- 18 Nisan 2017
- 61
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi ferhundegzr
merhaba arkadaşlar derdimi anlatmak ve sizden fikir almak için üye oldum 21 yaşındayım üni öğrencisiyim bir buçuk yıldır sevgilim var kendisi türk kültürüyle büyümemiş,annesi rus babası türk. aynı üniversitedeyiz ortak arkadaşlarımız sayesinde tanıştık dört gün önce dışarıda otururken sarjım bitti öyle instaya bakayım dedim telefonundan benim hesabım onun telefonunda açık,insta kullanıyorsanız bilirsiniz ikiden fazla hesaba bakılabiliyor telefondan her neyse aldım telefonu kendi hesabıma tıklayacakken kayıtlı olan hesaplarda başka bir hesap gördüm bir tanımadığım erkek fotoğrafı ve adı vardı hesabın adına baktım açmadım kendi hesabıma girdim hemen olay öyle kapandı akşam eve dönüncede o kullanıcı ismini aradım bir de negöreyim gay erkekleri takip ediyor,takipçileri de gayler. belki onun değildir dedim ama kendime yediremedim bunu ertesi gün tekrar buluştuk konuşuyoruz hesap sormuyorum ama ağzını arıyorum bu konu hakkında düşüncelerin neler falan diye gülüp geçti. tavrından belliydi aslında yeni mi fark ettin der gibisinden.ama net bi şey söylemedi eşcinsel olsa bir kadınla neden sevgili olur diye soruyorum kendime cevap da bulamıyorum. bu arada kendisi homofobik bir insan değildir hiçbir zaman eşcinsel birini aşağıladığını görmedim. bilemiyorum ne yapsam karşıma alıp konuşsam mı ayrılsam mı ne yapacağımı bilemedim elim kolum bağlı kaldım öyle