Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim yapacak oldugunuz Mevlüdü Rabbim kabul etsin...
Insallah her dileginiz adaginiz gerceklessinde hep Mevlüdünüz olsun..
Eylül gibi olsa belki gelebilirdik esimle Antalyaya giderken..
Ama insallah oglusunuz olurda sünnet mevlüdüne geliriz canimcim..![]()
kızlar tabloyu yaptım ama nasıl oldu
inş yeni eklemeleri de rahat yapabilirim
sizlerde alıntı yapıp yapabilrisiniz canlarım![]()
kızlar tabloyu yaptım ama nasıl oldu
inş yeni eklemeleri de rahat yapabilirim
sizlerde alıntı yapıp yapabilrisiniz canlarım![]()
cemrem nası yaptın peki :)
pek beceriklisin maşllh![]()
vallahi cnm ara ara ben o yazıları tıklayıp bakıyodum bugün de deneyeyim istedim oldu valla
inş bundan sonrası hep güzel şeyler yazar toblomuz daaaaaaaaaa![]()
sinamalardaki SELAM filmine gittinizmi.
biz geçen pazar gittik ama bişi diyeyim mi tek kelime ile muhteşemdi.
benn ve eşim ağlalamak için kendimizi zor tuttuk.
çok güzel bir flim ya.
kısaca 3 öğretmenin müslüman ülkelerde gösterdiği mücadeleyi anlatıyor.
mutlaka tavsiye ederim ve mutlaka gidin derim.
HAYDDDİİNNN SİTREST ATMAYA
HAYDDDİİİNNN SİNEMALAAARRAAAAA![]()
merhaba arkadaslar ben yeni katıldım aranıza 4 yıllık evliyiz ve esim azospermi tese oldu 3 tup sperm donduruldu ve tup bebek yaptık ama tutmadı morfoloji kötu dendi bahcecide yaptım tup bebeği. sonra ankara kaan aaydosa gittik kaan bey proxeed ve klomen verdi onları kullanıyoruz ve ermiş aktardan aldıgımız macun cay ve keçi boynuzu özü kullanıyoruz ins. normal yolla cıkıs olur bir daha tup bebek denemeye korkuyorum allah bu forumdaki herkese sabır versin gercekten azospermi cok kötü insanı bunalıma sokuyor uzun ve zorlu bir surec hem maddi hem manevi cok yıprandık.
selam canlarım nasılsınızzzzzzzz
ben iyiyim çok şükür geçmişi okuyamadım yazıp çıkıcam sonra girerim yine...
bugün okuldan geldim bişeyler yedik kocişle "sonra ben dışarı çıkıcam arkadaşımla görüşcem" dedi...
ne işin var neden gidiyorsun diye soru yağmuruna tuttum hemen
bi işim var dedi ne işi niye ben gelmeden halletmedin diye çıkışıyorum habire...
normalde zamanımızı hep beraber geçiririz çünkü...
neyse iş ile ilgili falan dedi hemen gelicem zaten dedi bende tamam ozaman dedim...
yarım saat bile olmadan döndü kapıyı anahtarıyla açtı bende yorgundum kalkmadım içerden gelmesini bekliyorum...
bi geldi elinde kocaman bi hediye paketi üzerinde de bi yaş pasta ve mum ben şoookkkk
"aşkım noluyor" dedim, hayatımın anlamı "aşkım evlilik yıldönümümüz kutlu olsun 5. senemize girdik nice senelere" dedi
inanın kızlar ben unutmuştum gerçekten nasıl aklımdan çıktı bilmiyorum
öyle mutlu oldum ki anlatamam
evet içimizde çok büyük bi evlat hasreti var ama çok şükür ki bizi seven eşlerimiz var mutlu bi yuvamız var
rabbim inş bu hepimizin mutluluğunu evlatlarımızla taçlandırır mutluluğumuza mutluluk katar inş
öyle işte canlar bugün harika bi süprizle karşılaştım sizinle de paylaşmak istedim...
hepinizi öpüyorum kocamannnnnn![]()
selam canlarım nasılsınızzzzzzzz
bugün okuldan geldim bişeyler yedik kocişle "sonra ben dışarı çıkıcam arkadaşımla görüşcem" dedi...
bi işim var dedi ne işi niye ben gelmeden halletmedin diye çıkışıyorum habire...
neyse iş ile ilgili falan dedi hemen gelicem zaten dedi bende tamam ozaman dedim...
yarım saat bile olmadan döndü kapıyı anahtarıyla açtı bende yorgundum kalkmadım içerden gelmesini bekliyorum...
