bak şimdi yarım lt suyu kaynat kaynarken içine 6-7 yemek kaşığı nohut at 10 dk da nohutlarla kaynak sarı suyu çıkınca biraz dinlendir sanırım 10-15 dak yeter dinlenmesi için soğuyunca sabah kahvaltısından önce yarısını öğlen yemeğinden önce diğer yarısını iç.arı sütünü de malatyada birinden temin ettik istersen telefon nosunu veririm sana ekrem ekim adı adamın internetten buldum birisi daha kullanıp fayda görmüş
Benim eşim de yine sperm cıkmadı kızlar çok ümitlenmiştik ama yine olmadı
Eşime son care bende bu nohut kürünü mü yapsam acaba
canım derdini çok iyi anlayabiliyorum teseye gittiğimizde bende bu sefer olcak demiştim ama olmadı allahtan ümit kesilmez dua edelim annelik duygusunu bizede tattırsın
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlısıyla bizlere sağlıklı sıhhatli nasip etsin.Biz ibrahim saraçoğlunun nohut kürünü kullanıyoruz ve ben faydasına çok inanıyorum gerçekten bir de arı sütü kullanıyoruz onun da sperm yapımı üzerine etkisi var ona da çok inanıyorum.bunun dışında düzenli olarak bişey kullanmıyoruz fakat işte keçiboynuzu pekmezi yada havuç yemeye çalışıyoruz aklımıza geldikçe ilaç falan önermedi emre bey yakında yine görüşücez bakalım değişiklik yapacak mı?
siz ne kullanıyorsunuz? bilmem ki kullansak mı biz de? emre bey mikrotese de %50 şans verdi ama bakalım
merhaba tülay burda mısın? eşimin fsh sı 71 den 45 e düşmüş acaba bu bir umut ışığı olabilir mi?bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa bu konudaki bilgileini sevinirim.bu arada vavelya mikrotese de mi bulunamadı sperm? emre bey miydi fsh kaçtı biliyomusun? canım canını sıkmamaya çalış çok fazla önce bizim sağlığımız önemli biz sağlıklı olalım ki gelecek bebeklerimize bakalım büyütelim sevelim ...amin Allah'ım
gerçekten mi acaba sperm üretimi başlamış olabilir mi? Anlatmıştım ya nohut kürü arı sütü ilaç vermemöişti daha emre bey
merhaba tülay burda mısın? eşimin fsh sı 71 den 45 e düşmüş acaba bu bir umut ışığı olabilir mi?bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa bu konudaki bilgileini sevinirim.bu arada vavelya mikrotese de mi bulunamadı sperm? emre bey miydi fsh kaçtı biliyomusun? canım canını sıkmamaya çalış çok fazla önce bizim sağlığımız önemli biz sağlıklı olalım ki gelecek bebeklerimize bakalım büyütelim sevelim ...amin Allah'ım
vavelya ilaç kullanınca fsh yükseldiyse yanlış bir ilaç mı kullandınızacaba diye düşündüm.emre beyin haberi var mı mersindeki doktorun verdiği ilaçtan? testesteron düşüktü de onun için mi kullandınız ilaç? ay çok soru sordum galiba.
Selam arkadaşlar,
Ben 1.5 yıllık evliyim ve yeni bebek düşünmeye başladık 10 aydır korunmuyorduk doktora gittik rütün tahlilleri ve esimden sperm testi istediler. Benimkiler normal çıktı. Ama eşimde azospermi çıktı ilk başta ne olduğunu anlıyamadık ama sonradan çok kötü olduk bir tüb bebek merkezi ile görüştük eşime tese yapacaklar ama sperm bulunmama ihtimali var ve biz bu sonuca nasıl dayanacağımızı bilemiyoruz o yüzden erteliyoruz ama eninde sonunda yapılacak bu şekilde hamile kalan arkadaşlarım varmı veya eşi bu durumda olanlar desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum:sm_confused:
vavelya sanırım durumumuz benziyo bizim de testesteronumuz düşük baya emre bey bi defa daha istedi bu testi ondan sonra acaba ilaç mı verecek diye düşünüyordum ama sanırım ilaç vermek istemiyo yanlış mı anladım?
offfffff bızdede olmuyor. hafta sonu test yaptıracağız neler çıkıcak bılmıyorummm çok ama çok korkuyorum