Eşe karşı cinsel soğukluk

Ya adam gercekten cekilmez adamin teki.rol yapin.cok seviyormus cok mutluymus gibi yapin.dil ogrenin vatandas olmaya bakin.arastirin.egee boyle bir imkaniniz yoksa da yol yakinken donun.boyle adamlr gercekten cekilmez
Ben de bunları düşünüyorum açıkcası ama dil vs gibi fakat bunlar hayli zaman alıcak çalışma imkanı gibi o zamana kadar sabredebilirmiyim bilemiyorum açıkcası geri dönsem yol yakınken bozduğum bir düzenim onu aynı seviyede başarmaksa oldukça güç bakalım zaman neyi gösterecek

Aynen böyle anlattın mı ona ?
Hergün istemiyorsun diye hemen boşanalım demesi garip
Asıl o seni sevse bunun için ayrılalım demez
Önce kendi sevgisini sorgulasın

Tabiki anlattım bu konuyu sadece evlilikte en önemli cinsellik deyip duruyor ,daha başındayken boşanalım ben böyle bir kadınla devam edemem falan diyor sen nasıl bir kadın istiyorsun sürekli arzulu azgın tependen inmeyenmi birimini hayal ettin öyle biri olmadığımı anlamış olman lazımdı dediğimde eskiden böyle değildin diyor eski halimde aşırılık yoktu sadece ilk heyecan vs ister istemez oluyordu ,bu türlü üstüme gelmeleri açıkcası olan hevesimide kaçırmaya yetiyor

Haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum fakat erkeklerin aklı sadece yatağa çalışıyor bir kadının gönlünü almak sevgisini kazanmak güven vermek yerine sadece seks gözüyle bakmaları gerçekten sinir bozucu ,kadın sadece cinsel bir objemi diyelim Allah korusun kadının herhangi bir rahatsızlığı olsa veya hamilelikte sakıncalı durumlar o zaman nolacak peki anlayış gösterilmeyecek sonra ver yansın hovardalık sonuç nolacak eeee napayım beni ihmal ettin falan denecek herhalde gerçekten kadın olarak insan erkeklerden nefret edecek pozisyona gelebiliyor

Bilemiyorum ben geleli iki ayı geçti fakat öyle bir imkan olmadığı söyleniyor isveç te kanunlar böyleymiş dedim ya İskandinav ülkeleri diğer Avrupa ülkeleri gibi değilmiş bu konuda

Bilemiyorum ben geleli iki ayı geçti fakat öyle bir imkan olmadığı söyleniyor isveç te kanunlar böyleymiş dedim ya İskandinav ülkeleri diğer Avrupa ülkeleri gibi değilmiş bu konuda
size link attim isvec kanunlarina gore yazılmış yazi. danışmanlik sirketleriyle gorusun. kulaktan dolma bilgilere kanmayin.

size link attim isvec kanunlarina gore yazılmış yazi. danışmanlik sirketleriyle gorusun. kulaktan dolma bilgilere kanmayin.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ben de bilemiyorum belkide eşim kandırıyormu acaba gözüm açılmasın onun eline bakayım diye geçmişte o kadar kazık yedimki aklıma kötü şeylerde gelmiyor değil attığınız linki göremedim

Eşiniz size karşı dürüst değil. Bir danışmanlık bürosu bulma şansınız var mı?
Bende zaman zaman bu konuda dürüst olmadığını düşünmüyor değilim danışmanlık varmı bilemiyorum büyük şehirde değil yaşadığımız yer kasabaya bağlı dil bilmediğim için kimseyle iletişim kurup derdimi anlatma gibi bir imkanım yok fakat internetten danışmanlık varmı yokmu öğrenmeye çalışacağım

Tamamdır linki gördüm ilginiz için çok sağolun

Isvecte yaşayıp blog sahibi olan insanlar var. Hiç kimseyi bulamazsınız onlara yazıp bilgi isteyin. Isvecte oturma hakkını elde etmiş her kişinin çalışma hakkı var. Bence eşiniz sürekli ona bağımlı kalın diye size yalan söylüyor.

