• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşcinsel erkek neden bir kadınla sevgili olur?

ferhundegzr

Dertli
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
61
17
3
29
merhaba arkadaşlar derdimi anlatmak ve sizden fikir almak için üye oldum 21 yaşındayım üni öğrencisiyim bir buçuk yıldır sevgilim var kendisi türk kültürüyle büyümemiş,annesi rus babası türk. aynı üniversitedeyiz ortak arkadaşlarımız sayesinde tanıştık dört gün önce dışarıda otururken sarjım bitti öyle instaya bakayım dedim telefonundan benim hesabım onun telefonunda açık,insta kullanıyorsanız bilirsiniz ikiden fazla hesaba bakılabiliyor telefondan her neyse aldım telefonu kendi hesabıma tıklayacakken kayıtlı olan hesaplarda başka bir hesap gördüm bir tanımadığım erkek fotoğrafı ve adı vardı hesabın adına baktım açmadım kendi hesabıma girdim hemen olay öyle kapandı akşam eve dönüncede o kullanıcı ismini aradım bir de negöreyim gay erkekleri takip ediyor,takipçileri de gayler. belki onun değildir dedim ama kendime yediremedim bunu ertesi gün tekrar buluştuk konuşuyoruz hesap sormuyorum ama ağzını arıyorum bu konu hakkında düşüncelerin neler falan diye gülüp geçti. tavrından belliydi aslında yeni mi fark ettin der gibisinden.ama net bi şey söylemedi eşcinsel olsa bir kadınla neden sevgili olur diye soruyorum kendime cevap da bulamıyorum. bu arada kendisi homofobik bir insan değildir hiçbir zaman eşcinsel birini aşağıladığını görmedim. bilemiyorum ne yapsam karşıma alıp konuşsam mı ayrılsam mı ne yapacağımı bilemedim elim kolum bağlı kaldım öyle

bizim arkadaş o başka bu başka derdi :olamaz:
ama büyük çoğunluğu kamuflaj amaçlı olarak kadınlarla birlikte oluyor, evleniyor çoluk çocuğa karışıyor. bnz: anadolu ayıları.

Saman altından su yürütmek yerine bana söyleseydi anlayışla karşılar ve ayrılırdım kimseye de reklam etmezdim bu çocuk eşcinsel diye ama böyle kullanıldım resmen berbat hissediyorum

Bir buçuk sene içinde size yaklaşımı nasıldı? El tutmak, öpmek, okşamak, sevişmek istemek vs. Sizi cinsel anlamda arzuladığını hiç hissetmediniz mi? Bir buçuk senede anlaşılırdı gibi geliyor bana tavırlarından. Belki biseksüeldir.

Saman altından su yürütmek yerine bana söyleseydi anlayışla karşılar ve ayrılırdım kimseye de reklam etmezdim bu çocuk eşcinsel diye ama böyle kullanıldım resmen berbat hissediyorum

zaten dürüst bir insan olsa cinsel kimliğini saklamak için karşı cinsle bir birlikteliğe başlamazdı, karakteri zayıfmış.

Şu kral tv nin vj Bülent vardı, ince kaşlı güzel yüzlü bir adam. O adam evlenmişti , çok şaşırmıştım. Demekki oluyor böyle şeyler

Canım umarım biseksüeldir diğer ihtimal daha kötü :eek:
Bence biseksüel en iğrenci. Gay olsa yine iyi. Kimse kusura bakmasın da biseksüellik bence sapıklıktan ve açgözlülükten başka bir şey değil. Biseksüeller grup seks yapan insanlardan çıkıyor.

Konu sahibi Olabilir saklamıştır kendini. Oturup güzelce konuşup ayrılmanızı tavsiye ederim

Sevgili olmayıp evlenip çocuk yapanları var. Bunlar hep baskı, bunlar hep canını koruma içgüdüsü.

Back