Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bişey soracağım arkadaşlar.Bizde de fsh falan yüksek.Ama doktor ilaç vermedi eşime.Genetik kaynaklı olduğu için bunu düşürme gibi bir lüksümüz yok dedi.sizce bu normalmi?

hepiniz sagolun allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah nutriet bilmiyorum canım bizede dr ilaç felan vermedi allahım yardımcımız olsun:Saruboceq:

belgincim niye böyle cümleler kurdun yapma ne olur.bak bizlerde varız yanındayız başta müracaat yerin rabbinin katı var
eminim senden çok zor durumda olanlar vardır.her halikarda şükür nimeti çogaltır hadi sende toparlan ve O'na dayan.sen bunları biliyorsun tabikide, bazen acılar dogru bakmayı insana unutturuyor.bizim amacımızda burda destekse ne olur bana kızma..senin hepimizin akibeti için bakiş açımız böyle olmalı.......diye düşünüyorum

ilk teşhis zosprmdi.daha sonra hormon testi istendi ve prolaktin yüksek çıktı.düşerse belki hamile kalırım diye umutlandım ama sadece bununla olmuyomuş sanırım.offfffff ne yapıcamızı şaşrdık walla msjı bile 2 kez yazmışım buraya dalgınlıktan.vakit kaybetmeden alman hastanesine gidelim diyoruz tüp bebek için

canım benim sana nasıl kızarımki ben sizler olmasanız bu sıkıntılarla nasıl başa çıkabilirimki sizlerden başka dertleşecek kimsem yok ,işte oluyor canım bir günümüzx diğerini tutmuyor allahım hepimize dayanma gücü versin, her işte bir hayır vardır ,derdi veren allahım elbet dermanınıda verir inşallah en kısa zamanda bizlerinde yüzü gülecek:Saruboceq:

amin amin canım
rabbim hayırlısıyla resulunun yüzü suyu hürmetine bizlerinde yüzünü güldürsün.....

günaydın kızlar bugün komşumuzun kızının dogum günü var ona gidicem ama içimden gitmek gelmiyor şimdi gene aynı muhabbet cocuk yapmıyormusunuz ev alıcaz önce diyorum geçiştiriyorum bakalım bugün neler olucak buarada hani hatırlayanlar varsa zayıfım buyüzdende çevreden zzayıfsın cocuk olmaz gibi laflar duymuştum ya dün sipariş verdiğim bitkisel ürün geldi hep kocişe degilya birazda bana :1rolleyes: şu iran iksirini kullanmaya başladım 3 kez içtim ama öyle beklediğim gibi bir iştah açmadı bakalım belki daha yni kullanmaya başladıgım içindir merak ediyorum kilo alıcakmıyım

amin allahım amin:Saruboceq:

Belgincim canımcım üzme kendini. Aslında zaman zaman bir şeylerin iyi gideceiğini ümit etmek sonrada bişilerin değişmediğini görmenk insanı yıkıyor malesef. Patlaman çok normal hatta bence ağla ağlayabildiğin kadar sana iyi gelecektir. Çıkmamış candan ümit kesilmez diye bir laf var. Ben inanıyorum sende bir gün anne olacaksın kocamam hamiş göbişin olacak. Mucizelere inanıyorum ben ve sende inan çok içine atma arada boşalt kendini daha sağlıklı.

Kulaklarını tıka canım millet ne derse desin boşşşverrr gitsin.Tabiki kendimizede bakmamız lazım.İyi yapmışsın bacım al kilolarını istersen sana bende biraz verebilirim ahh keşke öyle bişey olsa birazcık kilo fazlam varda

Ealsnas seninde doğuma az kaldı Allah bir çırpıda kurtarsın sağılcakla bebeğini kollarına alırsın İnşallah.Darısı artık bizlere

Teşekkür ederim banbancım. Darısı en hızlısından size olsun ama hayırlısı ile olsun...

canım benim napıyım elimde değil ama bugün iyiyim eski iyi düşünen belgin geri geldi seninde dediğin gibi ümitlenip hiçbirşeyin değişmediğini görünce yıkıldım ama inanıyorum tüm kalbimle birgün benimde saglıklı bir bebegim olacak:Saruboceq: hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim bu savaştankaydirigubbakcemile5

banbancıgım sağol inşallah alıcam gerçi hala bir etki görmedim ama şöyle 5 kilo alsam yeter şuan 50 51 kiloyum

canlarım nerelerdesiniz bugün hiç kimseyle karşılaşamadım umutolsun,umudumnerede,vavelya nerelerdesiniz inşallah iyi günler geçiriyorsunuzdur özlüyorum sizleri herşey gönlünüzce olsunŞeniz

kızlar olmuyor böyle hiç karşılaşamıyoruz hayırdır herez nerelerede en sonunda ortak buluşma saati tayin edip görüşcez herhalde özledim sizlerle konuşmayı bu arada komşumuzun kızının dogum gününe gittik ve şuan tam bir sinir bombasıyım yok madem iştende çıktın çalışmalara başlara yap bir tane tembeller tadını alsan bir yaparsın hemen bunaldım kaçıp gitmek istiyorum sanki ben istemiyorum olsun diye neler yapıyoruz ama Allah vermeyince ben neyleyim

evet canım sana katılıyorum bizim bi zaman tayin etmemiz lazım buluşabilmek için............
yanliş hatırlamıyorsam sen daha yeni evlisin onun için sana tembel lafları falan ediyorlardır.biraz zaman geçince sorun oldugunu fark ettiklerinde daha fecii oluyorlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun...inancımız olmasa idi nasıl kalkabilirdik bunların altından bilemiyorum.

gercaktan ilerleyen zamanlarda dahada artıyormu:uhm: buarada günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

slm arkadaşlar öncelikle rabbim en kısa zamanda hepinizin kucağını bebişlerinizle doldursun aranızda eşi hipoganadizmli olan varmı varsa ne tür ilaç kullanıldı ve sonucu nasıl çıktı teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…