- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
Depremin vakti saati var mı kardeş hele Istanbuldan söz ediyoruz üstelik bütçeniz de öyle çok az değil niye o paraları veresiniz alt yapısı kötü olan deprem bölgesinde bir daireyeArkadaşım beni 2-3 bilemedin 4 yıl idare etsin sonrası Maltepe ya da tuzla tarafına yerleşeceğim. Kalıcı değilim o tarafta. Çevresi insanları nasıldır bir çocuğum var dışarı çıktığımda rahatsız edici şeyler olur mu bunu öğrenmek istiyorum.
Depremin vakti saati var mı kardeş hele Istanbuldan söz ediyoruz üstelik bütçeniz de öyle çok az değil niye o paraları veresiniz alt yapısı kötü olan deprem bölgesinde bir dairey
İnşallah gönlünüze göre olur doğru İstanbul kalabalık gerçi artık Bursa da İstanbulu aratmıyor eski Bursalı olarak buradan nefret etmeye başladımHaklısın kardeşim depremi düşünecek olursak İstanbul’u terketmemiz gerekir maalesef ki. Bu da mümkün olmuyor tabi. Bana kalsa ne işim var İstanbul da kalabalık yaşantılardan ortamlardan hiç hoşnut değilim. Hele ki o trafikten. Benim ailem Gebze Darıca tarafında oturuyor mesela oraya 3-4 saate gittiğimi bilirim.
Esencılıs diyince yazdık işte üstat
Tekel bayinide unutmayalım Allah korusunAfgan-Suriyeli meydan savasi vardi gecende
Bahçeşehir’de yaşıyorum. Esenyurt dibimizde olmasa da aman sakın öyle bir hataya düşmeyin.Evet tabi ki biliyorum esneyurtu fakat bahsettiğim mahalleler temin diğer tarafı Bahçeşehir tarafına kalıyor. Bi ihtimal dedim daha yaşanılabilir bi yer olabilir mi.
Merhabalar , şuan da Beylikdüzü kavaklıda kiracı olarak oturuyorum. Ev almaya karar verdik. Bütçemize uygun Esenkent Aşık Veysel mah. De bir kaç büyük sitede ev bulduk. Eşim doğma büyüme Esenyurtlu. Söylediğim mahalleler temiz diyor fakat çok inanasım gelmiyor.sonuçta Esenyurt değil mi diyorum. Oturan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.
Esenyurtta yaşıyorum. Gayet memnunum, herkes kendi halinde. Evler de az katlı, sağlam ve depreme dayanıklı oluyor. Bizim mahalle temiz başka mahalleleri pek bilmiyorum. Gönlünüzce olsunMerhabalar , şuan da Beylikdüzü kavaklıda kiracı olarak oturuyorum. Ev almaya karar verdik. Bütçemize uygun Esenkent Aşık Veysel mah. De bir kaç büyük sitede ev bulduk. Eşim doğma büyüme Esenyurtlu. Söylediğim mahalleler temiz diyor fakat çok inanasım gelmiyor.sonuçta Esenyurt değil mi diyorum. Oturan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.
Bende bunu demeye geldim.esenkent esenyurt sayılmaz.
yani esenyurta bağlı diye herkes giydirmişte bahçeşehirin dibi esenkent. güzel siteler var tabi eski binalar hep.
Bir süre sonra maltepe yada tuzlaya geçecekseniz neden ordan ev alıyorsunuzArkadaşım beni 2-3 bilemedin 4 yıl idare etsin sonrası Maltepe ya da tuzla tarafına yerleşeceğim. Kalıcı değilim o tarafta. Çevresi insanları nasıldır bir çocuğum var dışarı çıktığımda rahatsız edici şeyler olur mu bunu öğrenmek istiyorum.
Hayır olmazsınız esenyurt köy içi değil sonuçta orası kısmen daha nezih ama eski binaya geçmeyin derim araştırmadanArkadaşım beni 2-3 bilemedin 4 yıl idare etsin sonrası Maltepe ya da tuzla tarafına yerleşeceğim. Kalıcı değilim o tarafta. Çevresi insanları nasıldır bir çocuğum var dışarı çıktığımda rahatsız edici şeyler olur mu bunu öğrenmek istiyorum.
merhaba eski bir konu ama esenyurtta oturan biri olarak cevap vermek istedim . biz esenyurt cumhuriyet mahallesindeyiz metrobuse yakin tarafta . esenyurtta oturulabilecek kisimlar cumhuriyet , barbaros hayrettin ve mevlana mahallesi . buyuk siteleri tavsiye etmem bu aradaMerhabalar , şuan da Beylikdüzü kavaklıda kiracı olarak oturuyorum. Ev almaya karar verdik. Bütçemize uygun Esenkent Aşık Veysel mah. De bir kaç büyük sitede ev bulduk. Eşim doğma büyüme Esenyurtlu. Söylediğim mahalleler temiz diyor fakat çok inanasım gelmiyor.sonuçta Esenyurt değil mi diyorum. Oturan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.
Ev bulabildiniz mi?2 buçuk milyon en fazla. Benim gönlüm kavaklıdan almak. Fakat işe yarar o fiyatlarda bulamadık hala.