Eşe karşı şiddet

Bu ülkenin polisi de eril. Polise bile guvenmem bu ulkede can guvenligi 0 zaten hala bik bik otup tavsiye vermis. Acimayin gitsin nefret ediyorum artik hepsinden acimiyorum

+1
Polise ben de güvenemem
Dövse de sövse de aldatsa da erkek erkeği tutuyor
Daha çok kadın savcı, hakim ve polise ihtiyaç ve bu ülkede

Cesaretine hayran kaldım masallah

Bir de barıştırarak(ne haddineyse)eşinin peşine takarak gönderirlermiş evine,okuyorduk gazetelerde...Allah sağ gözü sol göze muhtaç etmesin diye boşuna dememişler...

Mahkemelerden falan cok anlamam ben durusuna hayran oldugumu soylemeye geldim

Ozur diler pisman olur barisirsiniz belki, cunku oyle affedilmeyecek birsey de degil. Oyle olacaksa da insallah boyle bir olayin tekrari olmaz..

+1
Polise ben de güvenemem
Dövse de sövse de aldatsa da erkek erkeği tutuyor
Daha çok kadın savcı, hakim ve polise ihtiyaç ve bu ülkede

cherry hanım kadın savcı hakim polis de bu tarz düşüncelere sahip olabiliyor
gördüğünüz gibi burada bu yorum yapanlar da kadın
cinsiyet hiç fark etmiyor
önemli olan insanlık

Ufak bir tokat da atamaz sayın bayan, yani hiç değilse biz kadınlar bunu kabul etmiyoruz
Farkındaysan ilk okuduğumda diye bir cümle kullandım ve tabi ki tokat atamaz sadece bu denli şiddetli olduğunu kavrayamamıştım artı sadece bir tokat içinse eğer yuva yıkılmasından yana değilim anlatabilmişimdir umarım Sayın Bayan.

Merhaba
O zaman demek ki fikrinizi yazıya dökerken yanlış anlaşılma olmuş,
Aksinin olmamasına sevindim,
Ailenizle mutluluğunuz daim olsun,

Ne kadar güzel ve doğru tespitleriniz var sizi tebrik ediyorum düşüncelere duygulara tercüman olmuşsunuz.Yorum yapan hanımefendi içinde üzgünüm kadın olmayı yanlış anlamış

