- 25 Mart 2017
- 26
- 35
- 3
- 39
- Konu Sahibi getirinmazlumu
-
10 gün süresi varmış raporun şimdi çok öfkelisin pişman olursun biraz düşün bebeğin çok ufak dedi ama ben dikkate almadım prosedürü öğrenip karakola gittim şikayetçi oldum.Polisler nasıl dava açma der ya.
Hepsi erkegi koruyor.
Davalar hakkında bilgim yok ama inşallah hakkında hayırlısı olur
Hiç eşin düşünmemiş ki ne seni ne bebeği,çok iyi yapmışsın şikayet etmekle.10 gün süresi varmış raporun şimdi çok öfkelisin pişman olursun biraz düşün bebeğin çok ufak dedi ama ben dikkate almadım prosedürü öğrenip karakola gittim şikayetçi oldum.
Hakikaten he, polisle ne alaka?Polisler nasıl dava açma der ya.
Hepsi erkegi koruyor.
Davalar hakkında bilgim yok ama inşallah hakkında hayırlısı olur
Bir daha yolda birine ters bile bakamaz en azından artık yoruldum sabrım tükendi.Hiç eşin düşünmemiş ki ne seni ne bebeği,çok iyi yapmışsın şikayet etmekle.
Barişsan bile iyi ders olur,sürünsün
Size de çok geçmiş olsun.Hastaneden darp raporu aldığın an polis seni karakola yönlendirip ifadeni alıyor zaten. Bir buçuk iki ay sonra bulunduğun ilin yoğunluğuna göre mahkemeye çıkıyorsun. Mahkemede şikayetçi olmazsan eşin herhangi bir ceza almaz. 3 yıl içerisinde tekrar aynı suçu işlerse o zaman bir cezası var para ya da hapis tam bilmiyorum orasını. Yani en azından benim başıma gelenden yola çıkarak anlattım.Ben de böyle oldu
Varım yoğum bir evladım var ne kadar ilgili hassasta davransa bebeğime karşı, bana yaptığı tüm iyiliklerini sildi attı. Sagolsun ailem hep destektir bana hatta hastaneye karakola annem ile gittik. Ben davamda ısrarcıyım tazminat olayı benim de aklıma yattı inşallah baro dişli bir avukat tayin eder bana.Aynısı kuzenimin başına gelmişti, eşi ona tokat atmak isterken kuzenim yüzünü çekebilmişti elinin ucu değmişti sadece yüzüne tırnak izi gibi çizilmişti yüzü. Darp raporu aldı, polis çağırdı. Davasını geri çekmedi, boşanma davası değil ama tazminat davası açtı. Sağolsun hakim de hanım tarafını tuttu, aylık tazminata bağladı kocayı. Devlet memuru olduğu için de siciline işlendi. Bir daha da asla böyle bir şeye kalkışmadı, ama kuzenim boşansaydı da onun arkasında olurdu ailesi. O korkutma yolunu seçti, bu şekilde başarılı oldu. Umarım sizin de tatlıya bağlanır, eğer ayrılmayı düşünüyorsanız da gidecek yerini o düşünsün bi zahmet, onu size ev düzeni için elini kaldırırken düşünecekti. Kesinlikle vicdan azabı duymayın, yarın bir gün çocuğunuza da yapmayacağı ne malum. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün, eşinizi değil. Çünkü belli ki o sizi düşünmemiş.
Şiddete yeltendi desek daha doğru olur her hangi bir darbe almadım. O konu çok vahimdi arkadaşları ile buluştu bana eve döneceği saati 7 olarak verdi. Bebeğin maması bitmişti gelmeden almasını üstümde o kadar para olmadığını söyledim. Saat 7 den sonra aradım şimdi çıktım,çıkıyorum, otobüs bekliyorum diye diye gece 3 oldu, telefonlara bakmamaya başladı. O arada bebeğim uyandı mama olmadığı için zor durumda kaldım, kuzenimi arayıp mahçup bir şekilde nöbetçi eczaneden aldırdım. Daha sonra telefonu tamamen kapattı kardeşini aradım oda abisini idare etmek için yalan söyledi. Eve geldiğinde yürüyemeyecek kadar sarhostu. Ben o sinirle kızdım bağırdım bebeği alıp aileme gittim.Daha once de oldu mu siddet olayi?
Yani daha once ailenin evine gitme nedenin neydi?
Elini cebine atarken bile birine çarpar mı diye düşünsün. Hayır özür dilemedi evin kirasını ve giderlerini ödeyeceğini kendisinin gelmeyeceğini yazan bir mesaj attı bende ona şikayet dilekçemi atıp istese de gelemeyeceğini söyledim. Polisler biz onu ararız eve gelirse araman yeterli dediler.Geçmiş olsun canım, ne iyi yapmışsın. Bravo duruşuna yüreğine. Baksın bakalım bir daha değil tokat atmak suratın bile üfleyebilecek mi. Şu anda ne yapıyor? Arayıp özür diledi mi?
Ben anlamadım zaten tamam yuva yıkmak kolay degil, mahkemeler ağzına kadar dosya dolu ama bu da bir suç degil mi ben hakkımı aramazsam, yarın başıma feci bir olay gelse kime gidicem hangi kuruma eski de kaldı sanıyordum ama devam ediyormuş bu caydırma konsumalarıHakikaten he, polisle ne alaka?
Evlilik danışmanı gibi tavsiye vermişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?