Yazıyla dövmek diye birşey de varmış. Şu üslupla gerçekten pozitif biri olduğunuzu düşünüp, muhatabınızı umutsuz dünya görüşü ve yaşayışına sahip olmakla mı suçluyorsunuz gerçekten de aklıma mukayyet

Insanı hep bir adım geriye götüren cümleler ; " beni artık sevmiyorsun, neden istemiyorsun, beni seviyor musun, ben kıskanıyor musun " v.b . hepsi .

Sizin eşiniz de böyle dedikçe ister istemez sizde de heves kaçıyordur.

Ben eskisi gibiyim, sen abartıyorsun , bencilsin . Ben eskisi gibi değilsem o zaman sen de öyle değilsin ki ben öyle oldum mantığıyla mi yaklasayim?

Beklentisiz , sadece uzanarak bir film izlemeye hakkım yok mu ?

Ya da motivem düşmüşse , nazlaniyorsam , bunalimdaysam bir el verilmeye hakkım yok mu ?

Karı koca olmak için değil hayat arkadaşı olmak için çıktım yola.

Sadece bu kendi kafanda kurup yargilagin konu için beni istemiyorsan asıl sen sevmemissin beni ve bu durum beni kırmaya başladı . "

Sanırım bu şekilde derdimi anlatırdım.

Eşiniz haksızlık yapıyor.

Bu konunun üstüne düşücem çok sağolun gerçekten iyiki buraya derdimi yazmışım

Gerçekten o kadar iyi izah etmişsiniz ki olayı süper bir yorum kadının halinden kadın anlıyor demekki

Haklısınız ben de cevabımla kibarca bozdum Zaten

Off yine birileri gelmiş
Cinsel soğukluğun yurtdışında yaşamakla ilgili olmadığını söyleyince kötü oluyoruz
İki kere iki dört dediğimiz için !!

Seni anliyorum canim yeni ulke yabancilik sogukluk yeni dil ayy 9 sene once bende ayniydim cinselimi etkilemedi ama bende depresyona girmis Tim hava cabuk karariyordu soguktu ayy internet yok turk kanallar yok arkadas hec yok akraba dolu anca ama zamanla alistim Turkiyem baska ama burasida ikinci memeleketim oldu tuhaf olan burda da yabanci muamelesi gorup turkiyeme tatile gidip orda da yabanci muamele görmek alisirsin inan bana esine karsida acik ol cocuk yokkende gezin bol bol kursa yazil dil ogren gelistir kendini

Sizin arkadaşlara verdiğiniz cevaplari birleştirdigimde benim çıkardığım sonuç sizin cinsel soğukluğunuzun olmadığı ,eşinizin sizinle kurduğu tek iletisimin seks üzerinden olduğu,bunun da sizde kirginliga ve mutsuzluğa yol açtığı yönünde

Neden internet yok? Ben avrupadayken evimde internet yoktu ama yeni hat almıstım ayak basar bazmaz 100 gbdı avrupa ici, vallaha 1 ayda 50yi anca yiyebiliyordum, 5 bosa kalıyordu. Full dizi izlerdim. Bilgisayara da baglaniyordu ustelik

Neden internet yok? Ben avrupadayken evimde internet yoktu ama yeni hat almıstım ayak basar bazmaz 100 gbdı avrupa ici, vallaha 1 ayda 50yi anca yiyebiliyordum, 5 bosa kalıyordu. Full dizi izlerdim. Bilgisayara da baglaniyordu ustelik
Ayyy ne mutlu sana herkesin hayati da ayniydi çünkü sende varsa bende nie yokmu ne alaka esim ev arkadaslariyla yasiyordu ayri eve ciktik 2 ay evin tadilati sürdü laminatler banyo duvarlar mutfak dolabi ayyy hatirlayinca krize griyorum sonra da turk kanali baglattik internete hic ilgim yok zaten eskiden beri ama hayat internetsiz olmuo simdilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…