bi geldi elinde kocaman bi hediye paketi üzerinde de bi yaş pasta ve mum ben şoookkkk
"aşkım noluyor" dedim, hayatımın anlamı "aşkım evlilik yıldönümümüz kutlu olsun 5. senemize girdik nice senelere" dedi
evet içimizde çok büyük bi evlat hasreti var ama çok şükür ki bizi seven eşlerimiz var mutlu bi yuvamız var
rabbim inş bu hepimizin mutluluğunu evlatlarımızla taçlandırır mutluluğumuza mutluluk katar inş
öyle işte canlar bugün harika bi süprizle karşılaştım sizinle de paylaşmak istedim...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]EŞİN YAŞI[/TD]
[TD]TEŞHİS[/TD]
[TD]İĞNELER[/TD]
[TD]KÜRLER[/TD]
[TD]1.AŞAMA NIN SONUCU[/TD]
[TD]2.Cİ AŞAMA[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BALIM1905[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]inmemiş testis ameliyatı
tek testis alınmış [/TD]
[TD]45 de bir toplam da 2 nebido[/TD]
[TD]ermiş aktardan böğürtlen kökü ve g5 macunu[/TD]
[TD]3 ay sonra kontrol[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]fsh yüksekliği
ve çift taraflı varikosel[/TD]
[TD]3 ay boyunca haftada 2 kere preglyn 5000 [/TD]
[TD]geyleni baharattan 2 adet çay ve 2 kavanoz macun panax E 1[/TD]
[TD]10 gün içinde sperm ve hormon testti yapılacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizbulut[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]testis yetersizliği[/TD]
[TD]ilk 2 ay hafta da 2 adet preglyn 5000[/TD]
[TD]ilk 2 ay panax E 1
ermiş aktardan g5 macunu ve demir dikeni çayı[/TD]
[TD]29 matta sperm testti yapıldı sperm bulunamadı[/TD]
[TD]haftada 3
preglyn 5000 panax E 1 ruhi geylani macunu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ese44[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]azosperm ve tek taraflı varikosel sebep belli değil[/TD]
[TD]nebido iğne 2 adet[/TD]
[TD]ermiş aktardan g5 macunu varikosel çayı eşine de yumurtlama
arttırıcı macun geylaniden [/TD]
[TD]haziranda test yapılacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tülay_20[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]hipogonadizm[/TD]
[TD]hafta da 3 gün preglyn 5000
[/TD]
[TD]g5 macunu böğürtlen kökü çayı şalgam suyu panax E 1 [/TD]
[TD]25 mayısta 2.ci kontrol[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
merhaba ıyı aksamlar arkadaşlar eşim bugun spermıyogram yaptırdı 2 tane immotilimiz vardı 3 tane olmuş buna şükür:)))
canım rabbim muhabbetini günden güne artırsın evet belki rabbimin emanetleri yok evimizde ama onların vekilleri canım kocalarımız var nice güzel yıllar devirirsiniz eşinle birlikteselam canlarım nasılsınızzzzzzzz
aklıma geldikçe çekiyorum ben de canımkız bırak şu vesveseleri elini karnına koyarak ya mübdi çek.
Rabbime emanetsiniz her zaman.
Yarın değerinin kat kat arttığını görünce boşuna telaş yapmışım diyeceksin ona göre.![]()
inşallah canım nasip belli mi olur tanışırız belkicnm çok tanımıyorum burdan kimseyi ama işallah tanışmakta nasip olur
hayırlı uğulu olsun bebişin sana huzr getirsin
sakın kötü düşünme başka şeylerle meşgul ol aklınada getirme
dua herşeyin ilacı derler duanı zikrini eksik etme Allah sana bağışlar işallah korkma
20 Nisan 2013 tarihinde saat 13.00-15.00 saatleri arasında yapılacak olan mevlüd-i şerifimize davetliisiniz.
Yer: Akkonak mahallesi Güngör sitesi 1667 sokak b/blok no:7/42 Denizli.
![]()
canımmm sağolcanım o güzel canını sıkma. Allaha sükür bu kadar oldu mercimegin seninle.degerin kat kat artacak insallah. hadi bebeginin güzel annesi güclü olma zamanı dualarımız seninle
canım ne güzel bir sürpriz yapmış kocişinselam canlarım nasılsınızzzzzzzz
merhaba ıyı aksamlar arkadaşlar eşim bugun spermıyogram yaptırdı 2 tane immotilimiz vardı 3 tane olmuş buna şükür:)))