Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup ROSI/ELSI ile tüp bebek yaptırmayı düşünenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet benim rahim dinlendirmek istedi doktor şubat sonu adetimden sonra transfer olucak senin yumurtaların toplanmadı daha o zaman benim senden önce olur
Senin kaçıncı gün toplanmıştı yumurtalar ? Kaç tane döllendi donduruldu ? Yuvarlak hücrelerle mi yapılmıştı ? Çok soru sordum ama merak ediyorum bende :)

Senin kaçıncı gün toplanmıştı yumurtalar ? Kaç tane döllendi donduruldu ? Yuvarlak hücrelerle mi yapılmıştı ? Çok soru sordum ama merak ediyorum bende :)
ya kaçıncı gün saymadım açıkcası toplandığını 10 tane topladılar 1.gün 7 tanesi döllendi 3.gün 4 tane kalmış dondurdular

İyi geceler kızlar bugün kontrole gittim ben Pazartesi yumurta toplamam var. Umarım yumurta toplama iyi geçer. Güzel embriyolar oluşur ve transferim bu ay gerçekleşir. Dualarınızı bekliyorum🙏🏻

İnşallah herşey yolunda gider 🙂
Amin canın inşallah teşekkür ederim ☺️
hadi hayırlısı canım mutlaka yaz burayada çok çok çok iyi olur herşey işallah
Yazarım tabi canım inşallah çok heyecanlıyım valla 😊
10 tane olması da iyi bence. Inş güzel sonuçlarını bekliyoruz. 5. Güne ulaşırsa transfer oluyo değil mi
Aynen öyle canım Çarşamba kontrole çağırdılar büyük ihtimal 5.güne gelirlerse de transfer olacak inşallah ☺️

Kızlar az önce hastaneden aradılar. Toplanan 10 yumurtadan 9u olgun çıkmış ve 8 tanesi döllenmiş 🙏🏻 İnşallah çoğu 5.güne gelir dualarınızı bekliyorum 😊

X