Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lamyay nasılsın canım s,zde gidecekmisiniz kaan hocayla görüşmeye?ne zaman?
niye kötüsün
canımm ne guzel ıns dedıgın gıbı bızede o mucıze ugrarslm kızlar geçmişi biraz okudum da hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz demek ki ;bende her ay test yapardım ümitle bu ay belki olmuştur derdim;hamile arkadaşların ortamına girmek istemezdim;pazarda bile hamile bir bayan görsem ağlardım .....
Ama şükür kızlar hiç ummadınız bir zamanda mucize gerçekleşir;bize öyle olmuştu eşimden normal yoldan spermin çıktı günü dün gibi hatırlıyorum ;kaan hoca kontrole gidecektik ve eşim gitmedein önce testleri burda yaptırayım ki orda zor olur dedii;11 mart (eşimin doğum günüydü) testi yaptırdığımız yer sonucu internet üzerinden yerecekti...saat 3:30 çıkar dediler biz başladık beklemeye açtık sayfayı ve inanamadık 600.000 tane ağlıyoruz ama inanamadık ki ;eşim labaratuvarı aradı sonuç hakkında
bilmiyorlar ki biz 1 taneye bile razıyız bize durumunuz kötü hemen bir ürologa gidin diyor eşim bu bir mucize dedi bende hiç yok dediiii
arkadaşlar ne olur sabır edin ;dua edin inş..
uzun oldu hakkınızı helal edin inş..