- 18 Şubat 2009
- 1.769
- 17
merhaba arkadaşım. sadece proklatin yüksekliğinden mi azf teşhisi konuldu. öyleyse ben tam olarak bilemiyorum. bizim sorunumuzda azospermi ama bize inmemiş testis ve genetik bozukluğu teşhisi konuldu.böyle olunca da horman değerleri normalden çok yüksek çıkıyor.merhaba arkadaşlar benm de eşime azosperm teşhisi konuldu.hormon testinde prolaktini yüksek çıktı.doktor bunun azosperme sebep olabileceğini syledi. her yere yazıyorum ama henüz bir cvp alamadım.böyle bir sorunu olan var mı? yardımcı olur musunuz?
gelincik çok teşekkür ederim
bizim ilk tedavide microtese ile sperm bulundu ama negatif sonuç aldık. ilki kısa protokoldu şimdi 2.yi deneyeceğiz bu sefer uzun protokol olacak.daha başlamadık kısmetse haziranda başlıyacağız.Bizim ilk tedavi.Y de delesyon var.Uzun protokol olacakmış.Şu anda tetradox foliol ve lucrin ilaçlarını verdi.Hakkımızda hayırlısı.Sizdeki tedavi durumu neydi?
mrb arkadaşım biz iyiyiz. sen yoksun bu aralar.sen nasılsın?günaydın güzel arkadaşlarım nasılsınız?Dün bende giremedim geçmişi okudum geldim ama kimse yok görüşürüz inşallah
selam kızlar bi gireyimde bakem kızlar ne yapıyor diye amma gene kimsseler gelmemiş zamandan başka tabi bende eve yeni geldim bugün kociş gelecek yemek temizlik işleri beni bekliyor .......ama arada bakacağım gelen giden varmı yoklama yapacağım artık ona göre kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba,
beni unutmadınız umarım.
yazılarınızı hergün takip ediyorum. bende bir gelişme olmadığı için yazmıyorum. henüz işten güçten doktora gidemedik. ama en kısa zamanda doktora gidicem. dönüşünde de sizlerle paylaşıcam. öpüyorum...
kızlar merhaba,
beni unutmadınız umarım.
yazılarınızı hergün takip ediyorum. bende bir gelişme olmadığı için yazmıyorum. henüz işten güçten doktora gidemedik. ama en kısa zamanda doktora gidicem. dönüşünde de sizlerle paylaşıcam. öpüyorum...
inanın bana şuanda o kadar kötüyümki bagıra bagıra aglamk hatta elimden gelse ölmek istiyorum çok mutsuzum arkadaşlar neden bu derdi bize verdin allahım neden,ben her zaman iyi düşnen eşine moral veren ben bugün çok sıkıntılıyım testestoron hormonunun sonucu çıkmış tabii istedigim gibi degil sizlerede yazıcam şimdi sizde bana yazın ne olur çok sıkıntıdayım miğdem ağrıyor içime atmaktan sonuçlar şöyle 14.10.2008 de FSH:18.39 ,LH:3.91 ,PROLAKTİN:6.82, TESTESTORON:3.88 14.3.2009tarihinde FSH15.56 ,LH:4.73 , PROLAKTİN13.1 OLMUŞ lütfen bana biraz bahsedin sizce nasıl durum yaaa bugün çok mutsuzumsenağlama eşime belli etmemek için içime atmak beni çok yoruyor:çok üzgünüm:sizide kendi dertlerimle üzdüm ama napıyım başka kimseye söyleyemiyorum senağlamaALLAHIM NE OLUR SABIR VER BANA