Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
recep bak bu nohut kürünü uygulayın faydalı olacak Allahın izniyle bir de sana sormak istiyorum bizde sperm bulundu demişsin tüp bebek denemediniz mi bulununca ?fisfisfis

sagolasin canım cok tesekkür ederim

önemli değil azospermliler için önermiş ibrahim saraçoğlu internetten yazıyo bakabilirsin

Benim eşim de yine sperm cıkmadı kızlar çok ümitlenmiştik ama yine olmadı
Eşime son care bende bu nohut kürünü mü yapsam acaba

Hormon değerleride yükselmiş.bu bir ay sadece Çaksır hapı ve macun kullanmayı düşünüyorduk.
Bari nohut kürünüde ekliyelim listeye.

Benim eşim de yine sperm cıkmadı kızlar çok ümitlenmiştik ama yine olmadı
Eşime son care bende bu nohut kürünü mü yapsam acaba

canım derdini çok iyi anlayabiliyorum teseye gittiğimizde bende bu sefer olcak demiştim ama olmadı allahtan ümit kesilmez dua edelim annelik duygusunu bizede tattırsın

mrb.canım umutsuzolma lütfen bende senın gibi düşünüyodum microtesede %25şans vardı ama sperm bulundu büyük snv.ı Alllahın izniyle geçtik gerisininde geleceğine inanıyorum Emre bey Alman Hast. dekı dr.dimi görüşmedık kendisiyle ama çok iyi dr.oldugunu biliyorum duymuştum yani %50 şans da çok büyük bir şans bence şuan tüp bebek tedavisi görüyorum ve%45 şansm var dr.a göre birazda yüksek ihtimal vermıyolar olumsuzluk olursa diye dr.lar bence olumlu düşünmeye çalış canım %1 şans bile olsa değenlendirmeye değer bence microtesenız nezaman yapılıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsuna.s.

merhaba tülay burda mısın? eşimin fsh sı 71 den 45 e düşmüş acaba bu bir umut ışığı olabilir mi?bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa bu konudaki bilgileini sevinirim.bu arada vavelya mikrotese de mi bulunamadı sperm? emre bey miydi fsh kaçtı biliyomusun? canım canını sıkmamaya çalış çok fazla önce bizim sağlığımız önemli biz sağlıklı olalım ki gelecek bebeklerimize bakalım büyütelim sevelim ...amin Allah'ım

canım cok sevindim bu cok güzel ne kullandınızda fsh düştü düşmei cok güzel dahada düşermiki doktor ne dedi

gerçekten mi acaba sperm üretimi başlamış olabilir mi? anlatmıştım ya nohut kürü arı sütü ilaç vermemöişti daha emre bey

Bence eşinin fsh sını düşmesi iyi bir gelişme bence.
Gerci doktorlar hormonları cok takmıyorlar ama bence etkiliyodur.
Biz daha mikrotese yaptırmadık.İlaç tedavisi uyguladı doktor ama spermiogram yine sperm cıkmadı.
Bizim asıl doktorumuz Emre bey.Ama biz mersinde oturuyoruz.Burda da bir doktorumuz var.
Emre bey ilaç yazmıyor hastalarına.Genelde hemen ameliyat etme taraftarı.
Eşimin fsh ilk tahlilde 19.1 di
İkincide 14.6
üçüncüde 31.2 Sonuncu ilaç kullanımı dolayısıyla yükseldi.

Bu ay sadece bitkisel seyler kullanacaz bakalım düşürebilecekmiyiz fsh yı.

vavelya ilaç kullanınca fsh yükseldiyse yanlış bir ilaç mı kullandınızacaba diye düşündüm.emre beyin haberi var mı mersindeki doktorun verdiği ilaçtan? testesteron düşüktü de onun için mi kullandınız ilaç? ay çok soru sordum galiba

şunu okuyun süper bir haber
benm eşimdede azosperm wrdı.imkansız hamile kalman dedi doktorlar.keçi boynuzu yedirdim sürekli eşime.pekmezini yedirdim kaynatıp suyunu içirdim.sigarayıda bıraktı.cewiz fındık fıstık ne bulduysam yedirdim.beslenmesine çok dikkat ettim rabbimde istedi demekki wee Şuanda 3 haftalık HAMİLEYİMMM:)) pes etmek yok kızlar ağlamkta yok.bende çok üzüldüm zamanında ama oldu işte.rabbim isteyen herkeze nasip etsin..

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok canım yanlıs ilaç kullanmadık.Doktor özellikle
hücreleri uyarabilmek için yükleme yaptı ama bizim hücreler uyarılmama konusunda ısrarlı sanırım.
Emre bey testojeli kullanmamızı istemedi aslında kesin dedi.Ama biz zaten bir ay deniyelim belki cıkar dedik ama olmadı.
Evet testesteron yükseltmek için testojel kullandık yükseldi ama onunla beraber diğer hormolarda yükseldi.
Şimdi eşime kendi tedavi programımı uyguluyacam.Yarın baslıyor.Yazık adamcağıza ;

Nohut kürü
Keçi boynuzu kürü
Özel karısımlı macun
Çaksır tablet
L - arginine
Çinko tablet

Bakalım ne kadar dayanabilecek.Rabbim şifasını versin.

vavelya sanırım durumumuz benziyo bizim de testesteronumuz düşük baya emre bey bi defa daha istedi bu testi ondan sonra acaba ilaç mı verecek diye düşünüyordum ama sanırım ilaç vermek istemiyo yanlış mı anladım?

offfffff bızdede olmuyor. hafta sonu test yaptıracağız neler çıkıcak bılmıyorummm çok ama çok korkuyorum

ayyyy hafta sonu bızde test yaptırıcaz çok korkuyorum yaaaa ne çıkıcak acaba hayırlısıÇok üzgünüm çoook

Vallahi Emre bey bize hiç ilaçlardan filan bahsetmedi.
Sadece ben bitkisel birseyler kullanalım mı sakıncası olurmu dedim.
Oda kullanın belli olmaz dedi
.Ama diğer forumlardan okuduğum kadarıyla Arimdex , tamoksifen,testojel hiç birinin kullanılmasını onaylamıyor.Bakalım size ne diycek.
Su an eşimin testesteronu olması gerekenden yüksek bile ama bu ilaçlardan.Sanırım gelecek teste kadar yine düşer.

offfffff bızdede olmuyor. hafta sonu test yaptıracağız neler çıkıcak bılmıyorummm çok ama çok korkuyorum

Canım sizde de mi azospermi var.Yoksa ilk defa mı test yaptracak eşin.
İnsallah değerleri iyi cıkarda üzülmezsiniz.
Rabbim herseyin hayırlısını versin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…