evet konu eskimiş ama malesef pekçok defa yaşanan bir konu. Şiddete uğramış bir kadın olarak ben de buradaki bayanlara tavsiyem asla şiddeti kabullenmeyin. Ben çalışan bir bayanım, görücü usulü evlendiğimden beri eşim beni sevemedi ve sürekli darp etti, ilk çocuğumu düşürdüm, sonra tekrar çocuğum olduktan sonra çalışmaya başladım, eşimin darp etmesi sebebiyle çeşitli kalıcı fiziksel rahatsızlıklarım var.
Beş yıllık evli iken boynumu sıkması sebebiyle polis çağırdım 155ten, adam polis gelecek diye evden çıktı gitti, polisler eve geldiler, boynumu gördüler, şikayetçi olacak mısın şikayetçi olursan bu boşanmaya gider dediler, o an karar vermek güç şikayetçi olmadım, hanfendi şikayetçi olmıyacaksanız birşey yapamayız dediler, bende birşey diyemedim ve boynumda bıraktığı on parmak iziyle gece birde devlet hastanesine gidip rapor almak istedim. Oradaki polis, ya çokta kötü sıkmış vah vah, boşanacak mısın, bak daha karar vermediysen eve gidince bu adam seni daha çok döver hem çocuğunda varmış dedi, annem de bu adamın laflarıyla evet kızım yavrun babasız büyümesin boynu bükük kalmasın, zamanla kocan düzelir iyi bir adam olur dedi. O sıra şiddet gören kadın zaten psikolojik olarak bi bocalamada oluyor, bu sebeple de duygusal etkilemek kolay oluyor malesef. Herkes kadının vicdanına oynuyor. Bende şikayetçi olmadım.
Ailelere söylüyorum, lütfen darp edilen kızınıza sahip çıkın, yuva yıkılmasın demenin bi anlamı yok, olmayan yuvayı devam ettirmesi için kızınızı ölümüne bırakmayın.
Ve evli olduğum adam değişmedi, ne güzel bir çift söz duydum ne nasılsın diye bir gün eve gelip sordu, Allah biliyor, bu anlattıklarımı yaşamayanın anlaması zor. İyi erkeklerde var tabi, İyi bir eşe sahip insan bunları bilmez. Durumu kabullendim ve hergün küfür, her hafta basit sebeplerden boynum sıkılarak devam etmeye çalıştım, herkes böyleymiş çünkü bana da bu söylendi. Üstelik çalışan bir kadın olmama rağmen. İkinci çocuğu da doğurdum.
Sonra ev işleri yüzünden de sürekli darp edilmem ve hakarete uğramamla devam etti. Ben sustukça o azdı, ailesi de onu teşvik etti, zaten cahil insanlardı bi çekememezlik bi merhametsizlik. Beni dövdüğünü ailesine gururla anlattı ve onların yüzünün güldüğünü görüp odadan çıktım. Neyini anlatabilirim ki? Filimlerde gördüğünüz zalim insanlar!. Sabrederek beş yıl oldu onbeş yıl ve farkeden ne yine darptan ayrıldım.
Görmezden gelmeyle boşvermeyle olmuyor, Boşanmak evlilikten daha elzem bir durum. Kesinlikle çevrenin laflarına bakmayın, sabreden kadının kıymeti olmuyor, kimse size madalya vermeyecek, iyisi mi sakat kalmadan adamdan ayrılın. Sakat yatalak kaldığınızda size kimse bakmaz, siz kadın olarak sağlıklı olduğunuzda çocuklarınıza sahip çıkabilirsiniz, siz ayaklarınızın üstünde dik durarak çocuğunuza en iyisini yapmış olursunuz. Çocuğunuz için yapacaksanız boşanın, inanın çok daha iyi. Ve geriye bakmayın.

Ceza 3 ay muhtemelen ama eve alırsan bu süreç içinde sen suçlu çıkarsın eğer barışırsan gidip şikayetini geri çekmen gerekir otur evinde nereye gideceksin ama keşke karar aldırmadan önce etraflıca konuşsaydın belki boşanırdı direk

Aynisi basima geldi esim siddet uyguladi bende ona vurdum uzaklastrma karari boyunca yanina yaklaşamıyor yaklasirsa ara polisi hapis cezası bebegi istrmezsen göstermezsin güvenmiyorum de bitti gitti . Biz karsilikli siksyetci olduk karakola gittik adliyeden dava kağıdı gelecek sikayetci olduğunuz icin dava aciliyor. Hukuki islem boyle ama benimde bebegim var esimin camasirini çorabını temizleyip basucuna koyarim hergun evimi temizler yatarım isteseniz yapardiniz biraz bosvermissiniz sanki ama tabiki size vurmasini bağırmasını gerekce göstermez bu

Helal olsun size. Ciddi soyluyorum boyle ayakta durduğunuz ıcın kararlılıgınız ıcın tebrık ederım. Boyle bir durumda esim bana vurdu ama ozunde iyi biri seviyorum napmalıyım diyen kadın cok olurdu. Bu arada aileniz destek mı

her bebek ayni olmuyor maalesef
kimisi kucaktam hic inmiyor yere koydugunuz an morarana kadar agliyor
aksama kadar bir bardak sicak cayi kollari bosken icemeyen insanlar var
o bosladiysa kocasi yapsaymis
corabini alip bas ucuna kendisi koyamiyormu esiniz?
erkeklerin tek gorevi kadinla yatip cocuk dogurtmak mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…