ben 31 yaşına giricem eşimde 39 yaşında
bundan sonra bi dr. gidin bi kürler falan kullanırsınız hiç ummadığın bi anda çıkış olur inş
Kıslar herkeslere gunaydın lar olsun rabbım gununuzu hayırlarla sevınclerle doldursun ınsallah , kıslar bız bebısle ıyıyız cok sukur ama kucuk bır problemımız var sımdı bana 17 subatta bebısım bana transfe edılmıstı ama ogunden berı 11 haftalık denıyordu ben hesapladım 9 hafta olması lazım doktorda 11 haftalık dıyor bu nasıl ıs yaa dun bır hemsıreye sordum hesapladı 9 haftana yenı gırdın dedı bı o dogru hesap yaptı neyse olsunda 11 , 9 farketmez rabbım ınsallah sızlerede boyle hesap karısıklıgı nasıb ederrr
hoşgeldin canım aramıza insan ilk öğrenince bir kendinde varmış gibi düşünüyo ama öyle olmadığınıarkadaslar herkese slm bu siteyi bulmadan önce bu durumda sadece ben varim zannediyordum ama o kadar insan varki rabbim hepimizin gönlüne göre verir ins.ben 8 senelik evliyim benim esimdede sertoli cell sendromu var bi cok yol denedik ama hic birinden sonuc alamadik 2 defa micro tese oldu sonuc yine sifir insan bir türlü inanmak istemiyor ama elbet bundada bi hayir vardir benden sonra evlenenlerin hep cocuklari oldu benim zamanimda evlenenlerin cocuklari okula basladi insani cok yipratiyor gercekten.allah kimseyi yanlizlikla imtihan etmesin.calisiyordum bugün istende ciktim bundan sonra ne olacak bilmiyorum sabahtan aksama kadar evde tek basima kendimi dinleyip oturucam heralde
s.a kızlar nasılsınız
çok sık yazamıyorum topiğe ama yazılanları takip ediyorum yeri geliyo ağlıyorum yeri geliyo gülüyorum
arkadaşlar sizler azonuzun nedenini yada ne tür olduğunu nasıl öğrendiniz bizde 2 kez tese olduk bilinçsizce ama hiç bir açıklama yapılmadı insanların para için yapamayacağı şey yok gerçekten sadece tek yaptıkları umutlarımızı kırmaktı
ama benim RABBİME olan inancım sonsuz inş. birgün hepimizde cennet kokulu yavrularımızı kucağımıza alıcaz..
inşallah canım ya.25 mayıs istanbulda 1.kontrol var.sizin ne zaman.
cnm günaydın bizim de işlerimizi ayarlarsak o tarihlere düşünüyoruz daha bilet almadık işallah görüşürz orda : )sende gidicekmisin
cnm günaydın bizim de işlerimizi ayarlarsak o tarihlere düşünüyoruz daha bilet almadık işallah görüşürz orda : )sende gidicekmisin
İnşallah canım.evet bende rabbim nasip ederse mutlaka gideceğim.Eşimi oralarda yalnız bırakmak istemiyorum.Anca beraber kanca beraber.
İnşallah sizlerde gelirsiniz ve görüşürüz ne güzel olur valla
bizim ikinci iğne de 15 mayıs :) inşallah güzel sonuçlar alıcaz hepimiz inanıyorum
evet ya çok güzel olur cnm benim kesnleşirse haber veririm sana bi arada telefonlarımız alalım birbirimizn daha özelden mesaj yazamıyorum bakim bugün dolduruum belki 100 tane mesajı :)
hoşgeldin canım aramıza insan ilk öğrenince bir kendinde varmış gibi düşünüyo ama öyle olmadığını
araştırdıkça anlıyo inşallah tez vakitte siz de evladınıza kavuşursunuz
a.s canım hoş geldin sen de
genetik testler,hormon tahlilleri,ultrason vb tahlillerle azo nedeni belirlenebilir
inşallah kavuşucaz yavrularımıza Rabbim bana nasip etti hamileliği inşallah sizlere de nasip olur.
özelden numaramı yazdım.
sen hangi ilde ikamet ediyorsun şimdi.
aynen öyle canım umudu yitirmemek lazım nasibimizde varsa Rabbim veriyosagolsain canim o kadar uzaklarda geliyorki ama insan yinede bir türlü umudunu kesemiyor .sen hamilemisin senin adina cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin.sizin probleminiz neydi ?
Tedavimizde bir olumsuzluk daha çıktı karşımıza,eşimin hipofiz bezinde 3mm mikroedenom görülmüştü,hoca bunun için eşimi tekrar çağırdı pazartesi gideceğiz bakalım ne diyecek,araştırdığım kadarıyla Allaha şükür eşimin sağlığını etkileyecek bir şey değil ama sperm üretimini olumsuz etkiliyormuş umarım çok büyük bir sorun çıkarmaz, hoca olumsuz konuşacak diye çok korkuyorum
iyim cnm sen nasılsın oooo tebrikler
kilolar gitmiş evet mantıklı kilo koruma ooması daha iyi bi daha ki sefere kilo vermen hızlanır
ben ders çalışıyorum ne olsun aynı kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?