Evet canım ben orasının eski müdavimlerindenim.Eşimde azosperm var.Ama nedeni belli deil. nedeni nasil belli olmuyor genetik testi yapildimi?vardir bir sebebi ama bulamiyorlardir tohaf bir durum canim bizdede belli degildi bize surekli genetik testi yaptirin dediler drlar elimize kac kere termin verdiler hic gitmedik yok aman o degildir dedik ama o cikti sizde yaptirin canim..
Biz Alman hastanesinde yaptırıcaz.Emre Bakırcıoğlu yapacak ameliyatı.Aslında bizde ilk basta dondurmamayı düşünüyoduk ama insanın aklı karısıyor okuduklarını duyunca.Rabbim işimizde kolaylıklar versin. ne okudunki sen canim?bilmiyorum ama bence en dogrusu ilk önce bizim tedaviye baslamamiz cunki ögle daha az zama harcamis oluyoruz.gerci yoksa bosuna olmus oluyor ama bu yoldan gecmemiz gerekiyor kaderimizde bunlari görmekte varmis..baksana umutolsun arkadasimiz dondurmus transfer gunu ölmüs spermler yeniden ameliyat olmak zorunda kalmis bunu bizde yasamak istemeyiz dimi canim...
ben momorial hastanesini radyoda seda sayanin gittigini duymusstum sonra kendimce heralde o gidiyorsa cok iyidir orasi dedim arastirdim nette guzel bir yer oldugunu ögrendim gittim..basta hic begenmedim dogrusu ilk erkek dr bakti bize sonra benim altima bakmak istedi bende kadin istiyorum deyince kizdi neymis zamanini bosuna harcamisim...ona cok sinir olmustum dogrusu bir hafta canimi sikti ama ondan sonraki drlar iyidi...ve en iyilerini buldugumu dusunuyorum hele semih bey bir dokunmayla esimde fitik oldugunu anladi odasinda birsuru diplomalari vardi uzman drmus tabiki o yuzden pahali..
Fatoscum özlettin kendini, seni daha cok görmek istiyorum burda. Şeniz Olmaz diyen doktorlara mucize nasil olur göster canim. Onlar herseyi bilemezler, Allahin dedigi olur.
Benim fikrimde arkadaslarin gibi. ´bir kez bulunmussa yine bulunacak. Insallah 3. ayda hep beraber sevinecegiz.:1hug:
insallah canim 3. ayda beni icin hersey degisecek..benim dusuncem 2006da sperm cikmasinin sebebi allahim bize sabredin biryerlerde birseyler var sizi deniyorum der gibi yani bize bir ümit kapisi verdi diye dusunuyorum
tşk nilay74 hb ben burayı yeni keşfettim ama iikide varmış böle bi bölüm benimle aynı durumda olan ve aynı şeyleri düşünen arkadaşlarla birlikte olmak çok gzl inş en kısa zamanda hepimizin duaları kabul olur kısaca bilgilerimi özetlim.. Biz 14 yıllık evliyiz eşim sebepsiz azospermi bütün değerler normal alman hastanesinde 2 yıl önce mikrotese ve mikroenjeksion yaptırdık sonuç negatifdi hiç bir canlı ve ölü hücreye rastlanmadı doktorumuz bu konu üzerinde çok çalışıldığını ve beklememiz gerektiğini söledi bizde sabırla beklemekten başka bişi yapamıoruz
baska bir hastaneyi denemeyi dusundunuzmu?
ya insallah sebebi ortaya cikar canim sizde ne oldugunu anlarsiniz burda herkez birbirini anliyor insallah guzel seyler olucak