Eşe karşı şiddet

oo polisler var ya o polisler keşke onları da şikayet etseydiniz
bir kere de islerini yapsalar sasarim
zaten onlara neyse
mutlaka mahkemeden adresinize tebligatlar gelir eğer hiçbir şey gelmezse arada adliyeye gidip kimliginizle dosya açılmış mi acilmissa hangi aşamada diye sorgulayin
avukat konusunda kendiniz bulsanız daha iyi olur

Jessey e-devletten baksın olmaz mı?

Eşiniz ne yapıyor peki?
Pişman mı, özür diledi mi, tavrı ne şuan eli kırılasıcanın?
dün gece gelmedi sadece mesaj attı eve gelmiyorum evin kirasını ve giderlerini karşılıyorum diye bende ona karakol tutamağını attım istenende gelemezsin diye. Özür dilemedi kendi ailesi de bilmiyor sanırım yoksa ararlardı beni

Elini cebine atarken bile birine çarpar mı diye düşünsün. Hayır özür dilemedi evin kirasını ve giderlerini ödeyeceğini kendisinin gelmeyeceğini yazan bir mesaj attı bende ona şikayet dilekçemi atıp istese de gelemeyeceğini söyledim. Polisler biz onu ararız eve gelirse araman yeterli dediler.

Duruşunuza hayran kaldım. Dogrulugu yanlıslıgı şimdiye kadarki sürece baglı ki bunu en iyi siz biliyorsunuz. Bravo gercekten.
Dilekçenize cevap verdi mi şoktan çıkıp merak ettim

Jessey e-devletten baksın olmaz mı?

o da olur ama e devlet ayrıntı vermiyor sadece dosya numarasi mahkeme adı yazar adliyeye giderse dosyayı inceleyebilir içinde ifade vermiş mi hangi delil var vs.bakar belki hakimle görüşür falan diye öyle dedim

oo polisler var ya o polisler keşke onları da şikayet etseydiniz
bir kere de islerini yapsalar sasarim
zaten onlara neyse
mutlaka mahkemeden adresinize tebligatlar gelir eğer hiçbir şey gelmezse arada adliyeye gidip kimliginizle dosya açılmış mi acilmissa hangi aşamada diye sorgulayin
avukat konusunda kendiniz bulsanız daha iyi olur
Bende şaşırdım eski de kaldı aman kızım o kocandır hadi Barışın tavırları ama devam ediyormuş. Adliyeye gideyim ama Bakırköy sanırım kalkmış en yakın orası vardı bize şimdi hangi adliyeye gider fikrim yok. Avukat ücretini karşılayamam Malesef çalışmıyorum henüz

Ben anlamadım zaten tamam yuva yıkmak kolay degil, mahkemeler ağzına kadar dosya dolu ama bu da bir suç degil mi ben hakkımı aramazsam, yarın başıma feci bir olay gelse kime gidicem hangi kuruma eski de kaldı sanıyordum ama devam ediyormuş bu caydırma konsumaları
Yani şahsen tavsiye talep etmeyen birine şu konuşmayı yapmamak lazım. Kadının oraya geliş nedeni ikna olmak değil zaten, kadın belki de can havliyle o adamdan tamamen kopacağı sürecin adımını atmaya gelmiştir.
Konu sahibi siz önünüze bakın lütfen, daha önce bebeğine mama almak yerine içip içip küfelik olan birinden bahsediyoruz.

Bende şaşırdım eski de kaldı aman kızım o kocandır hadi Barışın tavırları ama devam ediyormuş. Adliyeye gideyim ama Bakırköy sanırım kalkmış en yakın orası vardı bize şimdi hangi adliyeye gider fikrim yok. Avukat ücretini karşılayamam Malesef çalışmıyorum henüz

Size açıkça söyleyeyim baronun atadığı avukat genellikle öyle çok ilgilenmez davayla
o yüzden benim öncelikle verecegim tavsiye aile aracılığıyla tanıdık aracılığıyla bir şekilde siz kendiniz avukat bulmanız

O uzaklaştırma kararını aldırttığınızdan emin misiniz siz ? Yoksa sadece müracaat / talep mi ettiniz, talep ettiyseniz karakoldan mı talep ettiniz ? Biraz daha net bilgi verirseniz ona göre daha net cevap verebiliriz sorularınıza.
Ben darp raporu ile karakola gittim memur arkadaşlar ifademi aldı bir tutanak tuttu uzaklaştırma talep ediyorum koruma talep etmiyorum yazıyor. Ama onlar biz eşini arıycaz eve gelmesi yasak gelirse hemen ara biz geliriz dediler

Duruşunuza hayran kaldım. Dogrulugu yanlıslıgı şimdiye kadarki sürece baglı ki bunu en iyi siz biliyorsunuz. Bravo gercekten.
Dilekçenize cevap verdi mi şoktan çıkıp merak ettim
Hayır daha dönüş yapmadı ailesi bu olayı kabullenmez kime ne hesap vereceğini düşünüyor olabilir

Helal olsun, vazgeçmeyin bu tutumunuzdan.
Şiddet, insanlık değil canlı dışı bir tutumdur ve tedavisi veyahut telafisi yoktur.
Bırakın onun için üzülmeyi, siz bebeğinizle kendinizi kurtarmaya bakın.
Vazgeçmeyi düşünmüyorum hatta ilk sayfada arkadaş kuzeninin aylık tazminat talep edip kazandığını yazmıs bende tazminat İstemi'yi düşünüyorum

o da olur ama e devlet ayrıntı vermiyor sadece dosya numarasi mahkeme adı yazar adliyeye giderse dosyayı inceleyebilir içinde ifade vermiş mi hangi delil var vs.bakar belki hakimle görüşür falan diye öyle dedim
Baktım ama dosya 2008 de bir hakaret davası açmıştım o görünüyor sadece

Geçmiş olsun. Hayat zaten hepimizi bir şekilde zorluyor bi de yakınlarımızın böyle zorlaştırması, gerçekten incitici. Olması gerekeni yapmışsınız. Cesur olmak ve insanın kendine saygı duyması tam da böyle durumlar için gereklidir. Sonuç ne olursa olsun siz bu kötü tecrübeyi gayet iyi yönetmişsiniz. Umarım bundan sonrası için herşey güzel olur ..

Yani şahsen tavsiye talep etmeyen birine şu konuşmayı yapmamak lazım. Kadının oraya geliş nedeni ikna olmak değil zaten, kadın belki de can havliyle o adamdan tamamen kopacağı sürecin adımını atmaya gelmiştir.
Konu sahibi siz önünüze bakın lütfen, daha önce bebeğine mama almak yerine içip içip küfelik olan birinden bahsediyoruz.
Bu bir anlık bir karar degil 3 yılın birikimi aslında daha fazlasını yaşamak istemiyorum. Bir sonraki adım cinnet geçiren kadın olabilir artık kendime olan saygım da azaldı.

Back