Eşe karşı şiddet

Jessey e-devletten baksın olmaz mı?

Eşiniz ne yapıyor peki?
Pişman mı, özür diledi mi, tavrı ne şuan eli kırılasıcanın?
dün gece gelmedi sadece mesaj attı eve gelmiyorum evin kirasını ve giderlerini karşılıyorum diye bende ona karakol tutamağını attım istenende gelemezsin diye. Özür dilemedi kendi ailesi de bilmiyor sanırım yoksa ararlardı beni

Duruşunuza hayran kaldım. Dogrulugu yanlıslıgı şimdiye kadarki sürece baglı ki bunu en iyi siz biliyorsunuz. Bravo gercekten.
Dilekçenize cevap verdi mi şoktan çıkıp merak ettim

Jessey e-devletten baksın olmaz mı?

o da olur ama e devlet ayrıntı vermiyor sadece dosya numarasi mahkeme adı yazar adliyeye giderse dosyayı inceleyebilir içinde ifade vermiş mi hangi delil var vs.bakar belki hakimle görüşür falan diye öyle dedim

Bende şaşırdım eski de kaldı aman kızım o kocandır hadi Barışın tavırları ama devam ediyormuş. Adliyeye gideyim ama Bakırköy sanırım kalkmış en yakın orası vardı bize şimdi hangi adliyeye gider fikrim yok. Avukat ücretini karşılayamam Malesef çalışmıyorum henüz

Yani şahsen tavsiye talep etmeyen birine şu konuşmayı yapmamak lazım. Kadının oraya geliş nedeni ikna olmak değil zaten, kadın belki de can havliyle o adamdan tamamen kopacağı sürecin adımını atmaya gelmiştir.
Konu sahibi siz önünüze bakın lütfen, daha önce bebeğine mama almak yerine içip içip küfelik olan birinden bahsediyoruz.

Size açıkça söyleyeyim baronun atadığı avukat genellikle öyle çok ilgilenmez davayla
o yüzden benim öncelikle verecegim tavsiye aile aracılığıyla tanıdık aracılığıyla bir şekilde siz kendiniz avukat bulmanız

Ben darp raporu ile karakola gittim memur arkadaşlar ifademi aldı bir tutanak tuttu uzaklaştırma talep ediyorum koruma talep etmiyorum yazıyor. Ama onlar biz eşini arıycaz eve gelmesi yasak gelirse hemen ara biz geliriz dediler

Duruşunuza hayran kaldım. Dogrulugu yanlıslıgı şimdiye kadarki sürece baglı ki bunu en iyi siz biliyorsunuz. Bravo gercekten.
Dilekçenize cevap verdi mi şoktan çıkıp merak ettim
Hayır daha dönüş yapmadı ailesi bu olayı kabullenmez kime ne hesap vereceğini düşünüyor olabilir

Helal olsun, vazgeçmeyin bu tutumunuzdan.
Şiddet, insanlık değil canlı dışı bir tutumdur ve tedavisi veyahut telafisi yoktur.
Bırakın onun için üzülmeyi, siz bebeğinizle kendinizi kurtarmaya bakın.
Vazgeçmeyi düşünmüyorum hatta ilk sayfada arkadaş kuzeninin aylık tazminat talep edip kazandığını yazmıs bende tazminat İstemi'yi düşünüyorum

Baktım ama dosya 2008 de bir hakaret davası açmıştım o görünüyor sadece

Geçmiş olsun. Hayat zaten hepimizi bir şekilde zorluyor bi de yakınlarımızın böyle zorlaştırması, gerçekten incitici. Olması gerekeni yapmışsınız. Cesur olmak ve insanın kendine saygı duyması tam da böyle durumlar için gereklidir. Sonuç ne olursa olsun siz bu kötü tecrübeyi gayet iyi yönetmişsiniz. Umarım bundan sonrası için herşey güzel olur ..

Bu bir anlık bir karar degil 3 yılın birikimi aslında daha fazlasını yaşamak istemiyorum. Bir sonraki adım cinnet geçiren kadın olabilir artık kendime olan saygım da azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…