• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Esi azosperm ve fsh hormonu yuksek olan kizlar nasil bir yol izlediniz paylasirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Linanin annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
298
160
103
31
Kizlar ben 9 aylik evliyim bende bir problem yok gecenlerde esim doktora gitti ve sperm testi yaptirdi testte sperm bulunamadi diye yaziyordu bunun uzerine baska doktora gittik oda hormon testi ve ultrason istedi ultrasonda hic birsey cikmadi cok sukur hersey normal dedi doktor yanliz hormon testinde fsh hormonu 38 cikti doktor cok yuksek dedi normal yolla cocuk sahibi olmaniz mumkun degil tup bebek icin hazirlik yapin dedi basina boyle birsey gelen var mi nasil bir yol izlediniz bana da yardimci olur musunuz

Selam Kızlar kafam cok karisik. Bu ay rahim filmi çektirdim . Yasim 37 .hormon sonuclari ise fsh 8,51 E2 ise 41. Digerleri normal. Eşimde %30 dna hasari çıktı. Normalde biz bu ay tup bebege baslayacaktik. Ama ben rahim filminden sonra gebelik sansinin arttigini bildigim icin bir ay normal deneme taraftariyim 2.adet dönemim bayram tatiline Denk gelecek. Tup bebek merkezleri kapalı degildir sanirim. Sizce ne yapayim direk tup bebege mi basliyim, yoksa 1 ay normal deneyelim mi?

Merhaba kızlar bizde de aynı sorun var bende 1.5 yıllık evliyim eşimde azosperm çıktı ve onun da fsh 35 bize de normal yolla çocuğunuz olmaz tüp bebekle ancak oda eşinizi ameliyat edicez tese denilen orda sperm bulunursa tüp bebek yapıcaz dediler bizde şimdi rapor çıkardık eşim bi ilaç kullandı 2 ay şimdi tekrar tahlil vericek bi değişiklk olmuş spermlerde gibisinden bakalım bu hafta içi gidicem ona göre beni hazırlıcaklar sonra eşimi ameliyat edicekler süreçler zor gerçekten ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sormak istediğinz sorular olursa yardımcı olurum olabildiğim kadarıyla..

Back