eşe darp ve kamu davası

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
şimdi de yasal eşimle mahkemelik oluyoruz sanırım, sonradan mahkemelerde uğraşmamak için şikayetimi geri aldım ama darpta kamu davası açılıyomuş

beni aramızı düzeltelim diye yanına çağırdı eşim, ki şu an baba evindeyim, ben de bebeğimi ağlaya ağlaya anneme bıraktım birkaç gün için ve gittim yanına 12 saatlik otobüs yolculuğu ile.beni otogarda iyi karşıladı, yemek yedik vs vs

akşam yine para konusu açıldı, çocuğa eve hiç masraf ettin mi diye sordu, sonra sebepsiz boşanmak istiyorum, nafaka sana vermem ücretsiz izindeyken sadece çocuk için alırsın. düş yakamdan seni beslicek değilim değilim allah annenin de belasını versin dedi ağladım...evden git, tüm eşyalar benim paramla alındı, biletini alıcam ve gönderecem dedi.ben de hitmiyorum dedim.kollarımdan tuttu ve çekyata itti, birden ayaktayken çekyattaudım.şikayetçi oldum, darp raporu temiz, 2 gün sonra geri aldım şikayeti ama dava vs açılır mı, benim isteğim boşanmak, sadece bu.

Darp durumlarında kamu davası açılıyor büyük ihtimal, siz zaten boşanmak istiyorsanız bunu fazla dert etmenize gerek yok bence. Eşinizin siz çalıştığınız için nafaka vermemesini bir nebze anlıyorum ama çocuk için sadece ücretsiz izinde verip devamının gelmemesini anlayamadım, haklarınızı sonuna kadar savunun lütfen siz çocuğu tek başına yapmadınız o da baba olarak üzerine düşeni yapsın.

eşe karşı işlenen suçlar şikayete bağlı değil yani şikayetçi olsanız da olmasanız da dava açılır .

Yasal eşim derken ???
Bir de arayı düzeltmek için ayağına mı çağırıyor.Tutanak tutulduysa dava açılır.Açılmasa da,boşanma davasında raporlarını delil olarak sunabilirsin.

kızlar yani eşi şiddet uygulamış ama raporda gözle görünür bişi yok . bir yakınımda da olmuştu. 6 ay ceza alır hükmün açıklanması geri bırakılır.

konu sahibi siz bu raporla rahat boşanırsınız. tazminat nafaka alırsınız

şikayetinizi geri alsanız da yaralama gibi bir suç teşkil ediyor eşinizin yaptığı ve mahkemeye çıkıcaksınız mecbur.
mahkemede hiç bir ceza almaz büyük ihtimal dosya masrafıyla kurtarır.

Sizin evliliğiniz para yüzünden bitiyor gibi geliyor bana
Neden konuşurken bile konu paraya falan geldi. Başka hic sorununuz var mi para paylasamamaktan baska

Gene sen gene konu PARA!
Daha süt emen minicik yeni doğmuş bebeğini bırakıp gitmek?
Ama doğruya sen çocuğun için daha önce
bu çocuk- istenmeyen çocuk- başıma kaldı gibi cümleler kuran birisin.
Bankada 20 bin liran var.
Memursun.
Hala o adamın parasına tenezül ediyorsun.
Bence sen çocuğunu kullanıyorsun. İşi yokuşa sürmek için. Eşine zorluk çıkarmak için.
Darp raporu temizse o iş yaş. Tazminat alamazsın onu unut. Şahit lazım.
Ya da kolunda sonradan bir morluk oluştuysa git yeniden al ispatla.
Ben sana değil o masum bebeğe üzülüyorum.

Evet kamu dava açılıyor kesinlikle.Ama bişey çıkmaz.Sadece bu konu üzerinden açılan kamu davası sebebiyle boşanmanız kolaylaşır.Tek celse dedikleri. Benzeri bir olaya şahit olmuştum ordan bilirim.

önceki konularını okudum da sen böyle bir adamla barışmayı nasıl düşünebiliyorsun ve bir de ayağına gidiyorsun. azıcık onurunuz gururunuz olsun be. zamanında kendini zaten ezdirmişsin ama yetmemiş herhalde. bir de o bebeği bırakıp nasıl gidiyorsun. gerçekten iğrenç. bu kadar aciz olmayın

ben buraya yazayım yine ne olur ne olmaz. bu arkadaş boşanmaz. kocasına mı yoksa paraya mı daha düşkün karar veremiyorum, ama çocuğu kesinlikle daha sonra geliyor. bence boşanmayacak.

lanet olsun ki haklısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…