N
naz_zzz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi naz_zzz
-
merhaba arkadaşlar ben 19 yaşında hamile ve eşi eskerde olan bi bayanım ve kayınvalidem ile yaşıyorum sakın siz eşinizin annesi melek bile olsa onla aynı ewde yaşamayın asla çünki oğullarını kıskanırlar gelinlerinden hele bide doğulularsa yok yanına oturma yanımızda hoş geldin etme gibi saçmalıkları vardı r bu çok zor ya ama ben dinlemmeem dedikodumuda yaparlar bende anne olucam hayırlısı ile ama böyle bir anne değil benim çocuğum mutlu olsun hiç bişeyine karışmam ama yok bunlarda öle biz konuşmuyoduk küsmüştük ortada bişey yok ama o benle konuşmayınca bende konuşmadım ama hata yaptım nede olsa büyüklerdi konuşmalıydım 1 ay konuşmadık biz eşimle mutluyduk ama bunlar biz odamızdayken sinirden ölüyolardı 1 ay oldu eşim fark etti neden konuşmuyosunuz dedi sen küçüksün git konuş dedi bende tamam dedim aslında bende aynı ewde küslük olmasın diyodun gittim konuşalım dedim ama nasıl tepki verdi ben güzel bi dille söylmiştim o..... dedi birsürü hakaret etti neler neler iftiralar attı defol git dedi (bunu başka bi diille söyledi daha iğrenç ama ben size öyle aksettiriyorum) bende sinirlendim topladım valizimi çıktım ewden eşim giderken gitme bak herşey biter dedi bende sende gel benle annemlere gidelim yoksa giderim dedim ve gittim kayın validem çok sewindi o gün ta hemen çıkmış eşyalrımı toplamış fln nese 1 saat sonra geri döndün ben gidemedim hem çok sewiyordum hemde hamileydim eşimde çok iyi insandır ailsei yüzünden onu bırakmak istemedim ama bunu ewden çıkmadan önce düşünecektim nese eve girdim içeri ben eşimi bırakmıyorum herşeye razıyım dedim kayınpederim hemen beni dışarı atmaya çalıştı koluma yapıştı niye geldin diye eşimde araya girdi anneside ama ne fayda tutamıyo kimse eşim diyoki o arada baba böyle olmazz bırak babası alsın gitsin atmak olmaz diyo ama eşime kızmıyorum çünki ben onun sözünü dinlemeyip gittiğim için nese dışarı atıldım eşimi bırakmıyo eşimde gelemiyo o çok saygılıdır anne ve babasına ben yan komşunun ewine gittim daha doğrusu o aldı ewine babamı armışlar kızınızı istemiyoruz hocaya götürdük geçmi,şi bozuk çıktı vs. gibi saçmalıklar ben allaha havele ettim her neyse onunda akrabaları geldi olayı anlattım dayısına oda sinirle yapmışlar ben ikna ederim dedi beni öyle ağlarken görünce dayısı çok iyi bi insandır eşimde ben gidince çok ağlamış yinede istemiş beni babasıda zor bela ikna olmuş son bi şans veriş bana ve beni ewe yine aldılar ellerini öptüm eşim ve allah rızası için yaptım karnımdaki çocuk için benim hamile olduğumu hiç kimse bilmiyodu bendenb başka eşiminde bu olydan 1 buçuk hafta sonra haberi oldu ve ailesinin biz bu bebeği ikimizde çok istiyoruz başka kimse umrumuzda değil eşim şuan 3 günlük asker çok özledim onu biz birbirimizi çok sewen bi çiftiz ama şuan içimi bi bilseniz çok zor bebeğim için mutlu olmaya dayanmaya çalışıyorum elbet işi olunca askerden gelince ayrılıcaz bu ewden ailesi iyi davranıyolar bana ama sewemiyorum onları malesef ama saygımı hiç bizaman da bozmuycam ben affetmiyorum ama hakkımda helal ediyorum rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın arkadaşlar dualarınızı bekliyorum bende herkes için dua ediyorum rabbim öyle adaletliki herşeyi görüyo biliyo korkmayın eden bulur cezasını ama asla kaynana ile oturmayın uzak tutun saygılıda olun ve haksızlığını kaynananızın eşinize anlatmayın o görür siz söylemeyin yada rabbim gösterir son birşey daha eşimin annesi oğlum bana eskisi gibi yanıma gelip sarılmıyo diye ağlayan bi insan inanın ben eşime hiç sarılma demedim eşimin içinden gelmiyo her ne kadar enne ve babasına saygı duysada oda benim hakkımda söyledikleri sözlere kızdı ve soğudu anne ve babasından ama o çok saygılıdır daha babasdına bir defa bile karşı gelmemiştir böyle olması çok iyi çünki banada öyle çok saygılı sewgili yorumlarınızı bekliyorum allaha emenet olun hoşçakalın
Son düzenleyen: Moderatör: