve görüşürüz ne güzel olur valla

cnm günaydın bizim de işlerimizi ayarlarsak o tarihlere düşünüyoruz daha bilet almadık işallah görüşürz orda : )sende gidicekmisin

İnşallah canım.evet bende rabbim nasip ederse mutlaka gideceğim.Eşimi oralarda yalnız bırakmak istemiyorum.Anca beraber kanca beraber.

Beni bir tek sizler anlıyorsunuz zaten iyiki buldum sizleri
sağolasın cnm denicem bu dediklerini ikincide ,
ya zor işler velhasıl
sınavımız bu bizim iyi sonuçlarla kazanmayı nasip etsin Rabbim

Son düzenleme:

evet ya çok güzel olur cnm benim kesnleşirse haber veririm sana bi arada telefonlarımız alalım birbirimizn daha özelden mesaj yazamıyorum bakim bugün dolduruum belki 100 tane mesajı :)

evet ya çok güzel olur cnm benim kesnleşirse haber veririm sana bi arada telefonlarımız alalım birbirimizn daha özelden mesaj yazamıyorum bakim bugün dolduruum belki 100 tane mesajı :)

özelden numaramı yazdım.
sen hangi ilde ikamet ediyorsun şimdi.

sagolsain canim o kadar uzaklarda geliyorki ama insan yinede bir türlü umudunu kesemiyor .sen hamilemisin senin adina cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin.sizin probleminiz neydi ?

günaydınlar canlar rabbim yüzlerinizi güldürsün inşş

Tedavimizde bir olumsuzluk daha çıktı karşımıza,eşimin hipofiz bezinde 3mm mikroedenom görülmüştü,hoca bunun için eşimi tekrar çağırdı pazartesi gideceğiz bakalım ne diyecek,araştırdığım kadarıyla Allaha şükür eşimin sağlığını etkileyecek bir şey değil ama sperm üretimini olumsuz etkiliyormuş umarım çok büyük bir sorun çıkarmaz, hoca olumsuz konuşacak diye çok korkuyorum

sagolsain canim o kadar uzaklarda geliyorki ama insan yinede bir türlü umudunu kesemiyor .sen hamilemisin senin adina cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin.sizin probleminiz neydi ?
aynen öyle canım umudu yitirmemek lazım nasibimizde varsa Rabbim veriyo
evet canım hamileyim çok şükür 3.tüp bebek tedavimizde tuttu çok şükür
benim eşim de başta azoydu sonrasında normal çıkış oldu
en fazla sayımız 1 milyona yakındı.

geçmiş olsun eşine canım inşallah önemli birşey değildir.

iyim cnm sen nasılsın oooo tebrikler
kilolar gitmiş evet mantıklı kilo koruma ooması daha iyi bi daha ki sefere kilo vermen hızlanır
ben ders çalışıyorum ne olsun aynı kızzzz

Bende iiyiyim pamugum sagol..
Evet tatlim kilolar gitti yürüyüse devam ediyorum ama herseyi yiyiyorum..
Iyi yapiyosun tatlim Allahim zihin acikligi versin insallah hic sorunsuz hepsini bi seferde gecersin..

Canimcim taze annecik nasilsin??
Bebisleri görmeye gittinmi ne oldu merak ediyorum felaket bi sekilde..
Insallah bebislerinin ikiside seninledir canimcim

cnm benim nasılsınn taze hamişimizz..
keseyi görmeye gidicektinn bugünn ne zaman gidiyosun bekliyorum heyecanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…