ASLA almayın.Merhabalar , şuan da Beylikdüzü kavaklıda kiracı olarak oturuyorum. Ev almaya karar verdik. Bütçemize uygun Esenkent Aşık Veysel mah. De bir kaç büyük sitede ev bulduk. Eşim doğma büyüme Esenyurtlu. Söylediğim mahalleler temiz diyor fakat çok inanasım gelmiyor.sonuçta Esenyurt değil mi diyorum. Oturan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.
Bende aynını düşündüm. Beylikdüzü Yakuplu da dahi bulamadığım ev fiyatları orada var. Neden ?ASLA almayın.
Ucuz olmasının sebebi ne bü düşünün.
Aaa bilmiyordum.Suriye oralar yapmayın almayın..
Merhabalar , şuan da Beylikdüzü kavaklıda kiracı olarak oturuyorum. Ev almaya karar verdik. Bütçemize uygun Esenkent Aşık Veysel mah. De bir kaç büyük sitede ev bulduk. Eşim doğma büyüme Esenyurtlu. Söylediğim mahalleler temiz diyor fakat çok inanasım gelmiyor.sonuçta Esenyurt değil mi diyorum. Oturan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.
Her gün mülteci olayları çıkan muhitler oralar.Merhabalar , şuan da Beylikdüzü kavaklıda kiracı olarak oturuyorum. Ev almaya karar verdik. Bütçemize uygun Esenkent Aşık Veysel mah. De bir kaç büyük sitede ev bulduk. Eşim doğma büyüme Esenyurtlu. Söylediğim mahalleler temiz diyor fakat çok inanasım gelmiyor.sonuçta Esenyurt değil mi diyorum. Oturan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.
Evet tabi ki biliyorum esneyurtu fakat bahsettiğim mahalleler temin diğer tarafı Bahçeşehir tarafına kalıyor. Bi ihtimal dedim daha yaşanılabilir bi yer olabilir mi.Hiç haberleri ya da sosyal medyayı görmüyorsunuz İstanbul'da tüm kötü olaylarda Esenyurt ünlüdür başka şehirde yaşayan biri olarak çok duydum semtin adını kaçın oradan yahu kaçın para verip ev alınır mı oradan
Bende aynını düşündüm. Beylikdüzü Yakuplu da dahi bulamadığım ev fiyatları orada var. Neden ?
2 buçuk milyon en fazla. Benim gönlüm kavaklıdan almak. Fakat işe yarar o fiyatlarda bulamadık hala.Esenyurt'ta diğer mahallelerine göre daha iyi mahalleler evet var ama hepsi birbirine çok yakın yerler sonuçta ne kadar uzak olabilirler ki? Bence hiç düşünmeyin bütçeniz dahilinde İstanbul'un başka yerlerinden bakın. Bütçe ne kadar?
Anlıyorum çok teşekkür ederim.Emlakçı arkadaşıma sordum ve asla tavsiye etmedi.
Bütçeniz ne kadar ? Evlerin çoğu eski duruyor büyük dediğiniz sitelerdeBu arada geçici bir süreliğine kalacağım. 1-2 veya 5 yıl civarı. Sonrası yeni evimize geçeceğiz. Ben şimdi napayım bilmiyorum.