• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kimse niye olmuyo burda ben geldigimde dertlesecek hic kimseyi bulamiyorum.
mesela su an cok kotuyum

ben iki gündür giremiyordum ramazan misafirlikleri nedeniyle ama bazen sıkılıyorum banada artık çocuk yapın diyorlar ben cevap veremiyorum

ya adetim gelince hep boyle oluyorum
normalde cok umutluyum hep sanki bu ay hamile olacakmisim gibi gelio sonra bi bakiyorum adetim gelmis,
az oncede arkadasimin hamile oldugu haberini aldim,elime koluma sanci girdi sitresten yine,,veee aksamda o na davetliydik caya,anliycan aksam hep bebek konusulacak,boyle ortamlarda bulunmak istemiyorum canim aciyor

Rabbim sifamizi tez zamanda hayirlisiyla versin insallah,bu imtihan beni cok zorluor,kaldiramiyorum
RABBIM NE OLURSUN YARDIM ET.....

halen içimde bir ümit var allahım birtek sperm olsun hamile kalayım diye dua ediyorum evde bazen ağlıyorum eşim görmesin oda üzülmesin diye o yokken ağlıyorum ama eve gelince anlıyor bana arabayı bir yere vurup ölsem mi diyor bu yükü allah niye sırtıma yükledi derde kaldım diye üzülüyor o zaman ben daha kötü oluyorum o da allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle diye dua ediyorum

bende her ay ümit ediyorum o farkına varmadan yumurtlama olacak günleri hesplıyorum ama hayırlısı artık eşimin işyerinde üçüncü çocuklarına hamile olan arkadaşlarıyla konuşunca ayrı bir kötü oluyorum sabır inşallah olacak hoş yaşımızda geçiyor hayırlısı

hepimiz sonunda anne olacaz inşallah burada haberleri alıp sevineceğiz hep birlikte Allahtan ümit kesilmez

slm kızlar geçmişi biraz okudum da hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz demek ki ;bende her ay test yapardım ümitle bu ay belki olmuştur derdim;hamile arkadaşların ortamına girmek istemezdim;pazarda bile hamile bir bayan görsem ağlardım .....

AMA şükür kızlar hiç ummadınız bir zamanda mucize gerçekleşir;bize öyle olmuştu eşimden normal yoldan spermin çıktı günü dün gibi hatırlıyorum ;KAAN hoca kontrole gidecektik ve eşim gitmedein önce testleri burda yaptırayım ki orda zor olur dedii;11 mart (eşimin doğum günüydü) testi yaptırdığımız yer sonucu internet üzerinden yerecekti...saat 3:30 çıkar dediler biz başladık beklemeye açtık sayfayı ve inanamadık 600.000 tane ağlıyoruz ama inanamadık ki ;eşim labaratuvarı aradı sonuç hakkında
bilmiyorlar ki biz 1 taneye bile razıyız bize durumunuz kötü hemen bir ürologa gidin diyor eşim bu bir mucize dedi bende hiç yok dediiii

ARKADAŞLAR ne olur sabır edin ;dua edin inş..

Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua
anlamı :

Ya rabbi bana senin tarafından tertemiz hayırlı evlatlar ihsan eyle şüphesiz sen duaları işitip icap edensin

Bu dua Zekerriyya (A.s.) yaptığı bir dua.Ve rabbim ona karısı kısır ve kendisi de cok yaslı iken Yahya (A.s.) ı nasip ediyor.

Rabbim hayırlısıyla bizede Zekeriya (A.s.) a yasattığı mucizeyi yasattsın.

slm kızlar geçmişi biraz okudum da hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz demek ki ;bende her ay test yapardım ümitle bu ay belki olmuştur derdim;hamile arkadaşların ortamına girmek istemezdim;pazarda bile hamile bir bayan görsem ağlardım .....

Ama şükür kızlar hiç ummadınız bir zamanda mucize gerçekleşir;bize öyle olmuştu eşimden normal yoldan spermin çıktı günü dün gibi hatırlıyorum ;kaan hoca kontrole gidecektik ve eşim gitmedein önce testleri burda yaptırayım ki orda zor olur dedii;11 mart (eşimin doğum günüydü) testi yaptırdığımız yer sonucu internet üzerinden yerecekti...saat 3:30 çıkar dediler biz başladık beklemeye açtık sayfayı ve inanamadık 600.000 tane ağlıyoruz ama inanamadık ki ;eşim labaratuvarı aradı sonuç hakkında
bilmiyorlar ki biz 1 taneye bile razıyız bize durumunuz kötü hemen bir ürologa gidin diyor eşim bu bir mucize dedi bende hiç yok dediiii

arkadaşlar ne olur sabır edin ;dua edin inş..
canımm ne guzel ıns dedıgın gıbı bızede o mucıze ugrar
bende 2 gundur delı gıbıyım ,sımdı aksama arkadasa gıtmememk ıcın bahaneler buluyorum kafamdan,onu kıskanmıyorum allahıma sukur,sadece habıre bebek konusulunca aglayacak gıbı oluyorum sessızlesıyorum,bırde komık ama karnıma sancı gırıyo ıhsal olmusum gıbı,,,,,,...

Back
X