Eşcinsel bir kadın size açılsa rahatsız olur muydunuz?

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
Erkek ardas gay

Son düzenleme:
İçinde kalsın mı dersiniz yoksa şans verir miydiniz? Çok az eşcinsel kadın var. Onların açılması sizi rahatsız eder mi?
yani kadın öyle hissediyorsa ne yapalım asalım keselim mi
söylerse rahatsız olmam açıkçası ama alışıldık gelmez çünkü gerçekten henüz hala alışmadık toplumda bu tür şeylere
reddettiğim erkeklere ne diyorsam aynısını derim ve erkeklerden hoşlandığımı belirtirim anlayacaktır herhalde

Şaşırırım ama rahatsız olmam sanırım. Sonuçta bana küfür etmiyor hakaret etmiyor dimi.

yani kadın öyle hissediyorsa ne yapalım asalım keselim mi
söylerse rahatsız olmam açıkçası ama alışıldık gelmez çünkü gerçekten henüz hala alışmadık toplumda bu tür şeylere
reddettiğim erkeklere ne diyorsam aynısını derim ve erkeklerden hoşlandığımı belirtirim anlayacaktır herhalde
Toplum hangi konuda gelişmiş ki bunda gelişecek? Sanki iblis açılsın dedik. Altı üstü o da insan. Sırf düşünceleri anlamak için sormuştum zaten.

sırf şans vermek için eşcinsel olmayı düşünmuyorsundur umarım :deli: ha zaten öyleysen de o da senin bileceğin birşey..

Benim anlamadiğim neden "escinsellik" denilince ayri bir pohpohlanma destek bekleniyor ki.
Kimsenin kapali kapilar ardinda ne yaptigi ne duyduğu ne söylediği şahsen beni ilgilendirmez.Benmle ilgili kısımlarda kimseyi ilgilendirmesin.Benim yaşayişim anlayisim nasilsa ben oyle yasarim.
Bunuda allandirip bullandirmak sacma..
Ayri olaģanüstu bi konu gibi algilamakta oyle..
Oncedendi o dul kadinlarin evleri taşlanirdi filan.. şimdi heryerde hersey.
Yani evet ozel hayatin dillenmesinden rahatsiz olurum cok. He yardim edecek insanlara gidilirse yardimi da görülur.. doktora vs
Baska da nababiliriz kimsenin herseyini kabul etme gibi zorunluluğumuz yok ama taşlama gibi durumumuzda yok

Çok az eşcinsel kadın olduğunu düşünmüyorum. Açılması beni rahatsız etmez, erkek veya kadının özel hayatında ne yaptığı beni ilgilendirmez.
Aynı eyilimde olmadığım için teklifini uygun bir dille reddederdim.

Rahatsiz olmam ve 2 eşcinsel arkadaşım var.
Ben kadinlardan hoşlanmadığım için açılsa bile saygıyı bozmadan teklifi geri ceviririm ama cokta kafaya takılacak durum değil

Eş cinsellikten kurtulabilirsiniz.. Ama rahatsız olmuyorsanız açılın gitsin bize ne....

Ben rahatsız olmam ama reddettigim kişilerle genelde görüşmem (erkek). Onunla da görüşmem bidaha. Hemcinsim diye ona kıyak geçecek değilim:KK70:

Back
X