Eşe karşı cinsel soğukluk

Kendinize bir meşgale bulun. Direk boşluga düşmüşsünüz cok normal. Ama eğer bişeylerle meşgul olmazsanız düzelmez.

Evet aşık olmadığımı söyledim çünkü ilk eşimden ayrılınca aşık oldum ve baya bir travma atlattım aşkta bir zaman sonra kar etmiyor önemli olan doğru insanı bulabilmek belkide bilemiyorum .o yüzden sevdim dedim tedaviyle bile olsa çocuğuma baba olabilecek kapasitede bir adam diye evlendim ,evet farkındayım biraz çabuk bitti heyecan belkide buraya gelince yaşamış olduğum hayal kırıklığı olabilir altındaki faktör çünkü ülkemde çalışıyordum ve ekonomik özgürlüğüm vardı ve baştan bana çalışabileceğimi söylemişti burda klasik bir ev kadını olup hergün kocamın altına bir görev gibi yatmak bana saçma geliyor yani çalışınca özgüven geliyor insana ve çalışıp üretince mutlu olabiliyor insan şuan burda kendimi işe yaramaz erkek eline bakan bir kadın olarak hissetmem monoton bir evlilik beni mutsuz ediyor ve bu cinselliğide etkiliyor hepsi birbirine bağlantılı ama ne yazıkki erkekler Kadınların hissettiklerini anlayamıyor ,kadın kocasına her zaman istekli olmalı bu bir görev kadın ne hissetmiş ne yaşıyor umurlarında değil

Kadın doğuma gidip hormonlarına bir baktır istersen. Bende de öyle bir sıkıntı vardı. Meğer hormonlarım sapıtmış. Ilaç verdi biraz düzeldi su an.

Peki eşiniz ona aşık olmadığınızı biliyor mu? Yani aşık olmayan bir insandan da her gün seks beklemesi hiç normal değil. Görev gibi bekliyorsa zaten pek de çocuğunuza baba olabilecek sıfatta bir insan değilmiş demekki. Erkeklerin kadınların hislerinden anlayanı da çok var da size öyle denk gelmemiş tam tanımadan evlendiğiniz için de anlayamamışsınız malesef

telefonda uygulamalar oluyor ya. busuu falan gibi. simdilik onlardan dil ogrenmeye calisin. en azindan markette alisveriste isinize yarar size de heyecan katar.

calisma izni alamiyor musunuz.

ek olarak bir arkadas da onermis. facebooktan falan orda yasayanlari bulun. yol gosterirler en azindan. belki kk da da boyle bir topik vardir.

bir de bazi ulkelerde kismi calisma izinleri oluyor. haftada 20 saate kadar falan gibi. o tarz izinler vardir belki part time islerde calisirsiniz.

orada yasayan turk ailelerinin cocuklarina bakma yada ev temizligi gibi isler de bulunur belki. turkiyede is kariyeriniz varsa belki size zor gelir ama hic yoktan iyidir.

ayrica da haklisiniz her gun her gun istek olmamasi normal. bir de gorev gibi hadi diyerek bekliyor sanirim. isteginizin kacmasi son derecede normal. kendinizi yipratmayin. onun sizi bastirmasina da izin vermeyin. isteksizlik degil bu. hata onda. duzgunce yaklassa istek de gelir. hatali olan tarafin o oldugunu bosanmak istemediginizi soyleyin :) bosanmayin ona yapisin demiyorum ama hazir oraya gitmissiniz belki orda düzen kurmak istersiniz. veya biraz calisin birikim yapin oyle. ha diye ayrilmak istiyorsa tazminat versin o zaman size.

Beni suçlaması bu konuda her gün her an istekli olmamam ,yinede itmiyorum onu hadi gönlü olsun diye yaşanıyor bazı şeyler ama heyecan olmadıktan robotlaşıyor insan ,sonra başlıyor beni suçlamaya ,burada maalesef ülke vatandaşı olan bir kişiyle evlendiğiniz takdirde çalışma durumu oluyormuş ,bende sonradan öğrendim Zaten bu şekilde olacağını bana baştan söyleseydi kabul etmezdim çünkü çalışma hayatına ekonomik özgürlüğe alışık bir kadının evde klasik bir ev kadını olması mümkün değil ,burada Türk ailesi yok denecek kadar az genelde hep kreşlerde çocuklar kimse bakıcı tutmuyor ,bakalım nolacak bilemiyorum ama her gün bana laf sokuyor surat yapıyor anlayış göstermiyor ,boşanma konusunu açınca bende söyledim senin için değişen birşey yok işine devam ediyorsun evin düzenin tam ben napacağım geri dönünce herşeyimi zararına sattım işimi bıraktım babanda kalırsın ben sana yardımcı olurum diyor yani öyle tazminat falan olayına yaklaşmıyor daha doğrusu bende sonradan öğrendim ayrıldığı karısına çocukları olduğu halde nafaka vermemek için maaşını düşük göstermiş o konuda çok kurnaz

Ya adam gercekten cekilmez adamin teki.rol yapin.cok seviyormus cok mutluymus gibi yapin.dil ogrenin vatandas olmaya bakin.arastirin.egee boyle bir imkaniniz yoksa da yol yakinken donun.boyle adamlr gercekten cekilmez

Evliligi sadece cinsellik olrak goren erkeklerden nefret ediyorum. Senin bi kalbin var once onu sevicek. Sonra seni sarip sarmaliycak guven verecek sonra sana iyi bi arkadas olacak birlikte gulup egleneceksiniz. Bunlar olurken arada cinsellikte yasanacak tabiki ama sorun varsa bunun ustune gitmek yerine seni rahatlaticak ortam yaratcak sana guzel bi cevre kurmana yardim edecek.

Bir de anlamadom vatandas olmadan calisilmiuorsa esin nasil calisiyor

Ne yazık ki evlenmek için evlenmişsiniz. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Olmadı deyip dönmek evinizi kapatıp eşyalarınızı sattığınız için mi zor geliyor sadece? Bu yüzden evli kalacak değilsinizdir herhalde. Eşiniz sıcak konuşsa anlayışlı davranıp sizi sevgisini saygısını gösterse kesinlikle kalın, bi uğraş bulun, günlük güzel bir rutin yaratın kendinize derdim ama eşiniz ayrılalım cinsel bakımdan soğuksun, ikimiz de alışırız, genciz gibi söylemelerle bu evliliğin anlamsızlığını vurguluyor resmen, siz zaten anlamlandıramamamışsınız, adam noktayı koyuyor.

Çalışma izni verilen işçiye, işçinin eşine ve 21 yaşından küçük çocuklarına işçi ile birlikte eş zamanlı olarak oturma izni de verilir

yukaridaki linkten kopyaladim. orada danışmanlik sirketleri falan var. bence onlara danışıp iyice arastirin. esiniz belki çalışmanızı istemiyordur yada iyi incelememistir. kendiniz arastirin

Ya bana da mantikli gelmedi.esi nasil calisiyor vatandas olmadan madem?esi vatandassa vatandasla evlenen calisir demis o halde calisabilmeliydi.mutlaka bir yolu vardir.oraya kapak.atmisken donmek olmaz.

Ya bana da mantikli gelmedi.esi nasil calisiyor vatandas olmadan madem?esi vatandassa vatandasla evlenen calisir demis o halde calisabilmeliydi.mutlaka bir yolu vardir.oraya kapak.atmisken donmek olmaz.

Eşi vatandaş ise çalışabilir diye birşey olduğunu sanmıyorum.Süresiz oturumu vardır eşinin çalışır.Evlenip giden bayana geçici oturum verilir ama bu geçici oturum ile de çalışılır

Aynen böyle anlattın mı ona ?
Hergün istemiyorsun diye hemen boşanalım demesi garip
Asıl o seni sevse bunun için ayrılalım demez
Önce kendi sevgisini sorgulasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…